Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите при предозиране с желязо?
Какви дейности за бременни посещават други бъдещи майки?
Какви са преживяванията на други майки с тромбофилия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите при предозиране с желязо?
-
Какви дейности за бременни посещават други бъдещи майки?
-
Какви са преживяванията на други майки с тромбофилия?
-
Какви са препоръките за наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки с предна плацента?

Предупредила съм ММ да купи АМ, че бебето не искаше да суче в началото. Той обаче оставил за последния момент и проверил в 2те близки аптеки, но точно такова, каквото съм му казала, нямало. Той закъснявал за изписването от болницата и си казал "Нищо, после ще изтичам да купя, като ги взема". Изписаха ме, не бяхме много хора - брат му и жена му, майка ми и баща ми и всички тръгнахме към нас. Обаче докато се наснимаме и стигнем от болницата до вкъщи, бебето огладня. Та картинката беше чудна - ММ обикаля квартала да търси АМ, бебето се къса да реве от глад, гостите се чудиха къде са попаднали с това крещящо дете, аз бях супер притеснена, че детето реве и не мога да го успокоя
Общо взето гостите стояха 10-15мин и си тръгнаха, ММ се прибра, нахранихме бебето и то си заспа сладко в леглото. Като изключим този момент, детето беше много кротко като бебе, рядко плачеше, за разлика от сега