Лидл 175 - празнично майска

• 67 464
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
  • до най-прекрасния мъж
Аз взех 2 метеостанции. Чаках ги 3-4  часа, не се свериха и ги сверих ръчно. Задържа се  mode, и минаваш през всички настройки.
И аз го настроих ръчно, но то това не е идеята все пак. Но ще си я ползваме, на мен за Т и влагомер ми е необходима основно.
Като зададохте град София за часове зона,  паказва ли реален изгрев и залез или не? При мен е час напред. Показва изгрев около 5.10  а реално е около 6.10. Също как настроихте прогнозата за времето?

# 196
  • Sofia
Вчера ходих и не съм обърнала внимание на вратата, но гледах работното време в приложенията онзи ден  и си беше старото, но сега погледнах и е ново.

# 197
Малко съм разочарована от днешния пазар - взех всичко необходимо, но нямаше бадемовите десерти, които бях набелязала, нито италиански сладки с пълнеж от череша/вишна. Нямат и табелки - според мен, не са зареждани.
Освен това в брошурата видях, че ще има нови книги - исках да ги разгледам, а нямаше.

# 198
Подарявам купони - пишете на лични, ако ви трябва нещо

Скрит текст:

# 199
  • shumen
Аз днес ходих и взех Олио.Имаше много.

# 200
  • София
Някой взе ли предстоящата брошура?  Нетърпелива съм да разбера с какво ще ми изненада Лидл другата седмица.

# 201
Някой може ли да ми каже годността на маскарпонето тая седмица?

# 202
  • Асеновград
Сдобих се с електрическа хладилна чанта от миналата седмица. При нас не сварих, но тази вечер ме чакаше една в пловдивски Лидл. Дано да работи добре.  Дано скоро пуснат пак 2кг. кашкавал на промоция,запасите ми се изчерпиха.

# 203
Някой може ли да ми каже годността на маскарпонето тая седмица?
Ако питаш за това от италианската седмица - 07.2023-та е моето.

# 204
Да, за него. Много благодаря!

# 205
# 206
  • На края на вселената!
Аз взех 2 метеостанции. Чаках ги 3-4  часа, не се свериха и ги сверих ръчно. Задържа се  mode, и минаваш през всички настройки.
И аз го настроих ръчно, но то това не е идеята все пак. Но ще си я ползваме, на мен за Т и влагомер ми е необходима основно.
Като зададохте град София за часове зона,  паказва ли реален изгрев и залез или не? При мен е час напред. Показва изгрев около 5.10  а реално е около 6.10. Също как настроихте прогнозата за времето?
В понеделник ги взех, вчера сряда видях, че хващат радио сигнал. Не бях сложила град, вчера го настроих. Прогноза и изгрев хич не към гледала. На каква часова зона е? Аз го пуснах на +01.

# 207
Скучна нова брошура като цяло. Ще ходя само за памперси. Ще видя и сладоледа банан с киви, звучи ми интересно.

# 208
И на мен тази брошура не ми е интересна, може да посетя Метро за разнообразие.

А бадемовите десерти от италианската седмица има ли ги изобщо в някой от филиалите? Дали само в Плевен ги няма?

# 209
  • Sofia
Мдаа... скучна и за мен, ама набелязах немалко неща... ПиЗ и хранителни все.
Чудя се на машината за сладолед...  тя ли си замразява сладоледа ил' само го бърка - ако я има някой.
Ако замразява (а така предполагам все пак) и я сваря за 39лв може и да взема, пък ще си я съхранявам на главата вероятно...

Общи условия

Активация на акаунт