Лидл 175 - празнично майска

• 67 983
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Какви картофи ? То няма картофи по магазините. Трети ден търся и няма и няма. В Кауфланд намерих на 2 лв за килограм

# 391
Мислех,че ще бъдат малки и повечкой бройки ,а те големи и 4 бр Satisfied като ги отворих ми стана много смешно, сигурно е трябвало да бъдат 3 като на картинката,ама айде 1 подарък да се изненадаш Satisfied Иначе не са лоши,ама за 4 бр няма да повторя Satisfied

Скрит текст:
Тези неща не бяха ли в миналата брошура? Търсих ги заедно с бадемовите десерти, но нямаше нито едното.
И аз не предполагах, че са толкова големи...

Не помня какво е имало в миналата брошура,но днес ги видях и ги купих Smile

# 392
Този омекотител е пълна чорба
Скрит текст:

# 393
Вчера при нас (Провадия) имаше чешки картофи в мрежи по 3кг и 5 кг, гръцки на кг по 1.79лв.
Моркови имаше български на кг по 2.69лв.

# 394
И аз онзи ден се изненадах с цената на картофите. Ние купуваме по 5 или 10 кг.,но сега свършиха и посегнах да купя-2 лв/кг. 😳 1-1,20 бяха последно. Уж нищо не се е вдигало сега,цените си препускат нагоре.

# 395
Вече не е време за миналогодишни картофи, излезнаха пресните. Все още са скъпи, но бързо поевтиняват. Но не ги продават по хипермаркетите (не са трайни), което явно е проблем за някои.

# 396
  • Велико Търново
Аз и децата ядем много моркови. Под много разбирам по 2 връзки на ден. Последно купувах за по 3 и нещо връзката. Скъпи са станали, добре че идват пролетните плодове, та не ми липсват толкова скъпите оранжеви Солети.

# 397
  • София
Кафето става ли за домашни кафе машини?
Това са означениятя на опаковката "идеално за":
Скрит текст:

Аз го правя на "кубинска" кафеварка и на мен ме харесва. Съвсем не ми горчи, ароматно е. Няма обичайната кисела жилка  за повечето немски кафета.

# 398
  • до най-прекрасния мъж
Много се смях миналата седмица на свекърва ми. Съобщава ми с тържествен тон, че ми купила на супер промоция 2 кила моркови от К. Намалени от 3.50 лв/кг на 1.60 лв/кг. А аз купих ден преди това от малко магазинче за ПиЗ на 1.70 лв/кг. Лук купувам на 1.60 килото, вчера купих последно. Картофи супер едри и чисти, български на 1.50. Има и други цени, но не са по хипермаркетите.
За да не съм съмсем офтопик, нещо напоследък няма дрехи за по-едри хора. Купувах на ММ дънки, суитчери, анцузи, тениски. Освен едни обикновени тениски, които така и не открих, а друг път се подмятат със седмици бройки, друго не съм виждала последната година и нагоре.

# 399
В "нашето" магазинче за плодове и зеленчуци (по принцип са добри цените, но има и изключения) морковите миналата седмица бяха по 2 лв/кг (но не бяха особено хубави на вид), лукът беше по 3 лв/кг, ябълките също не бяха много евтини...
На 17-ти вечерта около 21 ч и моят Лидъл+ не работеше, на другите телефони в семейството също беше така. Пишеше, че няма да може да се използва приложението (не помня пишеше ли причина)...

# 400
Преди дори редовните дрехи бяха поне размер 48 макс. Сега вече са около 44 или 46. За едри хора няма нищо!

# 401
  • shumen
При нас морковите бяха изчезнали и се появиха с нова цена на 3 лева близо.

# 402

За да не съм съмсем офтопик, нещо напоследък няма дрехи за по-едри хора. Купувах на ММ дънки, суитчери, анцузи, тениски. Освен едни обикновени тениски, които така и не открих, а друг път се подмятат със седмици бройки, друго не съм виждала последната година и нагоре.
Така е. хххл мъжки дънки няма от почти 2 години или повече или аз не съм видяла, а следя всяка брошура. Мoже би ще им пиша. Добре че са waikiki.
Мисля, че всички омекотители doussy или както се пише/ лидлска марка/ не стават.
Готвих гулаш/ така пише на тарелката/ и беше жилав колкото и да увеличавах времето за готвене. Друг път не е имало проблем. Като цяло харесвам свинското им месо- вкусно и крехко става, само където пържолите стават наполовина като се опекат.
Пуешката кайма не е вкусна по мое мнение/ дори с  доста подправки/.

# 403
От пуешката кайма - смесена със ситно накълцано свинско месо направих много приятни на вкус кюфтенца на чугунения тиган.

# 404
Аз имах един дроб, който се чудех какво да го правя, че вкъщи все им е сухичък въпреки че го киснах цяла нощ в мляко. Минах го на чопъра, смесих го с една лидълска телешка кайма която имах, като първо позадуших каймата за 10 минути на тиган, и после прибавих дроба за още две-три минути. Сложих в тава и направих блат за пица, заедно с глава лук също мината на чопъра и подправки. Запекох за 10 минути, отгоре лютеница, и плънка по желание, запекох за още 10-тина минути. Стана много вкусно, дроба не се усети.

Общи условия

Активация на акаунт