Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...38

• 106 305
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
Най-лошо е като те мързи, а няма какво да правиш.
Излиза, че те мързи напразно!

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 19:30 от bubanka

# 153
# 154
# 155
Влюбена двойка си наема стая в хотел. Рецепционистката със замечтана усмивка и нескрито умиление попълва документите и бърза да ги настани:
- Ох, колко сте сладки. От кога сте женени?
- Aми, аз от 6 месеца, а тя от 5 години...

# 156
В Америка забранили думата "жена", като оскърбителен намек за полова принадлежност. Сега казват "вагиноамериканец"...

# 157
# 158
# 159
  • тук, на мястото си
Полицай върви по улицата. Минава под един прозорец, на който е закачена клетка с папагал. Папагалът се провиква:
- Шибан полицай!
Полицаят намира стопанина на папагала и го глобява. На следващият ден всичко се повтаря, на третия ден пак. Всичко това се харесало много на полицая, защото си имал непрекъснати доходи. След една седмица, обаче, минава полицаят, а папагала го няма. Отива при стопанина и пита:
- Къде е папагалчето?
- Аааа... писна ми да плащам глоби и го продадох. Ей там на другия ъгъл на улицата е вече, при свещеника...
Полицаят бързо се отправя към новия адрес на папагала. Гледа папагала пак виси в клетка на прозореца. Минава покрай него - папагалът с наведен клюн, мълчи. Минава още веднъж, пак същото. Приближава се до прозореца и се провиква:
- Това съм аз! Шибаният полицай, бе!
Папагалът го поглежда и отговаря:
- Късно е да се каеш, сине мой!

# 160
Една жена имала три дъщери. Когато най-голямата се омъжила и се готвела да се премести при съпруга си, майка и я помолила да я информира дали всичко е наред с интимния и живот. След 2 дни пристигнало писмо, в което имало само една дума:
- "Nescafe".
Майката отначало нищо не разбрала, но след това случайно се натъкнала на реклама във вестника на "Nescafe" – "Удоволствие до последната капка" – и много се зарадвала за дъщеря си.
След това се омъжила средната дъщеря и майка и отново я помолила за същото. След една седмица пристигнало писмо:
- "Benson & Hedges".
Майката започнала да търси във вестниците реклама за съответните цигари, намерила текста:
- "Extra Long, King Size" и отново се зарадвала.
Най-накрая дошъл редът на най-малката дъщеря, която след един месец изпратила писмо само с една фраза:
- "British Airways".
Майката намерила реклама на авиокомпанията и паднала в несвяст, прочитайки нейния текст:
- "Три пъти дневно, седем дни в седмицата, във всички направления."

# 161
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 162
# 163
– Вие близнаци ли сте?
– Не,защо питате?
– Еми майка ви така ви е облякла еднакво и сладко!
– Госпожо,(блондинка),дайте си документите и излезте от автомобила... LaughingJoy

# 164
Мъж към жена си :
– Не можеш да построиш твое щастие върху чуждото нещастие.
– Абе, не съм ти пипала шишето с ракията, бе!

Общи условия

Активация на акаунт