Диетолог Огнян Симеонов?

• 52 863
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Сега да ви кажа четох ,цялата тема ,ама нощес...та може и да съм пропуснала нещо. Grinning
Та да ви питам,като се обадиш горе долу след колко дни ти записва час.
И ...някой беше направил прегледа през скайпа,после как стана плащането.. Thinking

Аз се уговорих с него в петък за понеделник. В понеделник той ми каза в кои банки има сметки и аз внесох 50лв., после му се обадих за да потвърдя часа. Вечерта се чухме и доста говорихме по скайпа. Преди това още ми беше казал кои обиколки да измеря, но ти можеш и на самия преглед да му ги дадеш.
Що се отнася до това, че плагиатства, а взема пари ...., не мисля да засягам тази тема. Само ще кажа, че човека отделя от времето си за нас иииии - "Безплатни обяди няма" (това не е моя мисъл, а на една многоуважавама от мен дама - Маргарет Тачър) Simple Smile

# 151
 Еййййй браво на мъжа ти  bowuu, мен пък ме е страааах.  cold По жълтата пола значи се равняваш, а ?))))  Joy

# 152
 Еееее пак забравих. #2gunfire..Бомбе да те питам...Ти кога за пръв път отиде или се чу с него? От кога спазваш режима му?Аз пък си имам едни дънки от 60-те кила...Те са ми мярката Grinning

# 153
Еййййй браво на мъжа ти  bowuu, мен пък ме е страааах.  cold По жълтата пола значи се равняваш, а ?))))  Joy
Е, и мен малко ме е страх, но само малко Wink
По жълтата, по жълтата.Ако намеря снимка ще я покажа Joy

# 154
Еееее пак забравих. #2gunfire..Бомбе да те питам...Ти кога за пръв път отиде или се чу с него? От кога спазваш режима му?Аз пък си имам едни дънки от 60-те кила...Те са ми мярката Grinning
При него отидох на 9-ти.
Обаче съм малко несериозна.Все ми се мешат някакви купони с алкохол, а аз не мога да отказвам JoyВ събота ми беше разтоварващ ден.Изпих половин литър водка ooooh!

# 155
# 156

Oooo, тук направо не мога да те позная бе жена - ти с годините ставаш по-хубава и свежа !   bouquet   Айде да покажеш скоро новата снимка !  Mr. Green

# 157

Oooo, тук направо не мога да те позная бе жена - ти с годините ставаш по-хубава и свежа !   bouquet   Айде да покажеш скоро новата снимка !  Mr. Green
Хаха, благодаря bowuu
Ако си влезна в полата, ще си направя една фотосесия Flutter

# 158
Днес бях при него ... три часа ме разпитва .
Смятам , че ще има ефект , само да видим дали аз ще успея да спазвам всичко .
Малииии, много бе....три часа Shocked
Той те е харесал, ше знаеш Wink

Съмнявам се ...
По скоро е решил , че съм тежък случай .  Animal Pig
Бомбе на теб жълто поле , на мен мярката ми са едни сини панталонки .
Влезна ли в тях , еххх мечти .
Сега съм два пъти колкото по времето когато ги носих .  smile3515

# 159
Днес бях при него ... три часа ме разпитва .
Смятам , че ще има ефект , само да видим дали аз ще успея да спазвам всичко .
Малииии, много бе....три часа Shocked
Той те е харесал, ше знаеш Wink

Съмнявам се ...
По скоро е решил , че съм тежък случай .  Animal Pig
Бомбе на теб жълто поле , на мен мярката ми са едни сини панталонки .
Влезна ли в тях , еххх мечти .
Сега съм два пъти колкото по времето когато ги носих .  smile3515
Е, ти два пъти, аз - един и половина bowuu
Взаимно ще се подкрепяме.

# 160
А някой друг престрашили се да се премери освен мен? Mr. Green

Аз не съм се качвала още.Ще го направя на 9-ти, като отида при него.
Кво стана с кантарчето?Взе ли си?А ония кви бяха, таблетки ли, взе ли?

Не съм си купила , а приватизирах на майка ми кухненската везна и без друго тя не я е ползвала никога ,даже не знаех ,че има Laughing
Ти купи ли си?
А ,за Стевията ,нали ти казах ,че ходих до Спайдер-спорт и им беше свършила и ми дадоха един сайт да си поръчам и те поръчвали от там,даже и на Симеонов го дадох този сайт.
http://nutritiontarget.com/ ,е й от тук се поръчвам,но аз все забравям да си поръчам, а и очудващо още не ми се е прияло сладко Flutter
На кг. не се меря ,но днес реших да се премеря със сантиметър и познайте-от талията съм -5см. от миналия  петък насам.Дано това допълнително ви мотивира Hug,защото мене да.но ще му послушам съвета и ще се тегля веднъж седмично.
Сега ще си скрия кантара на горния етаж ,за да ме мързи да ходя да се тегля постоянно Mr. Green

# 161
  • в зоната на здрача
Еее,вече не издържам...ще се запиша...с тия по макли кила и сантиметри направо ви завидях.
А и аз имам едни такива панталони ,ама са бели на цвят.. Joy Joy
И кво казвате да си купя ли везна да меря продуктите  Thinking

# 162
Жено, къде е тая Стевия?С английския съм като с китайския Mr. Green
Днес ще ходя до Илиенци и ще си купя.
Браво бе, супер PeaceВсичко ли спазваш?

# 163
И кво казвате да си купя ли везна да меря продуктите  Thinking
Задължително.Иначе как ще знаеш кое колко е Wink

# 164
Стевия си се пише както се чува-Stevia.
Горе има две колонки ,на едната задаваш "всички категории" ,на другата пишеш"Stevia" и ти излизат различни варианти и грамажи.
Горе долу спазвам всичко ,но няколко ходения на гости ми провалят нещата.Утре заминавам за уикенда на Банско и как ще устоявам на патаници ,сачове ,.................обилно поляти с червено винце Tired,тежко ще ми е да знаете ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт