Здрава конушма се е състояла тези дни и ми беше чок приятно да ви изчета, има няма 10 страници разлистих.
И да си призная дълго време бях на място ,където интернет си играе на тука има-тука няма.
Приключих тези дни Писмото и като непоправим романтик и сантиментална фенка ми хареса добрия завършек. Мащехата също догледах - така беше редно - всеки да получи това,което заслужава.
Да си призная, загледах и зарязах Ако се влюбиш - не ми допадна играта на Хафсанур, а Керем Б. не го харесвам изобщо
Изкефих се на Шуки и Бурджу, ама сега съм увесила нос като разбрах, че го спират.
Много разочароваш летен сезон беше за мен. Слаби сценарии, въпреки добрия кастинг.
Затова реших, - баста, няма да си нарушавам спокойствието с глупости, та да не мога да спя вечер,защото съм ядосана / нищо, че по-скоро пълнолунието ме прави като зомби/
Полемиката за съкращенията не веднъж и дваж, ми събирала очите
Голям чаршаф излезе, ако ви е досадно го прескочете.Аз и без това няма да знам, пък и не ми пука много,много - така де, свикнала съм и си свиркам...
Темичката ни е чудесна, прекрасна, превъзходна и много тенкю на всички, които я поддържат

. Мехмет Гюнсюр е в ролята на бащата на Ататюрк.

Ако ни покаже и студиото и се фотне ще е чудо.

Емре Конук не е коректен с актьорите и екипите, непредсказуем е и няма да му простя, че пропиля първия каст на Селджуците, но прави хубави неща, факт. А епохата, в която е живял Салах ад-Дин /Саладин/ е много интересна. Като нищо ще видим и Ричард Лъвското сърце, легендите разказват интересни неща за техните взаимоотношения. 
Заделила съм няколко статии, ще търся още. Винаги правя така като гледам исторически проект. За първия сезон на Селджуците с момичетата в темата се наложи на различни езици да търсим информация, че беше малко. За Саладин, борбата му с асасините, кръстоносните походи има повече. Та ще се чете.