Бившия

• 5 981
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Питайте баба Лили, тя я знае най добре Simple Smile

# 31
Аз тази година ставам на 35 и мисля вече да остана на толкова за поне следващите десетина годинки Joy

аз 30 не минавам вече 2 години

Ако темата е истинска аз също съм на мнение, че не е имала време да преодолее раздялата

Нали знаете как по филмите говорят, че първата връзка след сериозна такава е rebound relationship  и това обикновено не е истинска връзка а нещо като временна , за да се излекуваш от болката
При мен определено го имаше това, надявам се при авторката да не е така

Ако обича мъжа до нея, да си помисли защо го обича и какво и липсва от връзката с бившия

Примерно аз го чувствах много близък, беше ми комфортно с него, можех да бъда себе си

И когато намерих  друг човек, който ми даваше това, се “излекувах”

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 02:32 от TheSickn3ss

# 32

Не знам рецепта, ама все още никой не ми вярва ако кажа, че съм на 35 /два месеца ми остават до РД/, особено ако не съм гримирана.
Един ден бях с приятелка в Мола /наборки сме двете/ и тя среща някакъв нейн познат и този я пита "аа това ли е доведената ти дъщеря"... мъжа й има дъщеря в гимназията Joy
С детето съм и срещам една майка на дете,с което работя и тя супер учудено ме пита "ама ти имаш дете ли, много млада си родила" /на 31 родих/

тааа май моята рецепта е да не се гримирам
Гримирана по-приличам на къмто 30, ама без...

# 33
  • София
И на мен без грим ми казват че рано съм родила.
Впрочем хората отстрани трудно си дават сметка как тече времето във семейството. Ей го - от 2020 не живея с мъжа ми и все още има учудени съседи.

# 34
А дали сегашният ти мъж е твоя човек? Струва ми се, че не си достатъчно влюбена в човека до себе си и съзнанието ти, търси с какво да се занимава, а това е най-скорошната емоция, която ти носи нещо. Романтизираш миналото, защото настоящето не ти дава достатъчно.

# 35
  • Сф
Да съжаляваш човек , който ти е вдигал скандали и ръка, означава единствено , че трябва да посетиш специалист и да излекуваш собствените си травми. Поведението и милите ти показват само зависимост и то вредна. Влез малко в темите за ДНасилие и ще се приземиш. Също така се насочи с положителни мисли за бъдещето и утре. Назад не разсъждавай и не се връщай!

# 36
Ами, в най-общия случай, когато жената роди, приоритетите се изместват. След няколко месеца хич няма да ти е до никой, освен до малкото същество, което
е  зависимо изцяло от теб. Мисли повече за бременността и бебето, отколкото за глупости.
Лека бременност и успех

# 37
Мислиш си дали е добре някакъв, който ти е вдигал ръка?

# 38
Здравейте!
Аз съм на 25г ,омъжена с 2 деца.
Със съпруга ми сме заедно от почти 7 години .
Той е добър човек ,по-малък е от мен 3 години,и през цялата ни връзка се е налагало да го уча как да се държи ,какво да прави и всякакви такива неща,все едно съм му майка.
Изобщо не ми е харесвало да го правя ,но се е налагало !
Нещата вървяха що годе добре,докато не се появи бившия ми, с който сме разделени от 9 години.
Той е първия ми и е най-голямата ми любов .
За тези 9 години ,ако кажа че съм го забравила ще излъжа. Не съм го.
Преди 2 г ,ме последва в една от социалните мрежи (преди това ,също сме подържали някакъв контакт за минимално време) ,потърси ме и ми изпрати снимка ,че е в нашия град . Буквално беше на метри от мен. Аз му отговорих и след не дълго писане ми предложи да се видим.
Видяхме се ,между нас винаги е имало страст и химия след раздялата ни се виждахме понякога просто за …
Та на този ден ,се видяхме ,направихме го и си тръгнахме всеки по пътя си. Писа ми още като си тръгна и така поддържахме контакт и се виждахме 7 месеца . След това спря да ме търси известно време .  След 7 месеца аз го потърсих и разбрах ,че си има приятелка ,но се видяхме . Този човек 2 години не ми излиза от главата . Ставам и лягам с мисълта за него .
Кажете ми ,това неизживяна любов ли е ,глупост ли е какво е? Какво да правя ?

# 39
  • София
25-9 е равно на 16. 25 минус 7 е равно на 18.
Абе детската градина....
Пораснете всички.

# 40
  • Somewhere far away
Как по -деликатно  да го кажа.... той те търси само за секс.

# 41
Второто ми се струва вярно: глупост е.

# 42
Предварително се извинявам, че ще съм болезнено откровена.
Ти - омъжена жена, майка на 2 деца.
Той - волна птичка, на която й се е приискало да оправи пак бившата, защото за момента няма нищо друго под ръка. Пък ти си му се вързала по бързата процедура.

И, понеже си омъжена, с 2 деца, си му интересна само за с*кс. Появила се е, обаче нова жена, която е свободна, грабнала му е вниманието и ти пак си отишла в миналото.

За теб може да е някаква неизживяна любов, но за него си е е едно обикновено ч…не. Затова ти препоръчвам да си седнеш на д-то и да си гледаш децата, защото с този мъж, повече от това няма да получиш.

# 43
Здравейте,
От близо година съм с мъжа ми ( не сме женени ), но чакаме дете. Всичко е наред освен, че финансово ни е доста трудно в момента. Проблема е, че аз мисля за бившия си постоянно, как е, дали е добре, какво ли се е променило.. скъсах с него малко преди да тръгна с мъжа ми, след 8 годишна връзка.. дори не бяхме интимни последните години.. карахме се много, дори ми е посягал. Но не разбирам защо след всичко това, аз отново мисля за него, обич ли е това? Не му преча и пиша, защото е грозно спрямо сегашния ми мъж, а и той твърди, че си има приятелка и искам да е щастлив… моля за съвети, ще се побъркам, чувствам се виновна спрямо двамата.

Много е просто - спри да мислиш за него. Остави миналото в миналото. Ако искаш бъдеще, ще трябва да оставиш миналото. Така не разбираш, че всъщност пречиш на връзката си, а също чакаш и дете. Финансови проблеми има всеки. Нека мъжа ти да си намери по-добра работа. Или пък помолете за момента родителите си за помощ. Това е нещо нормално. Но докато мислиш за бивши само усложняваш нещата. Няма значение, как ,за какво сте се разделили. Няма значение дали всичко сте си казали. Щом сте взели решение да се разделите - така да бъде. Гледай напред само. От утре започни да мислиш за твоя мъж. Някак не е нормално да спиш до един ,а да мислиш за друг - предателство. Я сега си представи, как ще се чувстваш, ако твоя мисли за бившата си или някоя друга. В случай, че не знаеш това е емоционална изневяра. А между мислите и действията има само едно премигване с очи и всичко отива надолу. Виждал съм такива неща и съм съветвал мои приятели да се разделят, но те не ме слушаха и от мисли стана страшно. Това не е грешка, а избор. Дано да съм ти помогнал. Успех.

# 44
Много е просто, отваряш таск мениджъра и спираш нежелания мисловен процес,  след това със шифт плюс дел триеш съответните файлове и вече си нов човек.
Сори пич, но не е толкова просто. Много си надъхан из темите, обаче ти липсва опит и въобще си нямаш идея за много от нещата. Като например какво е да имаш нещо в миналото, което да не можеш да го заровиш колкото и да се опитваш и само един сън дето се появява от нищото да те връща обратно в начална позиция. Въобще нямам предвид конкретната тема, не се напъвай толкова за неща, които не разбираш

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 09:29 от rf22

Общи условия

Активация на акаунт