🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 9 (07.05 - 14.05) 🌴

• 26 802
  • 579
  •   1
Отговори
# 555
  • Sunshine state
Настана скука и започнаха простотиите.
Айде да свършва сезонът вече.

# 556
За анкетата: петимата, които бих взел и да оцеляваме заедно на самотен остров са Тино, Филип, Ермина, Геновева и Благо. Тино и Филип са хора на изкуството, умни и възпитани. Ще има какво да науча от тях. Ермина и Геви ще ни красят острова, а с Благо ще си лафим на дълго и нашироко за футбол.

# 557
  • SF
Аз ще оцелявам с Тино, Филип, Тино, Станилия, Тино, Елина, Павел, Филип и Тино. Искам Божана, за да ни готви, но тя ще издивее и... не знам.
Благо оставям да го взима един льольо от форума, въпреки че Благо би предпочел мен. Simple Smile

]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[, Геви е доста слаба - какъв задник и бедра?? Почти през цялото време е с едни розови разтеглени шорти. Със зелените беше Елина.

# 558
Ванката е добра партия. Як - може да носи дърва, да цепи кокоси. Кротък, послушен, работлив.

# 559
  • SF
Оххх... забраних го него.
Аз и докато беше в играта, го забравях. И в темата имаше доста въпроси "кой беше тоя Иван". А сега, особено пък като написа "Ванката", помислих, че си объркала предаванията.

# 560
Точно Геновева е със зеления бански, тя даже на интрото на епизодите е с него. Много отслабна тя, поне 10-15 кг според мен. В началото имаше големи бедра и дупе, които се клатеха като желе. Нейната структура е тип круша - слаба и фина горна част на тялото и по-едра долна част. Сега тялото й изглежда доста по-добре и по-хармонично.

# 561
  • SF
Не съм й обърнала внимание в началото. Мислех, че говорите за едни зелени къси панталонки като поличка. Нейните са розови, но се раздърпаха и заприличаха на нищо.

# 562
Точно Геновева е със зеления бански, тя даже на интрото на епизодите е с него. Много отслабна тя, поне 10-15 кг според мен. В началото имаше големи бедра и дупе, които се клатеха като желе. Нейната структура е тип круша - слаба и фина горна част на тялото и по-едра долна част. Сега тялото й изглежда доста по-добре и по-хармонично.

Аз си оставам на мнение че всички изглеждат по-добре, като смъкнаха сланинки.
С изключение на Мара Магистралата Тракия.
И Светльо  и Едис и Благо и т.н.

# 563
Последен анонс:
"Survivor BG
1 ч.  ·
⚔💪 Трима смели и достойни участници ще се борят на финала на #Survivor 7 и само един изгнаник ще се завърне от #ОстровътНаОтшелника преди директните елиминационни сблъсъци.
📺 Във вторник, 16 май, от 20:00 часа по #bTV предстои дългоочакваната развръзка на най-вълнуващото телевизионно приключение. На последната права шестима ще влязат в директни елиминационни битки, но само трима от тях ще стигнат до финала.🏝
Виж повече тук: https://---shoretner923-3O7L96c"

Значи неслучайно беше войната за шестото място! Smirk

# 564
  • Варна
Да разбирам, че отшелника ще се завърне като останат четирима ли?

# 565
  • София
Петима.

# 566
  • Варна
Според анонса остават трима и отшелника е четвърти.
Трима смели и достойни участници ще се борят на финала и само един изгнаник  ще се завърне.
 На последната права шестима ще влязат в директни елиминационни битки, но само трима от тях ще стигнат до финала.

# 567
  • Другата България
И отново неяснота с правилата, и ние предполагаме как, кога, кой и защо. Аман.
Аз също го разбирам, че като са 5, изгнанника се явява шести.
Ама така ли е -

# 568
  • София
Гонят един на острова и стават трима там, бият се по между си и победителя се връща при останалите пет.

# 569
Цитат
и само един изгнаник ще се завърне от #ОстровътНаОтшелника преди директните елиминационни сблъсъци.

Разбирам, че ще се завърне преди игрите за тройката. Ще дойде шести.

Общи условия

Активация на акаунт