Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 14

• 111 264
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Сериалът Синьо изгнание прави финал с 13 епизод.
Е-е-е, най-после 

# 616
Страховит тийзър на новия сезон на Кървави цветя

https://twitter.com/i/status/1697165909658394748

# 617

Val, ставаме две нетърпеливки за Кървави цветя. Hug Гледах интерюто на Баръш Бакташ и Ямур Юксел с Бирсен Алтунташ в ютуб. Бяха много сладки. Heart Eyes Щом тя им е отделила време за репортаж, значи сезона ще бъде много интересен. Естествено не дадоха конкретика, но Баръш каза, че ще бъде доста, интересен изпълнен с много екшън и че ще надхвърли критерия за ежедневно дизи. С нетърпение очаквам да започне втори сезон, защото  финалът беше страховит. Що за майка е тази, която ще нареди на снайперисти да атакуват сватбата на дъщеря й и да я отвлече, като я уплаши до смърт? Трябва да е голямо чудовище, а се възмущавах от идиотщините на Азаде. Естествено не издадоха и кога ще започне. Споменаха само, че ще е през септември. Подозирам, че Дилян, за да предпази Баран ще е заставена да бяга от него, защото в една от сериите каза, че страхът е най-мощното чувство и то може да надмине всичко и че от страх човек прави неща, обратно на това, което би искал да направи.

# 618

Val, ставаме две нетърпеливки за Кървави цветя. Hug Гледах интерюто на Баръш Бакташ и Ямур Юксел с Бирсен Алтунташ в ютуб. Бяха много сладки. Heart Eyes Щом тя им е отделила време за репортаж, значи сезона ще бъде много интересен. Естествено не дадоха конкретика, но Баръш каза, че ще бъде доста, интересен изпълнен с много екшън и че ще надхвърли критерия за ежедневно дизи. С нетърпение очаквам да започне втори сезон, защото  финалът беше страховит. Що за майка е тази, която ще нареди на снайперисти да атакуват сватбата на дъщеря й и да я отвлече, като я уплаши до смърт? Трябва да е голямо чудовище, а се възмущавах от идиотщините на Азаде. Естествено не издадоха и кога ще започне. Споменаха само, че ще е през септември. Подозирам, че Дилян, за да предпази Баран ще е заставена да бяга от него, защото в една от сериите каза, че страхът е най-мощното чувство и то може да надмине всичко и че от страх човек прави неща, обратно на това, което би искал да направи.

Ще те зарадвам-на 18-ти започва втори сезон
Аз все си мисля,че не е майката виновна.Мисля,че тя знае,че ще ги нападнат и я отвлече,за да я спаси.
Не мога да забравя коварната физиономия на чичото,когато започнаха да стрелят
Ех,колко е хубаво да има с кого да си пиша за това дизи....
На какъв език си гледала интервюто с двамата?
Аз попадам все на арабски превод и нищо не разбирам.Търся на руски,но не мога да намеря
И последно-Баръш е уникален /вече всички в къщи знаят,че си падам по него/:relaxed:

# 619

Val, ставаме две нетърпеливки за Кървави цветя. Hug Гледах интерюто на Баръш Бакташ и Ямур Юксел с Бирсен Алтунташ в ютуб. Бяха много сладки. Heart Eyes Щом тя им е отделила време за репортаж, значи сезона ще бъде много интересен. Естествено не дадоха конкретика, но Баръш каза, че ще бъде доста, интересен изпълнен с много екшън и че ще надхвърли критерия за ежедневно дизи. С нетърпение очаквам да започне втори сезон, защото  финалът беше страховит. Що за майка е тази, която ще нареди на снайперисти да атакуват сватбата на дъщеря й и да я отвлече, като я уплаши до смърт? Трябва да е голямо чудовище, а се възмущавах от идиотщините на Азаде. Естествено не издадоха и кога ще започне. Споменаха само, че ще е през септември. Подозирам, че Дилян, за да предпази Баран ще е заставена да бяга от него, защото в една от сериите каза, че страхът е най-мощното чувство и то може да надмине всичко и че от страх човек прави неща, обратно на това, което би искал да направи.

Ще те зарадвам-на 18-ти започва втори сезон
Аз все си мисля,че не е майката виновна.Мисля,че тя знае,че ще ги нападнат и я отвлече,за да я спаси.
Не мога да забравя коварната физиономия на чичото,когато започнаха да стрелят
Ех,колко е хубаво да има с кого да си пиша за това дизи....
На какъв език си гледала интервюто с двамата?
Аз попадам все на арабски превод и нищо не разбирам.Търся на руски,но не мога да намеря
И последно-Баръш е уникален /вече всички в къщи знаят,че си падам по него/:relaxed:

Вал, интервюто го гледах на турски език, но беше разделено на няколко части. В спойлер споделям онова, което ми направи впечатление.

Скрит текст:
И Баръш и Ямур разказаха за това как са започнали в началото. Имал е прослушване, но после е нямал проекти и се завръща в Батман и се жени като се фокусира върху брака си. Съпругата му е била репортер, но след като се женят престава да работи. Същевременно е и специалист, който може да работи в салон за красота. Баръш пък добави, че винаги му е била интересна актьорската професия и от дете обичал да имитира близките си ( слага кърпа имитира леля си или пък имитира чичо си, това, което обичат да правят децата). Иначе има много малко опит и познания  за  актьорството. Винаги си е мечтал за някакъв такъв проект, даже името на героя в мечтата му се казвал Баран, искал тази история да предствавя живота в аширета. Тъй като е кюрд Бирсен  го попита дали животът в аширета е такъв какъвто го представят. Отговори че е такъв какъвто го виждаме в сериала, даже баба му по бащина линия  била по-серт, надминавала  Азаде. Даже я наричал вече Азаде. Представяш ли си? Само че технияташирет - Реджеплер бил малък около 300 000 души Но близкия му кръг, който познава и присъства по сватбите им е около 15 000 души.  Каза, че са доста голям  род.На сватбата  му са дошли едва 3-4 000, понеже  имало някакъв болен роднина и голяма част не са присъствали. После се разтърсих из и се оказа, че в Турция има 272 аширета, като един от най- големите наброява около 5 или 6 милиона членове и имат меджлис/съвет на старейшините около 300 души. Много се впечатлих от цифрите. Бирсен попита Баръш дали импровизира понякога в сцените. Отговори й, че когато трябва да изиграе гняв с разхвърляне на вещи е изцяло импровизавизация, така му идва отвътре. Така отхвърля стреса. Разказа как първо го срещнали с Ямур, вероятно защото творческия екип е усетил вероятността да се стиковат с нея и той е усетил взаимната искреност помежду им, после са го срещнали с останали, но се радва от факта, че са си паснали като партньори. Ямур на свой ред добави, че нея са я канили преди време, но тя отказала защото била ангажирана с образованието си и с практиката (тя е завършила за медидицинска сестра) и едва когато завършва образованието си решава да опита в дизи индустрията. Тя също потвърди, че в екипа цари съгласие и хармония. Като Ямур говори много по -малко, но много на място.
Като цяло и от интервюто си личи, че екипът работи добре заедно.
Преразказах ти го накратко, но в общи линии това ми направи впечатление.

# 620
Аз изгледах 1-ва серия на Синьо изгнание и бях - може би, може би не. Заслужава ли си сюжета за да продължа да го гледам, не ми се губи време, ако няма нещо интересно, или пък е типично турско, или пък има за какво да се гледа - харесвам житейските истории, които малко или много са по-реални, а не бла-бла.

# 621
yakut,хиляди благодарности:hibiscus:
Бях прочела някъде,че на Баръш не му е чужд сценария,точно защото е от такъв голям род.Но цифрите наистина са впечатляващи...
Колко ли е обременяващо това-да се съобразяваш с хиляди знайни и не знайни роднини в живота си?Почти никога не можеш сам да вземеш решение и да постъпиш така,както ти искаш.
Признавам си,че гледам сериала само заради Баръш:relaxed:
За Ягмур бях чела,че много се е притеснявала в началото от камерата,защото това е първата и голяма роля.И разбира се и личеше.В последните серии на първи сезон обаче всичко си дойде на мястото и двамата се разиграха.Само да им пишат по-смислени диалози и всичко ще е наред.

# 622
Новият сезон на Шербета от 15 - ти септ по шоу тв.

Най после резнаха Изгнанието заради рейта. Много му беше толкоз епизоди. Като цяло слаб проект. Не че съм гледала ,но много мнения такива има в мрежите. В статия четох че критикуват и режисурата.
Твърди се че Джанер Дж. излизал с момата, която играе негова щерка в проекта.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 17:00 от femmi2

# 623
Има 15 години разлика между тях.
Тя е на 28.
По Нова ТВ дават сериал с нейно участие - Не ме оставяй (Beni Birakma). Тя играе ролята на дъщерята на Тарък - Лейля.

Закупени са два нови турски сериала в България - Моето име е Мелек и Сърдечна болка. Това го пише в инстаграм профила mistcontent.
Mist Content е фирмата, която разпространява сериалите на TRT1 за продажба в чужбина.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 17:40 от mimchyyy9

# 624
  • Кърджали
Dilek Taşı / Камък на желанието
фраг към епизод 1
от 7 септември, четвъртък.
Какво беше казал Салих Бадемджи "Ако сърцето Ви издържи, ще е много интересна история за гледане."
https://videa.hu/videok/film-animacio/dilek-ta-1.-bolum-fragman-fiuIJgHmGr8mw22z
https://vk.com/wall609002571_1020

# 625
Дано издържи (сърцето ми), защото обещава да е интересна история, а и Салих обичам да го гледам.

Сигурно вече сте видели трейлър на Рибарчето , но ето нещо към него. 😂

https://www.instagram.com/reel/CvxqVRLtTsS/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 626
Сарп Левендоулу се присъедини към новия сезон на Разузнаване. Още не се знае коя актриса ще е в ролята на Джанан.

Днес рождени дни празнуват Ханде Атайзи (50), Емре Къвълджъм (33), Санем Йелес(35), Гонджа Вуслатери (37) и Туран Селчук Йерликая (37).

# 627
Пепелче 🌹 да ти припомня тогава Клуб със Салих Бадемджи Баръш Ардуч , Гьохче Бахадър и други
Сезон 2  по Нетфликс от 15- ти септ.

💥📸 Кадри от първи епизод на сериала " Друг Човек'' / Bambaşka Biri с Ханде Ерчел и Бурак Дениз

Алпи на новият брой за Септември
на списание ЕЛЛЕ - Турция. Обичат да правят външни снимки сред природата.
Илка ли облича Алп за сесията или от екипа на списанието?
Това се чудих, когато Чаго снима за тях нали са с общ личен стилист.
За някой стари фотосесии съм сигурна че Илка е обличала Чачи, като в тази в Монте Карло за Ичерде и от началото на кариерата му.

Убавец Heart Eyes

Севгилито също е с нова фотосесия за женско списание.

Хората творят и са нетърпеливи и любопитни за новата визия и драматичен бобмастичен проект. На върха на кариерата си е. Проектите му и ролите са силни и запомнящи се и затова печели нови последователи по света.    

Според данните от август най-обсъжданите актьори в социалните мрежи:

Ние сме напред само така.. и колегата  е след Чачо с Терзито

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 08:04 от femmi2

# 628
💥 Арабската цифрова платформа Шахид ще излъчи втория сезон на Kingfisher едновременно с шоуто в Турция. Сериалът е един от най-гледаните в Близкия изток

Прекрасна Хафса за ЕЛЛЕ - Турция Хареса ми  стайла, роклята и грима. 
Не случва на стилист и я окепазяват на събития и сесии.

Пепелче:heart_eyes: спешъл за теб Салихджъм, като Димитрии - фенско творчество
https://www.youtube.com/watch?v=rYyUnUbbfv8

Табикииии неустоимият талантлив  прекрасен Шивач
Ах, този изгарящ  поглед ЖДНБ!  Nature FireSleepingПу , пу ще го схрускам
Yum

Страст, танци и  алкохол🍹🍹🍹🕺💃

https://www.youtube.com/watch?v=J-KrvJgIAy0&t=4s
Ухаааа👌🔥🔥💋💋🤪 Пеями и Джемре Експлозия от страст. Когато срещнеш човек с който сте на еднаква вълна Stuck Out Tongue Winking Eye

Създаден е да те праща в раяяяяя KissKissStuck Out Tongue Winking EyeSleeping

За Шифанур не ми се говори .. Антипатична ми е външно и не ме убеди  в любовта си. Не я виждам в очите й. Заради ашкъма я търпя иначе няма да си я причиня. 

https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1685538850733445121
Зад кулисите как заснемат сцена

Деска е пуснала нов сингъл трепач
да го сложа за кеф и настроение. Ангелски глас Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=m_eMrXF1bvk

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 21:01 от femmi2

# 629
Fеми, 😍 благодаря и ще чакам  и за Клуб 2 да сигнализираш.

Ето го и бившият на Хафсанурка.

Общи условия

Активация на акаунт