🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 862
  • 579
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Светльо, засега се снижава умело и гледа никой да не разбере, че е там. Може и да успее...Joy

Шедьовър!
При това верен!

# 511
  • Буркина Фасо
Гърдите не са проблем. Ще си сложи протези и ще стане като другите на Благо в това отношение. Джуки вече си има. Обаче талията и надолу…
докато се тунингова и на Благо ще му мине мерака към нея. той не чака - живота е кратък Smiley

# 512
  • София
"Не е виновен този, който яде баницата, а този който му я дава".
Явно Благо има харизма и си оплита, която пожелае кукувица.

# 513
Как можеш да устоиш на тези зъби!

# 514
  • SF
Докато ние му се смеем, другите се женят за него.

# 515
  • софия
Горкият Георги, никой не го иска за сега Sleepy А Стефани 100 про са я избрали мъже Smiling Imp
Бих взела Тино, Станилия и Чефо за баланс и хармония + Божана, за да готви.

# 516
Ами аз ще взема Жорко. Той е добряк за мен, отделно е лоялен по свой си начин, не говори много, може да носи, влачи, изпълнява, защитава, грижовен е...ще си го взема.
Божка също, тя ще ми готви, ще издава звуци, мята черпаци, бе изобщо...разнообразява и храни. Кога ми е мъка, ще ходя на разходка с Тино да ми пее, говори красиви неща, заедно със Снежи и Станилия за компания. Всички те са точни хора, бих разчитала на тях, бих си прекарала мисля добре и да се чувствам защитана, спокойна и ...весела)) Може и Павката да взема, той ми е симпатичен, кротък, мислещ, като си седи и ще измисли нещо за бивака там и те така ще избутаме времето до спасението))

# 517
  • Варна
Само един човек ли може да изберем в анкетата?

# 518
Само един човек ли може да изберем в анкетата?
До пет човека,  мисля

# 519
  • Варна
Значи:
1. Благо  - струва ми се фигура, която другите ще слушат и ще ни води разумно.
 2. Георги - трябва ни един силен човек, който да прави изискващите по-голяма физическо усилие дейности. А и ми се вижда добряк.
3. Цецо и 4.Ермина - харесвам ги, мисля че ще ни дават свеж поглед върху нещата. Няма да са в тежест на групата в никакъв случай.
5. Станилия - също като Благо много здравомислещ човек, взимам я за негов коректив, няма харизмата му иначе можеше да е на неговата позиция.

6. Аз - майката на острова.. разбира се.. готвя, разпределям дажби... и т.н. Wink НЕ пера..Joy

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 15:18 от Хексе

# 520
Аз на самотния остров искам да съм със Станилия, тиха е, със стабилна психика, спокойна, пък и ми харесва как говори. Следващият е Благо, само и единствено, защото доказа, че оцелява на самотен остров, а на мен целта ми ще е да оцелея все пак. Искам и Павел, момчето е много възпитано и също спокойно пък и физически силно. Друга жена не искам, достатъчно сме две, че повече от две жени на едно място, става много непирятно.

# 521
Ама че интересна анкета:hibiscus:
Вземам със себе си на острова Станилия и Филип - прекрасни хора и в играта и извън нея, ще ми е леко и приятно с тях...И за да имам предизвикателство и да не ми доскучее от толкова хубавини, вземам Божка и ...ЕДИС:trollface:Trollface
Обосновавам се:
1.Божана- луда, щура противоречива, с нея може да се говори, спори, като сериен филм е, от дългите- всеки ден нова картинка:yum:
2. Едис - труден е за мен във всяко отношение- поведение, характер, личностови черти...Предизвиквам се да споря с него, ако не се получи, да го манипулирам и громя с неговите грозни методи, но моите няма да с а толкова елементарни, няма да ми се четат по лицето...о, а самооценката ми няма да е завишена като неговата. С една дума, искам да му натрия носа на самотния остров на Едис, пък ако му "дойде акъла", да се приобщи към нас, все пак във всеки дреме доброто.

# 522
  • Варна
Не се ли предполага, че ще оцеляваме на този остров, а не че ще се спасяваме от скуката?
Божка няма да взема никога. Непредвидима е. Току виж намерила някакви гъби в джунглата и после ни прерязала гърлата докато спим. Trollface

# 523
А не, аз ще се забавлявам, няма да оцелявам😉 🤣, а и какво ще е това оцеляване, ако не сме сами или най- много с куче или волейболна топка😀 ?
 С компания от сегашните Сървайвъри ще си е купон при всички случаи- то за повечето от тях самотен остров е ризорт някъде в Карибите, не място за оцеляване🙃

# 524
  • Варна
А не, аз ще се забавлявам, няма да оцелявам😉 🤣,
То ще е забавно първата седмица, после трябва да се оцелява.
Безмислена анкета, ако не се отговаря сериозно. Въпросът не е с кого би ви било интересно да общувате в реалния живот.

Общи условия

Активация на акаунт