Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 14

• 114 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!
Здрава конушма се е състояла тези дни и ми беше чок приятно да ви изчета, има няма 10 страници разлистих.
И да си призная дълго време бях на място ,където интернет си играе на тука има-тука няма.  Чат-пат ви прочитах, чрез тИлИфона, ама не е гот, защото МВ са ми малко.
Приключих тези дни Писмото и като непоправим романтик и сантиментална фенка  ми хареса добрия завършек. Мащехата също догледах - така беше редно - всеки да получи това,което заслужава.
Да си призная, загледах и зарязах Ако се влюбиш  - не ми допадна играта на Хафсанур, а Керем Б. не го харесвам изобщо въпреки, че съм гледала сериалите с него. Та нали от доста години си развявам фустана из Мамата - и в старата версия, и при новите собственици.
Изкефих се на Шуки и Бурджу, ама сега съм увесила нос като разбрах, че го спират.
Много разочароваш летен сезон беше за мен. Слаби сценарии, въпреки добрия кастинг.
Затова реших, - баста, няма да си нарушавам спокойствието с глупости, та да не мога да спя вечер,защото съм ядосана / нищо, че по-скоро пълнолунието ме прави като зомби/
Полемиката за съкращенията не веднъж и дваж, ми събирала очите , ама се научих да питам  /има страхотни бисери - ЖДНБ, или ПБН и др.подобни/
Голям чаршаф излезе, ако ви е досадно го прескочете.Аз и без това няма да знам, пък и не ми пука много,много - така де, свикнала съм и си свиркам...
Темичката ни е чудесна, прекрасна, превъзходна и много тенкю на всички, които я поддържат 

# 586
Диме, ЖДНБ вече знам какво е, но моля те, светни ме за ПБН. Smiley

# 587
Онче, първа брачна нощ. Два-три сезона докато стигнат до нея. Grin
И аз не следя Е. Билгич, информацията сама идва при мен Wink. Мехмет Гюнсюр е в ролята на бащата на Ататюрк.

Вторият филм с Нежат Ишлер "10 дни на лошия човек с озв. на руски.

https://filmix.ac/films/drama/167627-10-dney-plohogo-cheloveka-2023.html

и тийзър за третия "10 дни на любопитния човек"

# 588
Диме, ЖДНБ вече знам какво е, но моля те, светни ме за ПБН. Smiley
Първа брачна нощ означава,мила

# 589
Пояснявам, като прочетете ДЧ - Означава ''Друг Човек'' - сериала с Бурак и Ханде.  

Сериалът ''Ya Çok Seversen" с участието на Хафсанур Санкактутан и Керем Бурсин, промени деня на излъчване. От 2 - ри септември проектът ще се излъчва в събота

Разместват програмата по канал Д  на мястото на ''Ако обичаш силно'' е новият проект ''Камък на Желанията''
Премиера 7 - ми септември четвъртък  

💫 Журналистът Kaan Olker съобщава, че Чаатай Улусой  е инвестирал значително състояние в организирането на музикално студио точно в дома си Зекаракьой.  Актьорът, който пее прекрасно и свири на няколко музикални инструмента, прекарва много време в студиото, подготвяйки се за нова работа.

Талантлив , прекрасен , земен. Музиката и актьорството са му в кръвта. Той си печели основно от актьорство и има една реклама засега. Не иска да му използват лицето. Разплака ме за пореден път това същество .Sob Ако ни покаже и студиото и се фотне ще е чудо.
Така се подготвя психически и разтоварва . Така се е упражнявал и за Терзи в дома си
https://twitter.com/khalidulusoy/status/1695373346488090754
има чувство за ритъм и усет  

Цитат от рускините
Цитат
Умен Чаатай, много млади актьори трябва да се учат от него, и не само актьори, но и млади хора, усърдие и работа върху себе си без това, истински, уважаван човек . Уважавам упоритите млади хора. Обичам те Чага.

Цитат
Какъв многостранен талант!

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 16:58 от femmi2

# 590
Илайда Чевик се присъедини към втори сезон на “Предателство”.

# 591

Шуки и Бурджу зад кадър

https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1694833535113191684
Онче , за теб от атмосферата на сета на ''Пера Палас''

# 592
Феми, благодаря! Hug
Чакам с нетърпение втория сезон.

И ето обобщено кой ще влезе в образа на Мустафа Кемал Ататюрк по повод юбилея- 100 години от победата във Войната за независимост.

Не мога да си спомня кой беше в първия сезон на Пера палас, не беше познат актьор за мен.

# 593
Онче, понеже не гледаш "Присъда" - беше в ролята на Джунейт, Хакан Динчкол.

https://www.instagram.com/p/CarQXpls94H/

# 594
Емре Бей се присъедини към новия сезон на Основателят Осман.

# 595
Онче:hugs:  спешъл за теб , защото се интресуваш от исторически проекти и сигурно ще гледаш сериала.   

⚡Подготовката за създаване на рекламен клип на сериала "Селахадин Еюби" вече започна. Докато кастингът продължава. Селахадин имаше 6 братя и 2 сестри. Освен това, ако вземете предвид неговата съпруга, командир и министри, тогава актьорският състав за сериала ще бъде обширен. Вероятно сериалът ще започне не от периода, когато Селахадин стана султан, а от времето, когато той служи като командир. Планирано е сериалът да има 3 сезона.

Кастингът на сериала приключва след 1-2 седмици и след това започват снимките. Рекламата вероятно ще бъде пусната през втората или третата седмица на септември.

Първо ще бъдат показани последните 2 епизода от сериала "Алпарслан: Великите селджуки", а след това е планирана премиерата на сериала "Селахадин Еюби".

✨📸 Звездите от дигиталната платформа на Blu TV сериала "Magarsus" Беркай Атеш, Мерве Диздар и Чаалар Ертугрул в новия брой на списание Episode

# 596
Феми, благодаря! Hug
О, да, ще го гледам, въпреки че още не ми е минал яда на продуцента. Sunglasses Емре Конук не е коректен с актьорите и екипите, непредсказуем е и няма да му простя, че пропиля първия каст на Селджуците, но прави хубави неща, факт. А епохата, в която е живял Салах ад-Дин /Саладин/ е много интересна. Като нищо ще видим и Ричард Лъвското сърце, легендите разказват интересни неща за техните  взаимоотношения. Blush
Чакам да видя кои ще са другите актьори.

Магарсус също гледам, за който го следи- излезе 4 серия с руски субтитри.

# 597
Мехмет Али Нуроулу ще играе ролята на Селахадин.

Днес рожден ден празнува Бергюзар Корел (41). С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!

# 598
Мимчи, това, което аз разбрах е,  че Мехмет Али Нуроулу че ще играе ролята на Нур ад-Дин Махмуд (1146-1174). Това е предшественикът на Саладин.
Угур Гюнеш ще видим в образа на Саладин /1138 - 1193 /.

Сложих в скоби разсъжденията си за предстоящия сериал, вероятно няма да не са интересни за всички. Blush
Скрит текст:
Да видим кой ще е Ричард Лъвското сърце, също и кой ще е краля на Йерусалим. Пък може и Фридрих Барбароса да покажат. Папата със сигурност.
Дали ще видим нещо от легендите за помощта между враговете Саладин и Ричард ми е интересно. Както и сключването на мирното споразумение. Няма начин, това е ключово- Йерусалим пада през 1887  под контрола на Саладин, но той никога не забранява на християните да посещават светите за тях места, напротив – позволява църквата на Божи гроб да остане в християнско владение. Изобщо е известен с милосърдието си срещу враговете и християнският свят изпитва уважение към него.
Много интересни неща предстоят. Поне за мен де. Grinning Заделила съм няколко статии, ще търся още. Винаги правя така като гледам исторически проект. За първия сезон на Селджуците с момичетата в темата се наложи на различни езици да търсим информация, че беше малко. За Саладин, борбата му с асасините, кръстоносните походи има повече. Та ще се чете. Blush

Мисля че ви бях показвала кой бе в ролята на Саладин в "Небесно кралство"- един от най-най-любимите ми исторически филми. Ето го пак.

Ако не сте гледали този великолепен филм на Ридли Скот- препоръчвам го. Blush Не само за любители на исторически проекти. Много послания и философия има в него. Особено финалните думи...

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 17:49 от oncee

# 599
  • Кърджали

„Болка, радост, тъга, смях… Те се гледаха със замъглени очи. И цялото минало започна да оживява...” 🍂

Общи условия

Активация на акаунт