Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 631
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Бургас
Чакам изгонването на Поли даже повече от финала, харесвам я, обаче не мога да преценя какъв й е  проблема- не си пие редовно хапчетата или прекалява с хапчета, страшна кукувица е

# 1 351
Пак почнаха налудничавите истории.

Хем емоционално нестабилна и трябва Валерия да прояви емпатия, хем най-балансирана. Логика?

# 1 352
Елена каза, че е била емоционално нестабилна когато стана историята с колието. Тогава се очакваше от Валерия да прояви разбиране, а не по принцип.

# 1 353
Поли има страхотни очи.

# 1 354
Валето нали уж едно гадже е имала досега,а изведнъж-всички свекърви я харесвали?!

# 1 355
Поли ме кефи!Нека си стои в шоуто,внася аромат!

# 1 356
Елена каза, че е била емоционално нестабилна когато стана историята с колието. Тогава се очакваше от Валерия да прояви разбиране, а не по принцип.
Не ѝ е единствената проява на емоционална нестабилност в моите очи.

# 1 357
  • София
Валерия нали беше имала само една връзка, за какви свекървИ говори сега, с които после ставала приятелка?
За нея не се притеснявам, ако случайно вземе, че излезе втора, голямо перде е и ще махне с ръка, па ще иде в приюта. Но за Елена наистина се тревожа, по-добре да го спечели тоз пуст Ерген, па да си го блъска в главата.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 21:39 от лято!

# 1 358
Леле Поли достигна това ниво на играта да се облече в булчинска рокля хаааха сладурана е!

Елена я харесвали свекървите... по-важно е мъжът да я харесва,  при нея явно само свекървите са я харесвали досега. Сигурно не е разказвала за живота в Берлин.

Валерия е много красива и нежна.

# 1 359
Родителите на Евгени сега ли ще пристигнат?

# 1 360
  • Пловдив
Мика много ми харесва като булка

# 1 361
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Валерия и Мика са прекрасни булки.

# 1 362
С тия татуси изглежда смешно в бялата рокля. Нищо невинно не виждам в Елена.

# 1 363
  • Бургас
Много неприятничко тоалетче си е сложила Ети, дори снощи със сафари панталона дето беше по-широк отколкото дълъг, ми хареса повече. Окръглила се е.

# 1 364
На мен пък само Мика не ми харесва като булка. Другите изглеждат чудесно, Поли с новата прическа особено

Общи условия

Активация на акаунт