Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 421
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 945
А вие се надявате да видите как Мика е забравила свои снимки онлайн като пълна? Ай стига ся 😂🤣😂🤣

# 946
Най-гадното е, че Елена съвсем целенасочено и умишлено действа.
Тя и на Мика й каза, че я има за съперница, само че не искала да я подлага на това, което търпи Валерия.
И кое му е гадното?

Методите.

# 947
Мика като"гумена и дървена" ли скокна в басейна, че не гледам? 🤣
Ми тя каза, че била зиморничава и не можела да плува. И Генчо я метна в басейна 🤣 Скочи с нея де. Не изглеждаше да се радва много 😄
А тя за какво се кахъреше за плуването, като басейнът беше до гърдите им.

# 948
Микаела получи малко внимание от Евгени и ѝ дойде самочувствието. Реши и тя да влезе в надпреварата за топ 3.

Елена е типичният пример как човек насила може да се вкара в живота на някого. Малко неестестввно и принудено действа, натяга се и това дразни.

Валерия, не я харесвам и не одобрявам някои нейни реакции, но се възхищавам как сточески ги изтърпява останалите…

# 949
Мика като"гумена и дървена" ли скокна в басейна, че не гледам? 🤣
Ми тя каза, че била зиморничава и не можела да плува. И Генчо я метна в басейна 🤣 Скочи с нея де. Не изглеждаше да се радва много 😄
Ох, милата. Сценарият беше малко дървен. Гледах до където й подаде банския. За миг помислих, че са неговите гащи. Без майтап. После се разочаровах 😅😉

# 950
Най-гадното е, че Елена съвсем целенасочено и умишлено действа.
Тя и на Мика й каза, че я има за съперница, само че не искала да я подлага на това, което търпи Валерия.
И кое му е гадното?
Цинизмът в думите на Елена.

# 951
Как изобщо му хрумна на Евгени да плуват в басейна? Нещо явно пропуснах.
Защото аз съм зиморничава, не мога да плувам и не обичам да се мокря като е студено, и това е последното нещо, което мъжът ми би направил за романтична изненада, защото много добре знае, че няма да ми е приятно.
Как Евгени реши, че на Микаела ще и е приятно това? От предишен разговор ли беше следствие?

# 952
Поли с роза. Joy Joy Joy

# 953
Доволна съм! Исках Поли да остане. И Ирина да си тръгне 🙂

# 954
Поли изби рибата тоя сезон😄

# 955
Как изобщо му хрумна на Евгени да плуват в басейна? Нещо явно пропуснах.
Защото аз съм зиморничава, не мога да плувам и не обичам да се мокря като е студено, и това е последното нещо, което мъжът ми би направил за романтична изненада, защото много добре знае, че няма да ми е приятно.
Как Евгени реши, че на Микаела ще и е приятно това? От предишен разговор ли беше следствие?
Генчо нещо се обърка просто.😉🤣🤭

# 956
Не мога просто! 😂😂😂 Да не спечели накрая Поли 😅

# 957
Ирина много безогледно обиждаше, без задръжки, което е натоварващо. Радвам се, че си тръгна

# 958
Видяхте ли рекламата за най-желания ерген от Пазарждишко? 10/10 за следващия сезон 😁

# 959
На Поли курорта свършваа... Grinning Grinning Grinning
Отърва се... Късметлийка Simple Smile
Не пускай тото. WinkJoy

Общи условия

Активация на акаунт