Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 64

• 30 141
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
все ще се омеша там на дърдонки с другото 😀
😆😆😂
Елора, одеве я купих, но сега вечерта пих кво ли не, а искам на "чисто" да я почна и да дебна за промени. Та от утре ще я почна, преди да обядвам ще замезя с 4-5 зрънца.

# 601
  • Sofia
Взима се сутрин на гладно,поне 1/2ч преди храна.

# 602
Хм, на гладно ли било?
Че аз все след вечеря. Поне час де. Но ще знам вече и ще е максимално на гладно.
Абе то това разтворимото се чудя колко е мастикс. Нещо е варено, някакъв екстракт, малко стевия и айдеее у шишенцето.

# 603
  • Sofia
Зрънцата само на гладно,за другите варианти/сиропи,хапчета../не знам как се приемат.

# 604
Оки. От утре почвам.

# 605
Хелоу.

Това е от сайта на Фрамар:

Румен
Здравейте! Колко време се дъвче мастикс при прием, вземам две зърна след хранене, има ли значение колко време трябва да ги дъвча? И втория ми въпрос е, може ли да глътна дъвката?
www.framar.bg отговаря  на 04 May 2023 в 12:55
Здравейте! Обикновено се препоръчва да се дъвче няколко минути (5-10). Това е така, защото дъвченето помага за освобождаването на активните съединения в дъвката и подобрява нейната ефективност. Що се отнася до това дали можете да поглъщате дъвката, въпреки че обикновено се счита за безопасна за поглъщане, тя не е предназначена за поглъщане. Вместо това, дъвката е предназначена за дъвчене, докато стане мека и гъвкава, и след това трябва да се изхвърли, след като вкусът изчезне. Поглъщането на дъвката може да доведе до засядане в храносмилателния тракт или задавяне.

Та подъвках аз преди малко за 15 минути 5 зрънца и ги изплюх.

# 606
Мен ще ми идва и съм 2 кг нагоре и с подут корем и гърди 🤧
Този ПМС на моменти ми е по - гаден от цикъла 🤧

# 607
И аз мислих да си взема разтворимите,не че имам стомашен проблем,а з-то много харесвам всичко с мастиха 😋
Има едни турски кафета 2в1,много ми допадат 😍 и си взимам от тях понякога.

Какви са тези турски кафета стана ми интересно. Може ли снимка или линк откъде си ги купувате ?
Шарпи чак ми се доядоха краставички . В България всичко е вкусно казва мм😂
Той нали си е свикнал на гумения вкус и веднага му прави впечатление вкусната храна 🥰
Тази мастиха ви чета ама какви са тези цени 80 лв
Трябва да погледна тук на какви цени и изобщо предлага ли се .

# 608
Мен ще ми идва и съм 2 кг нагоре и с подут корем и гърди 🤧
Този ПМС на моменти ми е по - гаден от цикъла 🤧
После рЕзко ще отслабнеш Blush

Шарпи, щом имаш една пломба, купувай си и восък и си дъвчи. Доли вчера като го написа, се сетих, че моята бабка така ми го гласеше-на мен и на едно съседско дете, джвакхме.Восък с мастиха. Бях забравила. Защото, когато се опитах да дъвча този мастикс, се чудех на някакво недовършено усещане. Аз си пазя зъбаците, коронките и мостовете и е изключено да дъвча такова нещо.
Но. Сутринта скълцах пет зрънца и ги изпих. Тези от Фрамар обясняват принципното правилно, но защо не са обяснили къде може да заседне в "храносмилателния тракт" точно прахчето. На мен не ми е заседнало, защото имам пориви за изчистване на червата...пак Joy Ще го пия, то сигурно в храната има повече сгъстители и консерванти, които засядат по съдове и трактове , та от една смола ли да ме е страх.

Вчера писах, че обикаляхме аптеки. Ми то и малиновите кетони станали дефицитни. Помня, че пиехте тук. Някоя добра душа ще ми качи ли линк, да видя поне от кой модел са. В единия Ремедиум някакъв младеж, който не разбрах дали е доставчик, фармацевт, или обикновен ухажор на едно от момичетата, тръгна с нас да търси кетоните и се хили и вика- ми то от тези диети, така става, няма. И аз съм на диета  "Зърнена", и показва ококорен как лапа. Сестра ми не разбрала и почва, ами то ...глутенът не идва ли в повече, той вика не, бе, каквото зърна , го поглъщам. Това ми е зърнената Joy

Ще се възползвам от вашите аптеки и добротата ти, ако закъсам , благодаря Heart

# 609

На прима виста тази откривам в Амазон обаче е само за 30 броя и не знам не прочетох гълта се като таблетки ли или се дъвче.
О восък пчелен и аз.много обичах.  Ех детство

# 610
Дара, за кетоните малинови питах, в Грийн Мастер има сега на промоция, освен да се завея дотам, днес се подмотвам из къщи. Ама нещо тези на Грийн неща не ми вдъхват доверие, не зная защо.

# 611
Дара, за кетоните малинови питах, в Грийн Мастер има сега на промоция, освен да се завея дотам, днес се подмотвам из къщи. Ама нещо тези на Грийн неща не ми вдъхват доверие, не зная защо.
Тайс, има доста видове, май някой пиеше тези на Хая Лабс.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010026755
Аз съм пила други добавки на марката и съм доволна.
Ако нещо решиш за другото - call me Yum

Мастикс на капсули гледам има много видове в Айхърб - от 30 та до 150 кинта. Сложих си тук в любими един вид от 35 лв, за който има отлични отзиви
https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-mastic-gum-50 … e-capsules/101236
Та ще го имам предвид за в бъдеще.

# 612
Мерси, мерси, и аз запазвам !
До Софармаси мога да отскоча, оффф, хората ходят в мол, на мен ми дай аптеки и магазини за храна Joy

# 613
Tайс, моите малинови кетони са на Хая лабс. Магнезиевият цитрат също.😁 Обаче на сайта на Софармаси перманентно пише, че са "изчерпани в момента", та не знам дали на място ще имат. Считай откога ги заглеждам, а все са с този статус...😅
Момичетата, които пием малинови кетони, какво ще правим лятото с тази жега, а?😆😂 Аз може и да направя почивка по някое време, като се затопли още...🤔 Не си представям на 30-40 градуса с тях какво ще е усещането.☺️

# 614
  • София
Зърна мастикс гълтам от години и нищо не ми е заседнало. можете да ги варите на чай, ако ви е страх. Или да смелите с кафемелачката и да смесите с тахан, мед, кисело мляко и т.н. Това е смола, разтваря се в стомаха.

Общи условия

Активация на акаунт