Болоня и Флоренция- може и още нещо...

• 44 302
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
На мен Модена също мнооого ми хареса

# 76
Здравейте, купих билети за Фликсбус от Болоня до Флоренция. Виждам че не е в града спирката, с какво да се придвижва до центъра на Флоренция?

# 77
Здравейте, купих билети за Фликсбус от Болоня до Флоренция. Виждам че не е в града спирката, с какво да се придвижва до центъра на Флоренция?
Вижте на втора страница в тази тема.
https://bg-mam.ma/p/1550596/46540036

# 78
[/quote]
Вижте на втора страница в тази тема.
https://bg-mam.ma/p/1550596/46540036
[/quote].   Благодаря

# 79
  • София
Здравейте! Има ли нужда да купувам адаптор с три пина като този?

# 80
# 81
Записвам се, за да се надъхвам. Мечта ми е Ливорно, но се чудя заслужава ли си?

# 82
  • София
Здравейте дами, предстой ми пътуване до Болоня, някой хотел да препоръчате, че съм в чуденка? Благодаря

# 83
Ние бяхме в този, не беше нищо особено, но чистиха всеки ден и локацията му беше топ!!!

# 84
Аз все си мислех да си стоим само в Болоня, но сега усилено обмислям как втория ден да отидем до Флоренция.
Задължително искам да видя скулптурата Давид и затова и толкова ме влече към Флоренция. Simple Smile
Някой пътувал ли е със скоростния влак? Скъпо е, но пък много искам да се кача на такъв.

# 85
Да, ние бяхме с него. Скъпичко е, но отидохме рано сутринта във Флоренция, имахме цял ден и една нощувка там, а на следващия ден обикаляхме пак цял ден и се върнахме навреме за обратния полет във Болоня, който ни беше късен

# 86
За мен само няколко часа във Флоренция и няколко във Болоня не ми е достатъчно, но въпрос на вкус.

# 87
Здравейте, ние до Флоренция пътувахме с Фликсбус. Има различни цени за съответните дати и часове.Ние тръгнахме в 10 от Болоня, а на връщане в 19.30 от Флоренция.Около час и половина се пътува. Нашият билет беше 25 лв отиване и връщане.

# 88
Това е билета ни до Флоренция, беше чудесно пътуване.
Свалете си Trainline, може и в движение да си купувате билети. Изключително удобно е.

# 89
Здравейте дами, предстой ми пътуване до Болоня, някой хотел да препоръчате, че съм в чуденка? Благодаря

Ако не държите непременно на хотел, мога да Ви препоръчам апартаменти на Stay in Bologna
Stay in Bologna 2
Stay in Bologna 3
Stay in Bologna 2 е по-близко до гарата, ако това има значение за Вас. Ние бяхме отседнали в студио на Stay in Bologna 3 и останахме много доволни. Има и апартаменти. Близко, на пешеходно разстояние до центъра на града, изключително чисто, с всичко най-необходимо за пребиваване. Хостът Давиде беше много любезен, услужлив и изчерпателен. (Първата снимка от линка Stay in Bologna 3 не е от мястото на настаняване).

Общи условия

Активация на акаунт