С какво ви дразнят свекървите? - 147

• 40 326
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • при късмета
И брат му ли го подготвя, че вие трябва да я гледате? Защото всичко е за двамата по равно, включително и гледането.
А иначе мъжа ти, ако не знае как да комуникира с нея, не знам ти как ще помогнеш

# 316
Аз моя постоянно го пращам да ги види неговите, че мрънкат, ако не е ходил няколко дни. Той отива и на вратата свекито го посреща с хокане: "ти родители нямаш ли, жена ти не ти дава да идваш, нали?"😂😂
...и така 27г една и съща плоча върти🙄

# 317
презумцията е /която се споделя от свекърва ми и девер ми/, тъй като той е сам т.е. няма жена, значи е ощетен от живота и няма ангажименти - Той прилича на нея /според нея/ , не мисля че е обич от нейна страна, а по-скоро целта е, ние да нямаме собствен живот.

# 318
А ти какво си! Еднорог 😂
Ми вземете и се оженете, да си знаят, че не е сам, ощетен и няма нужда само него да ощастливяват с нея 😉

Аз моя постоянно го пращам да ги види неговите, че мрънкат, ако не е ходил няколко дни. Той отива и на вратата свекито го посреща с хокане: "ти родители нямаш ли, жена ти не ти дава да идваш, нали?"😂😂
...и така 27г една и съща плоча върти🙄
Не е до свекърва, до човек си е. Имах си лично моя си роднина такава. Като ѝ се обадиш и тя те нахоква. Накрая никой не ѝ се обаждаше.

# 319
ние сме женени, девер ми не е женен.Има големи критерии и накрая остава сам - търси около 22-23 годишни, задължително да са хубави и слаби, образовани, с богати родители.
малко извън темата, ако познавате такива, дайте контактите - девер ми е на 40, средно образование, работи в магазин, живее под наем . Обича купоните. Това е за малко забава - как човек с много претенции, но  самият той не отговаря на ответни такива. Причината да няма жена, според свекърва ми е, защото няма късмет.
Това беше лирическо отклонение. Мъжът ми е различен, по мнението на свеки, той прилича на баща си.
Слава богу!   Simple Smile
момичета пиша тук по тази тема, защото ме е срам и повечето познати - изключвам майка ми, не знаят какво става.
Когато ни звънят разни хора, не им казваме как се държи свекърва ми. Срам ме е, от всичко това и само тук мога да бъде честна за абсурда в тази ситуация.
Сякаш съм попаднала в някаква секта и ако не държах толкова много на ММ, нямаше да издържа.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 16:45 от Crissy

# 320
  • София
ние сме женени, девер ми не е женен.Има големи критерии и накрая остава сам - търси около 22-23 годишни, задължително да са хубави и слаби, образовани, с богати родители.
малко извън темата, ако познавате такива, дайте контактите - девер ми е на 40, средно образование, работи в магазин, живее под наем . Обича купоните. Това е за малко забава - как човек с много претенции, но  самият той не отговаря на ответни такива. Причината да няма жена, според свекърва ми е, защото няма късмет.
Жената на Благо Джизъса, но да изчака да се разведат. Ама тя май вече го е заменила, ако се вярва на жълтите медии.

# 321
Жената на Благо Джизъса, но да изчака да се разведат. Ама тя май вече го е заменила, ако се вярва на жълтите медии.
хахахха, не се сетих, това беше оригинално

# 322
Chrissy,
Отговорете на девера, че тъй като той е сам, може да поеме грижите за майка си. Вие си имате други приоритети. Намекнете, какво толкова прави сам, че не може да се грижи за майка си.😉

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 17:03 от Deni-meni

# 323
А тя въобще има ли нужда от някакви грижи? Или просто мрънка, колкото да има за какво??

Криси, не се срамувай от чужди действия. Ти не си отговорна за думите и действията на друг човек! А и тук винаги можеш да пишеш, разбира се!

Моята се е завтекла да идва, за да ни носи спанак. Обаче снощи го отнесе мм! Говори с нея, тя щяла да почива утре и в сряда. И да дойдела да донесе спанак. И вместо да я отреже, нищо не каза и съответно… тя ще дойде. Нали разбирате тъпия спанак е повод да дойде. Направо снощи побеснях. Какво е това желание да се натресеш, в работен ден при работещи хора, за да си разнообразиш деня?! Спанак ще ми носи… тука няколко седмици подред се виждахме често (1 път на7-10 дена по други дела) и сякаш свикна, че толкова често виждане е нормално. Ми не е. Майка ми не съм я виждала от великден (за справка). Защо не може да се обичаме от далече???

# 324
Шери, представи си един ден като имате деца. Свекървата още повече няма да се трае - постоянно ще ви е на гости.

# 325
Шери, представи си един ден като имате деца. Свекървата още повече няма да се трае - постоянно ще ви е на гости.

Давам й бебето и да го взима ама за у тях. Като я знам каква е паника, на третата минута ще ми го е върнала. Бих емигрирала през океана, само заради липсата на свекърва ми. Обаче не ни изтеглиха за ЗК.

# 326
  • София
Шери, ужасно е това. Моята е на другия край на България и пак идва по-често отколкото се виждам с майкинни. Даже идва и звъни от пред блока, че трябва някой да и отвори, а ние всички сме на работа и училище и никой не знае, че ще идва...

# 327
  • София
Какво е това желание да се натресеш, в работен ден при работещи хора, за да си разнообразиш деня?! Спанак ще ми носи… тука няколко седмици подред се виждахме често (1 път на7-10 дена по други дела) и сякаш свикна, че толкова често виждане е нормално. Ми не е. Майка ми не съм я виждала от великден (за справка). Защо не може да се обичаме от далече???
Вие нали работите от къщи или бъркам? Ами той да си я посреща. Малко преди да дойде - излизаш някъде, ако ще да обикаляш улиците, сега поне времето е хубаво.
Ти си отговорила на въпроса за причината - да се разнообрази и да се натресе на гости.

# 328
Какво е това желание да се натресеш, в работен ден при работещи хора, за да си разнообразиш деня?! Спанак ще ми носи… тука няколко седмици подред се виждахме често (1 път на7-10 дена по други дела) и сякаш свикна, че толкова често виждане е нормално. Ми не е. Майка ми не съм я виждала от великден (за справка). Защо не може да се обичаме от далече???
Вие нали работите от къщи или бъркам? Ами той да си я посреща. Малко преди да дойде - излизаш някъде, ако ще да обикаляш улиците, сега поне времето е хубаво.
Ти си отговорила на въпроса за причината - да се разнообрази и да се натресе на гости.
Амии от вкъщи работим. Ама тя не схваща, че работа от вкъщи не значи пия кафенце и търкм дивана по цял ден. Миналата седмица дойде свекър ми да вземе нещо. Не беше самопоканил се, уговорихме се да дойде, защото имаше една мебел, която искахме да вземе. И дойде преди обяд. Към 12 ходим да си купуваме храна от едно място с мм, защото не смогваме да готвим. И съответно отидох и взех за свекър ми също и обядвахме тримата. После си взе каквото имаше и си тръгна. Сега свекърва ми явно ревнува, че той е седял у нас, а а тя не. И явно имаме спешна нужда от пресен спанак.

Каза, че е модерна, защото се учи от нас. Видяла, че аз правя спанака на салата, тя също почнала. А моето е мързел, мия, режа и ядем. 🤷🏼♀

# 329
Шери, да ти кажа, твоята ми звучи от тези забавно-досадните свекърви. ‘Дет се вика - по-малкото зло! 😃

Общи условия

Активация на акаунт