Членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"

• 93 690
  • 450
  •   1
Отговори
# 255
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Пристигна заявлението на Aera  Peace Peace

# 256
 Embarassed А моето? Rolling Eyes

# 257

Ако не съм писала, че е пристигнало, значи не е. Ти кога го прати? Пратила ли си на ел. носител? Да знаеш, че имаме проблем с пощата (моята), та може да се наложи да го пращаш пак, за което се извиняваме.  Embarassed
 Иначе си добре дошла, можеш да се включиш където сметнеш, че може да си полезна  Peace

# 258
 Пристигна заявлението на desi g  Peace

# 259
Получено е заявлението на Силвия Тодорова, няма регистрация в сайта.  Peace

# 260
Здравейте момичета, вчера съм получила одобрението по мейла, видях го сега и съм много щастлива. След като изпратя членската вноска, каква е процедурата след това? И ако има някакво мероприятие с какво ще се идентифицирам?

# 261
Здравейте момичета, вчера съм получила одобрението по мейла, видях го сега и съм много щастлива. След като изпратя членската вноска, каква е процедурата след това? И ако има някакво мероприятие с какво ще се идентифицирам?

Няма друга процедура мила  Hug Чувствай се една от нас  Peace
Получи ли поканата за празника ни в събота?

# 262
Благодаря!   bouquet
Поканата я получих, надявам се на хубаво време и идваме цялото семейство.  Peace

# 263
Благодаря!   bouquet
Поканата я получих, надявам се на хубаво време и идваме цялото семейство.  Peace
Надяваме се да не вали  Praynig Ще се радвам да се запознаем Peace

# 264
Аз също ще се радвам, а като как да ви се представя - с ника от бг мама ли? Съжалявам за тъпите въпроси, но за първи път участвам в подобна дейност.

# 265
Аз също ще се радвам, а като как да ви се представя - с ника от бг мама ли? Съжалявам за тъпите въпроси, но за първи път участвам в подобна дейност.
да Peace

# 266
Добре, благодаря ти!   bouquet

# 267
здравейте,днес изпратих електроното заявление,но с това на хартиен носител може би ще се позабавя,това надявам се няма да е проблем?

# 268
здравейте,днес изпратих електроното заявление,но с това на хартиен носител може би ще се позабавя,това надявам се няма да е проблем?
няма да е проблем  Hug

# 269
Здравейте! Преди няколко дни преведох членският внос. Мога ли да присъствам на Общото събрание. И ако да , трябва ли да нося някакъв документ? Peace

Общи условия

Активация на акаунт