Лидл 175 - празнично майска

• 67 448
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Подарявам

Скрит текст:

# 136
Момичета, някоя от вас има ли плочата за пица и струва ли си, или да си търся от друго място? Трябва ми и се чудя дали да се разкарвам до там и дали не е някаква бутафория.
Благодаря предварително и се извинявам за рязкото нахлуване.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 08:05 от Sysly

# 137
  • София
Момичета, някоя от вас има ли плочата за пица и струва ли си, или да си поръчвам от друго място?

Май миналото лято доста потребители си я купиха и бяха доволни.
Дано се включи някой с отзиви.
Аз я гледах, но реших, че няма къде да я съхранявам.

# 138
  • Буркина Фасо
Момичета, някоя от вас има ли плочата за пица и струва ли си, или да си търся от друго място? Трябва ми и се чудя дали да се разкарвам до там и дали не е някаква бутафория.
Благодаря предварително и се извинявам за рязкото нахлуване.
отзиви от момчета искаш ли? Smiley

# 139
  • Sofia
Фук, фук... взех си грил плочата! Simple Smile
И вратни пържоли, и подправки...

# 140
  • Варна
Аз имам от К, но все още не успявам да прехвърля пицата върху загря тия камък.
Скрит текст:
Тестото ми е по рецепта на пица Верди (беше нашумяла във форума преди години). Пробвах и с бързото тесто на Морена, но пак не се справих - явно го правя много тънко и плънката отгоре натежава и не успявам да го “изсипя” върху камъка. Купих  от тези метални подложки с дръжка (за торта се водят и ги пуснаха наскоро в Л) , разтеглям върху брашно с царевичен грис, но не успявам 😔

# 141
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Тестото ми е по рецепта на пица Верди (беше нашумяла във форума преди години). Пробвах и с бързото тесто на Морена, но пак не се справих - явно го правя много тънко и плънката отгоре натежава и не успявам да го “изсипя” върху камъка. Купих  от тези метални подложки с дръжка (за торта се водят и ги пуснаха наскоро в Л) , разтеглям върху брашно с царевичен грис, но не успявам 😔
постави тестото в/у хартия за печене и само го придърпваш да падне в/у плочата.
продават се и лопатки с които да подхванеш пицата и да я сложиш в/у плочата. аз съм си направил такава
от дърво.

# 142
Фук, фук... взех си грил плочата! Simple Smile
...
И аз!
Утре среща в другата тема със снимков материал. Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря, Aisha. Едвам ме нави.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 17:21 от Sysly

# 143
  • In transit
Най-удобно е пицата да се плъзне по плочата с дървена лопата ( става и с дебел картон/велпапе) добре поръсена със семола. Вади се с метална лопата. Аз ползвам лидълските за торти, скоро ги бяха пускали.
Загрявайте плочата възможно най-дълго време...30-40 минути на максималните градуси на фурната, ще усетите разликата във вкуса.

# 144
  • Sofia
Скрит текст:
Тестото ми е по рецепта на пица Верди (беше нашумяла във форума преди години). Пробвах и с бързото тесто на Морена, но пак не се справих - явно го правя много тънко и плънката отгоре натежава и не успявам да го “изсипя” върху камъка. Купих  от тези метални подложки с дръжка (за торта се водят и ги пуснаха наскоро в Л) , разтеглям върху брашно с царевичен грис, но не успявам 😔
Виж в бавното тесто съм  сложила клипче - ползвам дебел картон в случая и даже е в тава.  
После си купих метална лопата.  Като сложиш гриса и отгоре тестото, бързо слагаш плънката и плъзваш пицата.  Освен това ползвам доста мокро тесто и го разтеглям на блат върху повече брашно и така е сухо тестот отдолу и не залепва за картона/лопатата.  И аз правя тънки пици, 2-3мм трябва да има тестото,  пък и не се трупа много плънка, особено пък в средата. Simple Smile
Аз пека директно на камъка/плочата, но с хартия е много и най-лесният вариант.   И хляб пека на нея. Simple Smile

Сис, дадено, тъкмо меся хляб. Simple Smile

# 145
Миксерът за фрапе разбива ли хубаво. Не пише колко е мощен' но в Икеа има подобен на батерии за 2лв.

# 146
  • София
Много съм доволна от пазара днес в Лидл. Уж само за два продукта отидох... Simple Smile
Купих бурата със сметана. Една голяма топка е, в саламура.
Питах служител за пушената бурата, че много се хареса вкъщи. Той ми каза, че рядко я доставят. В Европа не знаели аз какво искам и затова я нямало.  Уж на майтап го каза.
Забравих да купя кори за лазаня. Имаше пресни, та утре пак ще ходя.

# 147
Хубави ли са ит. десерти?

# 148
  • София
Разкошни са! Сега хапнах един крем с рикота и ядки. Превъзходен! С лек аромат на ром. Муци! Simple Smile  И купичката е стъклена, точно за храна или вода на котките.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 15:39 от Amiamo

# 149
Кремчетата са супер-чаках ги от предната италианска седмица Simple Smile .Взех и по-големия десерт за 6.99/маскарпоне и какао/-разкош Ако има в края на седмицата смятам да взема и другия вид -мисля с пистачо.

Общи условия

Активация на акаунт