🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 975
  • 579
  •   1
Отговори
# 180
Победител ще е най-малкото зло. И това не е ок. Бях бясна, когато Кехайов спечели, заради този принцип. Но това си е част от играта. Народната мъдрост, че двама се карат, а трети печели е в пълен ход в Сървайвър. И добрите играчи я имат предвид.
Според мен Дани ще стигне до финал, следвайки този принцип и лавирайки между групите. Също така е много добър в определен тип игри.

# 181
Всички очаквахме този момент, когато петицата ще се самоизяде. Браво на Ермина и Цецо, че се възползваха от предоставената  възможност и не я пропиляха. Беше сървайвърски ход.
Грешката на Геви и Павел беше, че не търсеха настоятелно идола и писмото (или поне с такова впечатление останах).
В Сървайвър никога не бива да си спокоен, винаги трябва да си нащрек.
На Геновева и' пречи емоционалността. В тази игра още повече. Малко по-сдържана трябва да бъде, ако иска да върви напред.

# 182
  • София
Днес четох едно мнение, което в общи линии гласеше следното: "Досега все сме се надявали обрати и никога не е имало. И представяте ли си сега, когато не очакваме да има."
Еми търсих го да го цитирам и да поздравя човека, ама е на, не го открих. Но който и да е, да знае, че е поздравен от мен.
И друго - Дяволчето не е махнал анкетата и как ме изкушава да си променя гласовете в нея... Но пък ще е нечестно.... Ама не задруго, но други имена вече ми се въртят в главата.... Нещо като Мария, като Дани......

Всичко се промени. Надявам се да има още промени!
Въпреки смелия ход, надявам се да бъдат отстранени тези с хода. За да има възмездие... Въпреки че ме накефиха на макс. Но, задължително трябва да се махнат... Ако мислят тея дето ги обявих за мислещи!

Изобщо, мисля че последните епизоди ще са доста непредвидими и интересни. Финалистите също стават все по-непредвидими и интересни.

Благой, обаче, като един истински Колизеум, е непоклатим! Joy
Честно, не ми се иска той да е победител, въпреки че не мога да отрека, че направо си се е запътил с 200 натам.
Но пък кой?!?
Брех, този сезон, ще излезе накрая от интересните... Само 1-2 дена от 90, ама кой ги брои JoyJoyJoy

# 183
  • София
Яд ме е какви участници остават, ама да им е за урок на избиращите ги, че и на Татяна един куп пари са дали да участва.

Победата така отива при Благо, ако той се върне.

Добър ход, но не е беше добре изигран и обяснен. Закопаха са, трябваше да се снижат и извинят. Всички в журито са герои.

Дано не отнесат много хейт Цецо и Ермина, защото и да има следващ сезон, никой пак няма да посмее да направи нещо по-смело.

# 184
Павката много се разгърна като образ според мен. В началото беше безличен, в игрите се представяше доста зле, но ето, че към края всички го включихме във финалната тройка. На мен ми е симпатичен, добро, възпитано момче, чест му прави, че споделя историята си, не всеки би имал тази смелост. Много ми хареса и как реагира на хода на Ермина и Цецо, оцени го, държа се на ниво. Предполагам и лечението му е оказало влияние за това да бъде така смирен.
Геновева се излага дори повече от Едис, но ми е много интересно какво ще отговори на Ваня на следващия съвет. Или пак ще гледа “умно”.
Цецо в началото го харесвах, Ермина още преди Сървайвър не я харесвам, но с този ход ме спечелиха. Може и те да изгърмят скоро, но поне направиха играта интересна за нас.

# 185
Ми Гевито за какво да търси идол, тя си се чувстваше сигурна. Много ми е неприятна, как се беше взела на сериозно. Ако чете да знае, че си личи че преиграва.

# 186
Ми Гевито за какво да търси идол, тя си се чувстваше сигурна. Много ми е неприятна, как се беше взела на сериозно.
Ами да. Някак си Цецо и Ермина имат моето уважение, че предприеха рискован ход, когато не бях застрашени и можеха като Геви да си кютат до финалната петица. Да разчитат на случайността, че в правилното време са били с правилните хора на правилното място и са се коалирали с тях. Ами действаха младежите, причиниха си дискомфорт, с една по-далечна идея. Спокойно можеха да си го спестят.

# 187
Многострадална Геновева и Влюбеният Шекспир (шиптър) си изплакаха очите по любовта на живота си. Scream
Айде малко по-сериозно, моля! Това е Сървайвър, а не Море от любов или Ергенът ПаФкЪ си търси изгора.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 10:18 от sineva 1

# 188
  • София

Survivor - епизод 27 (08.05.2023)

# 189
Благой, обаче, като един истински Колизеум, е непоклатим! Joy

Но пък кой?!?

На мен Цецо ми става все по-приемлив за победител. Стана капитан на Воините и ги извади от серия от 7-8 поредни загуби. Част беше от най-устойчивата коалиция (т.е. адекватен е социално). Раздава се в игрите. Да, относително скучен ми е/беше, но в точния момент направи точния ход. На фона на слабия сезон, в моето съзнание изглежда като добра опция за приза последен оцелял.

Да, не е Зоран, но то тук няма и Йо, Бо, Ганка, Анелия и т.н.

# 190
Сървайвър почна, точно преди да свърши! Persevere

# 191
  • София
На Геновева ме е яд от преди. Защото подведе много долно Снежана.
Преди обединението, когато гласуваха срещу Чефо.
Нали много се притесни, че била пета в петицата. Взе че сериозно се замисли дали да не предприеме нещо.
Този ход отдавна можеше да е неин, точно със Снежана.
А отгоре на всичкото в началото беше в опозицията, с Елина.
Тя така и не си намери мястото.
Вероятно затова го преживява толкова - най-накрая е била трета в петицата. И представяте ли си, Цецо и Ермина й го отнеха...
Поредният човек, на когото не му е там мястото....

# 192
  • София
И мен ме учуди Геви днес като рева, че били от първи ден една коалиция петимата. Тя точно доста се колебаеше къде да е и не я приемаха истински до изгонването на Чефо.

# 193
На мен Цецо ми става все по-приемлив за победител. Стана капитан на Воините и ги извади от серия от 7-8 поредни загуби. Част беше от най-устойчивата коалиция (т.е. адекватен е социално). Раздава се в игрите. Да, относително скучен ми е/беше, но в точния момент направи точния ход.
Цецо го забелязах, когато се опълчи на Георги. Без да му мигне окото. Тогава си казах, че има кураж.
Мисля си, обаче, че един от двамата ще падне жертва. Или той, или Ермина. Няма да стигнат и двамата до финала. А Ермина има идол.

# 194
Много е грозно точно пък Геновева да говори за достойнство. Ако не се беше завъртяла покрай Павел, щеше да види коалиция през крив макарон. Да се умилкваш на мъж за да ти осигури, каквото искаш, е в пъти по-гнусно от това да си използваш мозъка, за да надиграеш другарчето.

Общи условия

Активация на акаунт