Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 14

• 111 245
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Айтек Шаян и Дерия Алабора се присъединиха към втори сезон на “Крупието”.

Предстои да започне нов сериал в България.
Казва се “Моето име е Мелек” (Benim Adim Melek). Започва на 25 септември от 21:00 по Diema Family.
Участват Нехир Ердоан, Кутси, Мехмет Чевик, Каан Чакър, Едже Йоздикиджи, Шериф Сезер, Рабия Сойтюрк и др.

Игралният филм “Сълзите на врабчето” (Serçenin Gözyaşi) излиза на 20 октомври.
Надявам се да има превод, поне на руски.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 12:42 от mimchyyy9

# 631
Новият сезон на "Йомер" започва на 11 септември, фрагман с рус. суб.

https://turkru.tv/omer-22-seriya.html

Промо видеото на АТВ за сезон 2023 - 2024

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 03:09 от LU4IQ

# 632
Момичета, 😍 тази сутрин довърших Сапфир, който снощи от скука започнах онлайн.
Първо и най-важно 😂 - появи се там едно ново лице, много симпатично, но от телефона ми е трудно да видя името на актьорчето.
Помагайте - героят е Яман.
1 еп. ми беше интересен, финалът му интригуващ (естествено 😉 😜).
Илхан Шен си е пак с неговото традиционно изражение като сфинкс, а Йозге Яъз - трогателна сладурана.
Има и гледки от Кападокия.
Мисля да му дам шанс, дано успеят поне 5 серии да ми задържат вниманието. 😂

Ако силно се влюбиш (най - сетне му запомних името 😂) -> краят на последния епизод беше драматичен, точно както обичам и ще стискам палци да не го оставят в нищото с тази смяна на деня на излъчване и силната конкуренция в събота.
Натъжих се заедно с Лейля/Хафсанурчето, ама то и нейната физиономийка предполага това. 😂

Сериала на Шюкрю го гледам само заради него и отчасти Бурджу, иначе не бих си го причинила.

За днес толкова от мене, времето на морето е лошо, но аз и без това си тръгвам с радост. 😂

# 633
Севил Акъ Санер се присъедини към новия сезон на “Основателят Осман”.

# 634
Сериалът "Маслиновото дърво" с Мурат Боз и Туба Бююкюстюн е първият, достигнал над 100 милиона часа за 1 месец в платформата Netflix, сред сериалите на турското производство.

Сега снимат 2 сезон.
Да попитам, някой гледал ли го е? Какви са впечатленията ви и има ли го преведен?
Не питам в групата на Туба, защото искам странично мнение, обикновено фенското е малко или много пристрастно.
Ще съм благодарна ако някой ми даде линк с руски или бг. превод!

# 635
Джаки, 🌞 безпристрастно - гледай го. 😂

Ето го на руски (някой да припомни имаше ли бг превод ?! 🤔)

https://1plus1tv.ru/20796-olivkovoe-derevo-zeytin-agaci-vse-seri … sskom-yazyke.html

Като се замисля, ще трябва да направя сериозен преговор на всичко, което ще продължа да гледам и през новия сезон.
Старост - нерадост. 😂

# 636
  • Дубай
Страхотен е сериалът ... Някак по европейски сниман и направен.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 13:58 от I.V

# 637
Сериалът е много интересен, поне за мен, и може би ще бъде такъв и за хора с по-абстрактно мислене /не съм убедена, че използвам правилния термин, защото и аз вече го позабравих и трябва преди 2-рия сезон да го "преповторя"/. Малко езотерика, малко мистика, балансиран е и води към очакване на бъдещето развитие. А каква ще е посоката, ще видим.

# 638
Главната женска роля в сериала за Селахадине ще се изиграе от Дилин Дьогер.

# 639
Момичета, благодаря за мненията! Значи го започвам.
Пепелче, мерси за линка и на руски ме устройва.

# 640
Джаки, +1 за сериала.

# 641
И от мен- оценка 10 от 10 за Маслиново дърво. По-напред  в темата бях писала повече. Напълно споделям всички положителни мнения.

# 642
Здравейте девчонки-и-и-и!
И аз изгледах първата серия на Сапфир . Беше ми интересна, макар че някъде към средата краят ѝ за мен беше предвидим. Зер толкоз години търкаляне  с тур.дизи дава резултат, но ще го гледам поне до 6 - та серия.
Да си призная, че понякога личната ми неприязън към даден актьор/актриса надделява над желанието ми да гледам даден сериал въпреки другите участници. Така се случи и с Маслиновото дърво - заради непоносимостта ми към Туба Б. не го гледах. Подобно нещо се случва и с разни прехвалени, нахвалени и прочие подобни сериали. Е ми, няма да ги гледам сега, пък нека ми е зле. Може да ги погледна след година-две / ако съм още жива/ . Не е лесно да си психарче
И с това заличаване на сайтовете с преведени на бг.език сериали хептен ме вкараха в грях да злоупотребявам с неприлични думички
Радини неволи - нема що...

# 643
Публикувам фрагмана за първия епизод от новия сезон на Шербета и тук, не само в тематичната група. Мисля, че е очакван. Simple Smile

В Youtube:
https://youtu.be/d4eODU5ckvA

В Туитър:
https://twitter.com/erlanelopes14/status/1699110066190762266?s=20

Heartpulse  

# 644
Диме Hug
Мурат Боз е симпатяга и пее страхотно. Като актьор почти не съм го гледала.
Тубата ми е статична и еднаква..

Онче , мерси за Шербета. НЧ и Кавалджъм ще оцелеят чудото на турската медицина. Страхотни са двамата толкова харизматични.
Да питам  това бебе на героинята на Съла ли е ?

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 21:08 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт