Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 380
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 990
  • Варна
Микаела не харесва Евгени, затова Елена не я усеща като конкуренция.

# 991
  • София
Боже, Полито има не 9, а 29 живота. Самото то не можа да повярва, че остава. И общо взето вече от месец поне се чуди какво прави още там. Явно Евгени я държи просто като бройка - едно главоболие по-малко и глътка свеж въздух.
За мен е изключително натоварваща и странна, не зная поведението й дали се дължи на притеснение, обаче никак не го намирам за нормално. Но за него очевидно е просто някой, за когото не се налага да се напъва да мъдри дълбокомислени разговори, да се докарва и позира, да се чуди дали го харесва. Някой, който няма купища претенции и изисквания към него... Просто другарче, на което да се посмее....

В анонса за утре ми направи впечатление признанието на Евгени, че е изключително объркан, не знае коя да избере и се надява до края да му просветне. Още в следващия епизод обаче майка му ще констатира, че е влюбен? Маестровска му работа. Grinning

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 12:42 от Reinа

# 992
Е как Поли ще спечели ,та тя не го иска Rolling Eyes

# 993
  • Някъде там...
Дъщеря ми, на 14, погледа малко с мен срещата между Елена и Евгени. Коментарът й: "Тези говорят като в час по литература! "
Joy

# 994
Забелязахте ли, че Генчо и Валерия  изчерпаха скромния запас от общи теми и сега просто няма за какво да си говорят.

# 995
Правилно ли чух или като си тръгваше Ирина, каза на Евгени "Много се радвам, че бях част от шоуто ти." Grinning Това добре описва обстоятелствата. Ергенът е като Мартин дървото. 

# 996
  • София
Фен клубът на Валерия толкова се е запенил против Елена, че не забелязва как Микаела им измества любимката.
Дали пък това и не е целта на продукцията чрез този разговор?! Thinking

Ако си хареса Мика, нека се вземат. Поне момичето се държи нормално. На мен ми е симпатична. Малко като детенце, все още, но ми се струва добър човек.

# 997
Поли президент!

# 998
Изглежда все едно най-много смс-и за оставане в имението получава Поли.
Дано не я забравят на тръгване. 😁 Може Евгени да я ползва за терапевт извън кадър, че тия влажни погледи и драматични истории на останалите и в депресия може да го вкарат.

# 999
Забелязахте ли, че Генчо и Валерия  изчерпаха скромния запас от общи теми и сега просто няма за какво да си говорят.
Ми не е лесно след като Генчо въобще не участва в разговора.

# 1 000
И Мика не го иска ,просто изпитва "нещо си "към Евгений.В басейна избягваше дори да е в лице срещу него ,защото той търсеше да я целува и накрая се предаде ,а може и сценаристите да са я подтикнали.

# 1 001
Микаела не харесва Евгени, затова Елена не я усеща като конкуренция.
Как стигна до това прозрение?

# 1 002
Най-добре ще е да се вземат с Поли Simple Smile

# 1 003
Всеки епизод си казвам, че Елена е стигнала дъното, но всеки път ме изненадва и успява да достигне ново дъно.

# 1 004
  • Варна
Всичкото, което избълва Елена срещу Валерия, даже не намирам думи, с които да го опиша.

Наистина съм в ступор, че такова поведение е сочено за искрено и адекватно. То, че беше искрено, беше, но мееега злобно. И този път Валерия с какво я предизвика, че трябваше да чуе всичко, което чу?

Аз наистина съм в потрес! Елена и Пам, големите и единствени интелектуалки май не са стигнали до извода на 30+, че нещо, ако изглежда лесно, не значи, че е.

Валерия е страхотна всеки път в словесни престилки спрямо нея. Даже не знам как я изтърпя Елена.

Мика и тя като се разбуча, Валерия излезе, но от продукцията май бързо я върнаха, че все пак трябва да е при останалите.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 00:24 от scalestone

Общи условия

Активация на акаунт