Членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"

• 93 715
  • 450
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, а доброволци приемате ли?
Аз от известно време обмислям да кандидатствам за членство, но честно казано се страхувам,че няма да имам възможност да съм много активна (не съм от най- организираните и трудно се справям с две дини под мишница, камо ли с повечко, като вас Embarassed), но в свободното си време бих могла да помагам с нещичко по конкретен проект или проблем.
Признавам си, че сега се престраших да ви пиша, заради истерията около кандидатстването с ДГ, защото другите неща, с които се занимавате са ми малко далечни, но и за тях бих помагала.

lilfi, по принцип членството не означава задължение за активност. Имаме някои членове, които дори само плащат членски внос и по този начин ни помагат, защото нямат възможност да се включват в работата. Много от момичетата се включват по-инцидентно, когато могат.
Освен това всеки си избира в каква област да работи. Както писах в темата за градините работата там е страшно много. Така че, ако помагаш там ще си много полезна   bouquet

# 181
  • София
Момичета, благодаря. Още тия дни ще пусна по пощата заявлението за членство в такъв случай.

# 182
Моля те, пусни го нормално, не препоръчано и в скоби до цариградско шосе пиши Орлов мост

# 183
одобрението трябва да получа по имейл, нали?
защото аз още си чакам моето Peace

# 184
Заявлението за членство на pearly вече е при нас!  Hug

Ураааааа!!! Praynig  Hug

# 185
Здравейте, момичета!  Heart Eyes

Виждам, че сте много ангажирани, затова простете нетърпението ми!! Моите 10 дена изтекоха, а още нямам отговор от вас. Означава ли това, че не съм одобрена или не сте имали възможност да разгледате заявлението ми?  Embarassed Много се надявах да помагам..   bouquet

# 186
Здравейте, момичета!  Heart Eyes

Виждам, че сте много ангажирани, затова простете нетърпението ми!! Моите 10 дена изтекоха, а още нямам отговор от вас. Означава ли това, че не съм одобрена или не сте имали възможност да разгледате заявлението ми?  Embarassed Много се надявах да помагам..   bouquet

Здравей мила, одобрена си и трябва да получиш мейл по посочената от теб ел.поща.
Ако искаш влизай вече в темите, чети и казвай къде искаш да се включиш

# 187
mama jojo, много благодаря!  Heart Eyes Започвам да чета!!  Hug

# 188
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, заявлението на Гита Ог вече е при мен!  Peace

# 189
Леко притеснена се включвам, за да попитам- нямам още мейл-отговор на заявлението, означава ли това, че не съм приета? Sad

# 190
 Приета си разбира се, токова време го чакахме това заявление, не се притеснявай скоро ще получиш мейла, просто доста ни се събра напоследък.  Peace

# 191
 Пристигна заявлението на Татьяна.  Peace

# 192
  • На края на вселената!
Пристигна заявлението на Татьяна.  Peace
Бях й обещала аз да й го прибера, но явно съм й се сторила несериозна Laughing и го е пратила по пощата.

# 193
 Grinning ellyst си е получила одобрението (премесих мейла в "Членство").

# 194
  • На края на вселената!
При мен е хартиеният носител на заявлението на Велмар Grinning

Общи условия

Активация на акаунт