Тъй като имам 7сериала от миналия сезон, сега заглеждам новите и ситото ще е жестоко, а и няма да мога да погледна всички де!
Та, за новичките, "Сапфир"-става, "Камъкът на желанията"- под въпрос(не ме грабна от раз), "Някой друг"-интересно начало(малко ми напомня на 1-2 много стари любими сериали "Драконов капан" и "Карадайъ") и "Див"- никой нищо не каза за него, но според мен ще е по качествен и реалистичен от " Жар птици", тежка драма
. За сега толкова от мен. Хубава вечер!
Тъй като имам 7сериала от миналия сезон, сега заглеждам новите и ситото ще е жестоко, а и няма да мога да погледна всички де!
Та, за новичките, "Сапфир"-става, "Камъкът на желанията"- под въпрос(не ме грабна от раз), "Някой друг"-интересно начало(малко ми напомня на 1-2 много стари любими сериали "Драконов капан" и "Карадайъ") и "Див"- никой нищо не каза за него, но според мен ще е по качествен и реалистичен от " Жар птици", тежка драма

Ще видим тоя сезон дали ще се появи нещо, което да ме впечатли дотолкова. В проучване съм, а и много нови предстоят. Тук просто споделям моментни впечатления, които може и да се променят с времето. За "Жар птици", не съм казала нищо лошо, просто на мен ми е твърде мрачен и лошото ми идва в повече. Затова и миналия сезон почти изпадна от списъка ми, но накрая го изгледах и от любопитство продължавам. Но и новия епизод не ми хареса, новата Лара, изобщо развитието, което може и да се промени към добро, но след 10-20- 100тина епизода.
- нали сме различни и харесваме различни неща.
Пък и той е достатъчно тежък, така че и лошо да каже някой е ОК.
Препоръчани теми