Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 14

• 114 052
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Алекс Flowers Hibiscus
Нови герои във втори сезон на "Йомер" - Йозгюр Фостер ще е в ролята на Енгин, ще участва в историята със семейството си. Есра Аккая ще е майка му Хюля, за баща му Кямил Бирсен не съобщава име на актьор.

# 601
https://www.youtube.com/watch?v=T2WWZjtM93I&t=18s
Тийзър на ''Безгранична любов'' на турски Hudutsuz Sevda

Сериала с Шуки и Бурджу също е преместен в събота ще е конкурент с този на Керо.
С този нисък рейт на дъното как още не са го джаснали канал Д. Явно са с договорени епизоди иначе няма да търпят загуби.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 19:06 от femmi2

# 602
Ахмет Сомерс се присъедини към “Камък на желанията”.
Той е познат от Почукай на вратата ми, където играеше ролята на Алптекин.

# 603
А тази хубавица - Бурджу Джаврар, ще участва в "Йомер" в ролята на певицата Видждан, детската любов на Тахир. Ще се върне в дома, където е прекарала детството си и ще внесе значително объркване в живота на всички, които живеят в квартала.

Ако се появи и с този тоалет, с Тахир е свършено. В коментарите при Бирсен всички се тюхкат "язък за Шюкран" Joy

# 604
Лу, тази актриса не игра ли в "Уважение"? Полицайка май беше.

# 605
Онче, не.

https://www.imdb.com/name/nm6197352/

Търсих да чуя как пее

# 606

От днес започват снимките на новия сезон на Шербета

Пепелче , нерде е НЧ не е  ли споделял нищо в ИГ ?

Disney започва да изпълнява обещанието си да показва проекти на Disney Plus по националния телевизионен канал Fox. На 4 септември ще бъде прожектиран 7-мият филм "Реджеп Иведик", който е заснет специално за платформата

Слънчева нежна Хазалка . Обожавам зелените й хипнотизиращи очи:green_heart:Green Heart

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 14:38 от femmi2

# 607
Бурак Джан се присъедини към новия сезон на “Планина от сърца”.

# 608
Феми, 🌞 НЧ не е хич активен, но ей това може и да те зарадва.

Момичета, на море съм и макар да нося всички налични телефони с цел гледане на сериали, нещо не ми остава време.
И разбрах, че без соц мрежи мога да преживея, но сериалите ми липсват много, ама много. 😂
Нямам търпение да се прибера и да си ги гледам на голям екран.
И без това сърцето ми се къса като виждам какво се е случило с бг Черноморие.
Алчност и грабежи съсипват всичко, с което бяхме облагодетелствани от природата и не оценихме, и не опазихме.

Момичета, ❤️❤️❤️ имате задача, когато са готови, да ми пуснете линк с руски субки (може и бг, ама не вярвам😉 😜) на епизодите от тази седмица на Шюки и Керемчик.
Ще ви обичам още повече! ❤️

# 609
Пепелче 🌹 неостаряващият капитан Heart Eyes

Тази година не съм ходила на море , но не се изненадвам за грабежите .
Планували сме екскурзия до Охридското езеро Heart Eyes

✨ Сериалът "Ако много обичаш" ("Ya Çok Seversen") на канал D с участието на Керем Бурсин Хафсанур Санкактутан продължава да радва своите фенове с нови епизоди. Керем Бурсин, който има много фенове извън Турция, беше гост на септемврийския брой на списание Vanity Fair в Испания.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 22:34 от femmi2

# 610
Пепелче и ние те обичаме .
Заповядай - 6 епизод на Шюки и Бурджу, обаче е с автоматичен превод, който не е лош, но все пак

https://turkru.tv/dusha-ne-slyshit-6-seriya-1.html

Този на Керемчик - не го следя, за жалост.

# 611
Ооо, Дими, 🌞 благодаря!
На всичко съм доволна, особено за този сериал ми стигат малко буквички и  много Шюки. 😂

Феми, 🌞 на Охридското езеро съм била преди 30 години и ще ми е интересно да споделиш после впечатления и снимки.
Хубаво да си прекараш! ❤️

# 612
  • София
Здравейте, как гледате филм с автоматичен превод на руски примерно. На мен ми дава да избера само английски като пускам филм от YouTube.

# 613
Направо на български има, търси в настройките.
Не качват веднага субтитрите, може да се наложи да поизчакаш, но ще се появят.
Ако има проблем, виж в темата за Шербета, там съм обяснила в неотдавнашен пост. Че сега ми е трудно да пиша и търся линкове, интернетът е малко халтав където съм.
Иначе руски автоматични има във всичките им сайтове за превод, но са неразбираеми.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 12:59 от oncee

# 614
Сериалът Синьо изгнание прави финал с 13 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт