Лидл 175 - празнично майска

• 67 933
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • In transit
От нашия Лидл взех мити френски картофи на 1,79лв в неделя. Бяха намалени от 2лв. Не съм ги ползвала още и не знам как са, на външен вид са ОК. Имаше и някакви четкани, ама си бяха доста мръсни, май пак около 2лв.

# 466
Дамските ленени панталони и късите, и дългите са супер! В Лидл - Редута все още имаше номерация. И ММ забърса риза с дълъг ръкав.

# 467
Каква цена са краставиците в Лидл, някой знае ли?

# 468
  • София
На пресните картофи цената им зависи от големината на картофите. Най-скъпи са малките, дребните картофи. При фермерите цената е 5 лв. /кг.

Пълнозърнестият Лаваш много сладни и не ми харесва. Sad

# 469
Само минавам да кажа, че се отказах да пробвам фагрито. Не за друго, ами тя е 24 лв/кг, в К.има ципура на 14 лв.

# 470
  • Sofia
По принцип е около 30лв и нагоре килограма на фагрито

# 471
  • Sofia
Правя нарези на рибата и при Фагрито много бързо опрях до костите - по-малко месо има в сравнение с ципурата, по мое мнение.

Само илюстрирам нарезите, иначе е скумрия на снимката.
Скрит текст:

# 472
Разрязвам фагрито както ципурата - по дължина (без да я разделям), слагам подправки, освен сол - риган, мащерка, черен пипер, див лук, поръсвам със зехтин, затварям рибата и я изпичам във фурната. Фагрито от Л. беше много по-вкусно от ципура, пак от там купувана сравнително скоро.

А ето и отново приготвената любима рецепта с чушките пикильо
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 19:01 от fenyx

# 473
  • софия
Взех фагри за утре, че съм изпаднала в творческо кулинарно безсилие. Каквото, такова. В магазина на Руски паметник бяха останали 5 тарелки и нямах голям избор. По около 500 г са.
Там имаше био черита с -62%. Взех и от тях. Към края на седмицата, ако не се изядат, ще направя една любима паста с тях и риба тон.

# 474
Само минавам да кажа, че се отказах да пробвам фагрито. Не за друго, ами тя е 24 лв/кг, в К.има ципура на 14 лв.
Правилно. Колкото до омега 3, чиста илюзия е, че човек се храни с нещо полезно, защото мазнината е термолабилна, лесно оксидира и дори става токсична при силна термична преработка. А замразяването не я променя. Проверявайте си информацията. 😉

# 475
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Правилно. Колкото до омега 3, чиста илюзия е, че човек се храни с нещо полезно, защото мазнината е термолабилна, лесно оксидира и дори става токсична при силна термична преработка. А замразяването не я променя. Проверявайте си информацията. 😉
за това много-много не обръщам внимание на рекламата. яде ли ми се - ще ям.
трудно ми е да различа омега 3  от омега 2 или омега 4. Smiley

# 476
  • Карлово
Дамските ленени панталони късите, и дългите са супер! В Лидл - Редута все още имаше номерация. И ММ забърса риза с дълъг ръкав.
Спират ли се?

# 477
Дамските ленени панталони късите, и дългите са супер! В Лидл - Редута все още имаше номерация. И ММ забърса риза с дълъг ръкав.
Спират ли се?

Предполагам въпросът е "свиват" ли се. Blush Не знам. Днес ги купих и все още не съм ги изпрала. Имат и малко памук в състава, та би трябвало да не се свиват.

# 478
  • Буркина Фасо
Спират ли се?
като натиснеш спирачката - спират  rotfImbo 

# 479
Каква цена са краставиците в Лидл, някой знае ли?
Тази вечер купих краставици, български, цена 3,49лв/кг.

Общи условия

Активация на акаунт