Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 612
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Аз и преди питах, но май никой не ми отговори. Мика освен че е отслабнала правила ли си е пластични корекции? Rolling Eyes Любопитно ми е.
Аз не знам Мика кога е била дебела, защото на снимките й от 11-13 години си е едно сладко съвсем добре сложено момиченце!? Според мен няма корекции, защото много си прилича със снимките й от детството.

# 631
Стига дееее. Ще има много сексуална енергия и привличане на всички нива + дълбочина на разговорите. Вадете тълковните речници и бъдете прилежни в изписване на непознатите думи Simple Smile

Само се питам, след такава супер-дупер среща защо отново настъпва Валерия на коктейла? Не би ли трябвало да лети в облаците?
Ееее, ти пък! Защото е пряма, честна, добронамерена, дълбока, споделена и още каквотот там се сетиш.

Нямаше как да е с друга срещата, след като тази има рожден ден. Ще е невероятно досадна серия, на Ергенът ще му се иска да се удави в басейна след това.

# 632
  • Варна
Щом ще е с Елена изобщо няма да га пускам.

Е, ти пък, бива ли?

Сега ми хрумна, че като чета някои мнения, едва ли трябва да благодаря на Господ, че съм родена по време Елена-Антоанетово.

Ахахахаха Полито е латернааааа.

# 633
Напротив, вероятно предстои най-романтичната среща до сега.
Как, ще свали и долнището на банския ли?

# 634
Полито е ужасТ

# 635
Ааа, фенките на Валерия. Що така злобно 😅😅😅 Споко, бре 😎
Защото Елена ни дойде в огромни дози. Хубаво, че печели, но да бяха показали малко повече от останалите.

# 636
  • Луната
Поли много сладка... много реплики има днес.
В този епизос ще си ходи вече, но с нова прическа ше е

# 637
Оди за Евгени! Анализ на характера, виншността, вътрешността и всичко, свързано с Евгени! Поли е истински анализатор! Може да разкаже за черния му дроб, ще е интересно.
Тези муцки защо не вземат Димчо! Я, какво омбре прави! И той е с вътрешна красота!

# 638
Поли не е говорила толкова с Евгени, колкото с този фризьор Grinning

# 639
Много съчувствам на фризьора на Поли.

# 640
Обещавам като дава пръстена на Валето да дудна през цялото време и да отровя радостта на всички Joy

# 641
Ау, това Поли е като джубокс, не спира!
Ирина е много неприятна.
Микаела е глупавичка и много семпла.

# 642
На мене ми харесва, има лек характер и бърбори като дете.

# 643
Тази Поли е ужас. Няма да я издържа и 10 минути. Толкова пък да си елементарен.

# 644
Полито не стига, че изкара почивка 2 месеца, ами и балеажа й оправиха. 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт