Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 421
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 765
Нещо да мъцнем за разговора на Валерия  и Генчо или то нямаше такъв.. отново.

# 766
Току що стигнах до Теди беъра. Grinning Абе много е тъпо това, което правят и Генчовски, и сценаристите, ако не печели тая жена. Честно, адски не я харесвам, НО би ми било жал за нея, ако й дръпнат килима изпод краката на тоя етап, когато са й дали толкова много знаци и намеци, че е тя.

# 767
Opossum, мисълта ми беше, че прекалено много се старае за него, когато си има повод и би следвало той доста повече да се постарае. Не го пиша с лошо, в случая е критика повече към Генчо.

# 768
Сега пускам, хванах три минути от срещата.
Прескочих десетте страници обсъждане в темата, трите минути ми бяха цу фийл (ето, и аз говоря езици Grinning )

Тийм Валерия, лагер Вегани&Кучета или както е разделението, мога само да кажа “евала!”, понеже не видях мнения да се характеризира Елена и да ѝ се приписват грозни епитети, нито да ѝ се прави личностна характеристика на база семейната обстановка, в която е отрасла.

# 769
Елена да си пази мечето от кучето, щото ако го докопа ще му стане сексуален обект. Много си падат по големи плюшени играчки...

# 770
Друго си е да си поговорят как обича да спи гола. Това са стари, изтъркани трикове, но ....винаги въздействат. Докато Генчо не се сблъска с реалността😂🤭🤣

# 771
Ако избора е между Ергени и мечето предпочитам мечето.

# 772
  • Разпиляна във въображението
Нещо да мъцнем за разговора на Валерия  и Генчо или то нямаше такъв.. отново.

Ми не, тя и Валерия каза, че не са говорили.

Ох, Елена спяла гола! Остана ли нещо не споделено?

# 773
Защо така са се изгаврили с веждите на Елена? Покъртително е, до ушите стигат. :о

# 774
Който не вижда, че Евгени се държи най-естествено и непринудено с Елена, да си купи очила. Чак забравям какво дърво е като е с нея.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 23:02 от Flo Ann

# 775
Милан пада брутално. Какво се случи на срещата с Валето, че превключих на мача за малко и като се върнах, пак Елена беше на среща?

# 776
Друго си е да си поговорят как обича да спи гола. Това са стари, изтъркани трикове, но ....
Просто намек, че търси мъж който може да плаща големи сметки за парно.

# 777
  • # супернатурална #
Изслушахте ли Валерия на синхроните? Ако Елена има и 50% от активния и речник, ще си сменя зодията.

# 778

Ох, тъкмо ми беше милият спомен пред очите и тази обичала да спи гола, та ми развали всичко. И аз обичам, ама трябва ли да го съобщи по телевизията?

В тази игра вече няма правила. Много важно, че го съобщава по телевизията. Толкова по - лични неща споделяха всички момичета, че за една пренебрегната  пижама ще правим проблем.

# 779
Елена ме разплака с историята за мечето! Heartbeat

Общи условия

Активация на акаунт