Лидл 175 - празнично майска

• 67 131
  • 723
  •   1
Отговори
# 705

Да сте виждали скоро в Лидл това чудо за почистване на щори?

# 706
Сега погледнах приложението и видях, че имам купон за кашу 2х500 гр за 4.29, може да се вземат 4 опаковки на цената на 2. Ако някои го иска да пише. Заместител е на другото, което го рекламират.
Скрит текст:
Това са фъстъци, не кашу.

# 707
Сега погледнах приложението и видях, че имам купон за кашу 2х500 гр за 4.29, може да се вземат 4 опаковки на цената на 2. Ако някои го иска да пише. Заместител е на другото, което го рекламират.
Скрит текст:
Да не е грешка, защото и аз имам такъв, ама е за фъстъци, а не за кашу?

Редактирам се: сега погледнах снимката и въпросът ми отпада. То щеше и да е чудо да предложат 1кг кашу на цена 4,29... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 708
Аз днес се изнервих жестоко в магазина точно заради тези фъстъци. Естествено, приложението ПАК искаше актуализация. И реших да им ползвам техния нет и да заредя приложението на другия си телефон. Приложението там ме се отвори. Майка ми ми изпрати нейната карта. И на касата се оказа, че имало още един купон за фъстъци. Голямо мазало стана и ги отказах.

# 709
Може да си сложиш телефона да актуализира приложения автоматично и няма проблеми. Или да си създадеш навик поне веднъж седмично да го правиш ръчно, пускаш актуализация на всички.

Напоследък май има много купони за ядки, не могат да се изядат у нас Smile

# 710
Нямам място в телефона за всекиседмичната им актуализация.
На другия имам място, но нямах нет. Вързах се към техния нет, но той се оказа адски бавен и не зарежда приложението

# 711
Момичета някой който е ползвал слънцезащитата на Сиен дможе ли да види има ли октокрилен ?Благодаря ви!

# 712
Момичета някой който е ползвал слънцезащитата на Сиен дможе ли да види има ли октокрилен ?Благодаря ви!

Не знам кое се търси..за това снимам всичко. Не виждам без очила..може да си разтегнеш снимката...Hug

ИМА

# 713
  • София

В моя има:

Скрит текст:

# 714
Какво означава наличието му?

# 715
Благодаря ви момичета Flowers Hibiscus
Има мнения ,че октокрилена може да пресизвика рак и е имало предложения да го забранят в слънцезащитата.Има много статии,който се интересува.

# 716
Слънцето също е вредно и води до рак на кожата, евенгуално. Мен пък от него ме е страх.

# 717
Тета така е ,но има и слънцезащита без-аз такава предпочитам Simple Smile

# 718
Да. Не споря.
Уважавам решението на всеки

Крем Здраве става също, с цинков оксид е ... Simple Smile

# 719
  • Буркина Фасо
цинка отровен ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт