Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 328
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 035
Всичкото, което избълва ена срещу Валерия, даже не намирам думи, с които да го опиша.

Наистина съм в ступор, че такова поведение е сочено за искрено и адекватно. То, че беше искрено, беше, но мееега злобно. И този път Валерия с какво я предизвика, че трябваше да чуе всичко, което чу?
И сърдечно, моля те, не забравяй сърдечно.

# 1 036
Момичета и момчета, много сте писали, не съм ви чела. Минавам само да оставя един коментар преди лягане.

За срещата нищо няма да казвам. То емоциите говориха достатъчно там Simple Smile

После дойде коктейлът и поредният "екшън". За мен това беше толкова измислен "скандал", че няма накъде повече. Чудили са се вече сценаристите и продуцентите какво да направят, за да не заспи зрителят пред екрана.

Защо според мен бяха супер измислени всички сблъсъци на тоя коктейл:
1) Нищо не може да ме убеди, че жена, върнала се от такава яка среща, на гребена на хубавата емоция и еуфорията, ще седне и ще се заяжда, дори и с пряка конкурентка. Всички сме ходили по срещи, всички знаем какво е, като си надрусан с всички положителни емоции и хормони след един прекрасен ден с човек, към когото се чувстваш привлечен и си усетил взаимност. Айде Ванчето Щерева малко да се успокои най-после, че аман от нейните напъни!;
2) Писала съм и преди - Валето и Етито може да се кълват, но всъщност са си дружки. Видяхме го в много игри, видяхме ги как се смеят, как се прегърнаха, когато Вал поздрави Ети за рождения ден. Това не беше формална прегръдка, а... хайде, не приятелска чак, но прегръдка, която разменят едни добри познати, които не таят лоши чувства един спрямо друг. Още нещо - дърлят се, дърлят се, и Етито взе, че седна на табуретката до Вал. Ами, аз ако толкова не се понасям с някого, карали сме се месец-два с повод и без повод, няма да седна до него. Обратното, ще се паркирам на другия край на стаята или поне възможно най-далеч. Двама човека, които не се дишат, не могат и физически да се понасят да са близко един до друг;
3) Смотан монтаж. Понеже гледам в тубата, ми направи впечатление, че докато Етито и Вал уж спореха с Мика, чух смеха на Мика. И то един такъв спонтанен смях, все едно на шега се смее. Въобще, нищо общо със ситуацията. Предишните епизоди също не бяха налепили нещата като хората. Примерно когато Валето и Вики си говореха тихичко и Виктория споделяше на Валерия какво е казала на Генчо, дадоха кадър на Елена все едно ги слуша и се усмихва ехидно. А ако обърнете внимание, докато В. и В. си шушукаха, много ясно се чуваше как на заден фон Елена разговаряше с някого и въобще явно нито ги е слушала, нито ги е гледала. Ама драма да има и внушение;
4) Тази вечер коктейлът беше предвиден така, че да блесне Мика. Трябва все някак да ѝ оправдаят третото място. Не мога да нарека Мика "безгласна буква", както рязко се изказа Валерия, но като цяло момичето се движеше по периферията на предаването с изключение на последните няколко епизода. И тъй като с Поли и Ирина химията е несъществуваща, остава Мика, чието трето място някак трябва да бъде "аргументирано" за пред зрителя.

Ох, да се свършва вече с тоя цирк, че аман! Grinning

И егасимус и Полито! Да каже с какво държи продукцията, че издрапа чак до топ 4 Grinning

П.С. - Брей, тая река Ганг! Много желана дестинация Grinning Аз, като се сетя каква фауна обитава тия води, няма да припаря. Крокодили и бичи акули и кой знае какво още... бррр, ужас!

# 1 037
Поли, освен че не е била на индивидуална среща, не ѝ се е налагало да му се обяснява в любов. Спаси се и от целувките. Определено мина между капките.

# 1 038
  • Някъде там...
На предния коктейл Наум каза, че има още две седмици до финала. Беше 27.10, съдейки по рождения ден на Елена. Вероятно е имал предвид телевизионни две седмици? Иначе просто не ми се връзва някак времево.
Предполагам, че всички са напрегнати и изморени и емоциите им идват в повече. Крайно време е да свършва това...

# 1 039
Дъщеря ми, на 14, погледа малко с мен срещата между Елена и Евгени. Коментарът й: "Тези говорят като в час по литература! "
Joy
Добре, че детето не чете в темата. Щеше да се чуди в кой час е.

# 1 040
В този епизод Евгени разкри ли нещо ново за себе си?
Че ще спи с тениска до гола жена. Ха ха ха
Виждали сме го, той напълно гол никога няма как да бъде. #космополит

# 1 041
  • софия
Тъй, среднощен разбор на епизода от моя милост. Хареса ми, даже много ми хареса. За срещата няма какво да говоря. Както очаквах, усмихвах се през цялото време. И се светнах защо ме омайват техните срещи. На моя телевизор те са тези в които има някаква естественост.
Разговорите на коктейла. Ами не съм възмутена от нито една ергенка.  Вече са на финалната права, всяка си каза какво я мъчи и какво чувства. Благодарна съм на Елена, че ги разговаря с въпросите си. Като си спомня миналата година какво беше...
 Беше ми интересно да ги слушам без да ме напрягат. Валерия започна да общува с много по нормален тон и да не реагира всеки път, все едно е на пазара. Мика се заяви. Ирина и Поли, както винаги забиваха точните коментари на точното място.
 На Иринка искам да и пожелая да намери човека, който ще заслужава цялата любов, която тази жена може да даде. И да намери сили и начин да израсте и прости причиненото от майка и. Успех, момиче!
 Много съм съгласна с Дечо и Туджарката, че момичетата са, като оцелелите другари след война. Различни хора, различни интереси, но това преживяване ще ги обедини. Защото никой друг, освен те самите няма да може да разбере изживяването , което получиха.
 Ами, това е от мен.  Лека и утре ви чакам с кафето.

# 1 042
Това с Поли е вече несериозно.  Тя ми прилича на някакво елфче с логорея. Един порой от несвързани думи, един  неспирен кикот. Каква е ролята на това девойче в тази сапунка?! Някакъв забавен шут ли?!Те с Гената почти не контактуват, а контактите им са лишени от всякаква романтика или страст.
Какво прави тя там?!

# 1 043
Здравейте!

Тази серия ме замисли много и то най-вече за трудното решение на Евгени.
Аз го харесвам и съм гласувала за него в анкетата. Викат му Ергени херпеса, меката китка  и т.н.
Това ме разсмива. Обаче наистина му предстои тежък избор и бих била доста недоволна, ако избере Елена.
Защото ако сега гледа сериите ще разбере що за двоен стандарт има в нейното поведение.
Забелязахте ли как в тяхната среща първо го нарече "маестро" и после няколко пъти го каза.
Тя е влязла в предаването, за да бъде до маестрото, до известен мъж и си го е нацелила като виждахме как той й става фикс идея. Борила се била. Трябвало всеки да се бори за любовта и т.н.  На другите им било лесно.
Тя любовта не пита дали се бориш или не, а идва неочаквано и спонтанно. Тя от епизод едно вече е решила, че тази към която Евгени прояви по-различно отношение, в случая чукнал Валерия по нослето, ще бъде нейна конкуренция и тя наостри всякакви ножове срещу тази конкурентка. Каква вина имаше Валерия за това почукване?
В краен случай Евгени избира между всичките. Според мен дори това почукване е било доста неволно, но злопаметността на Елена се изля с хъс.
За мен тя е нещастна жена и, ако Евгени я избере ще го направи нещастен, без той да разбере кога ще е прекрачена границата, въпреки, че той винаги говори за границите и тяхното прекрачване.
Дори на срещата с Евгени, когато рисуваха, успя пак за иронизира Валерия и да разкритикува карикатурата.
Все Валерия е в главата на Елена. Това е истинско падение и пълно нещастие.

# 1 044
Е каква пък толкова злост и злоба от Елена? Не видях изобщо такова нещо, явно всеки вижда нещо свое.

Аз пък си мисля, че единствено с Елена, Евгени се отваря и показва по нещо от себе си, само с нея му върви приказката и има какво истински да си каже. Та ще е супер странно да избере Вал.

# 1 045
  • Вестерос
Елена: Аз не виждам друга алтернатива за финал освен мен.
Пак Елена: Няма нужда да натриваш носове.

Ето за това говоря и аз. Не е нормално!

# 1 046
  • Монреал
Пожелавам си самообладанието и контрол на емоциите като на Валерия!
Недей. Мони много добре успяваше да я провокира да вика като махленка.

Това бяха някакви момичешки препирни. Драчеха се и тя избухна за някакви глупости…

Обаче, на тези психоатаки на Елена да устоява, това за мен е завиден самоконтрол!

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 00:24 от efirna

# 1 047
  • Пловдив
Няма значение вече, честно. Само да се свършва. Grinning

Аз със сигурност нямаше да издържа и да не вдигна тон, ако някой по тоя начин не спира да ме ръчка и да ми истерясва. Та и аз се възхищавам как успя да се овладее. А да ми скочи някаква да ме почуква с чаша по главата, честно, щях да се чуя до басейна чак.
Въобще нямаше да викам. Тя само да ме докосне с чашата пък така щях да я тръшна на масата за кафе, че и Айлин ще ми завиди.

# 1 048
Момичета и момчета, много сте писали, не съм ви чела. Минавам само да оставя един коментар преди лягане.

За срещата нищо няма да казвам. То емоциите говориха достатъчно там Simple Smile

1) Нищо не може да ме убеди, че жена, върнала се от такава яка среща, на гребена на хубавата емоция и еуфорията, ще седне и ще се заяжда, дори и с пряка конкурентка. Всички сме ходили по срещи, всички знаем какво е, като си надрусан с всички положителни емоции и хормони след един прекрасен ден с човек, към когото се чувстваш привлечен и си усетил взаимност. Айде Ванчето Щерева малко да се успокои най-после, че аман от нейните напъни!;
2) Писала съм и преди - Валето и Етито може да се кълват, но всъщност са си дружки. Видяхме го в много игри, видяхме ги как се смеят, как се прегърнаха, когато Вал поздрави Ети за рождения ден. Това не беше формална прегръдка, а... хайде, не приятелска чак, но прегръдка, която разменят едни добри познати, които не таят лоши чувства един спрямо друг. Още нещо - дърлят се, дърлят се, и Етито взе, че седна на табуретката до Вал. Ами, аз ако толкова не се понасям с някого, карали сме се месец-два с повод и без повод, няма да седна до него. Обратното, ще се паркирам на другия край на стаята или поне възможно най-далеч. Двама човека, които не се дишат, не могат и физически да се понасят да са близко един до друг;
3) Смотан монтаж. Понеже гледам в тубата, ми направи впечатление, че докато Етито и Вал уж спореха с Мика, чух смеха на Мика. И то един такъв спонтанен смях, все едно на шега се смее. Въобще, нищо общо със ситуацията. Предишните епизоди също не бяха налепили нещата като хората. Примерно когато Валето и Вики си говореха тихичко и Виктория споделяше на Валерия какво е казала на Генчо, дадоха кадър на Елена все едно ги слуша и се усмихва ехидно. А ако обърнете внимание, докато В. и В. си шушукаха, много ясно се чуваше как на заден фон Елена разговаряше с някого и въобще явно нито ги е слушала, нито ги е гледала. Ама драма да има и внушение;
4) Тази вечер коктейлът беше предвиден така, че да блесне Мика. Трябва все някак да ѝ оправдаят третото място. Не мога да нарека Мика "безгласна буква", както рязко се изказа Валерия, но като цяло момичето се движеше по периферията на предаването с изключение на последните няколко епизода. И тъй като с Поли и Ирина химията е несъществуваща, остава Мика, чието трето място някак трябва да бъде "аргументирано" за пред зрителя.

Ох, да се свършва вече с тоя цирк, че аман! Grinning

И егасимус и Полито! Да каже с какво държи продукцията, че издрапа чак до топ 4 Grinning

П.С. - Брей, тая река Ганг! Много желана дестинация Grinning Аз, като се сетя каква фауна обитава тия води, няма да припаря. Крокодили и бичи акули и кой знае какво още... бррр, ужас!

Не мисля, че изблиците на Елена на коктейла бяха по сценарий. Според мен на средата на приказката, в която тя си мислеше, че е, я разклатиха приказките на Евгени как я слага на везна. Тя е склонна към драма и натам явно я изби.

Гледала съм снимки в стария ѝ инстаграм профил, докато се къпе в Ганг. Изобщо не е тази мръсна, кална река с праха на изпепелените трупове. Явно някъде в горното течение в Хималаите - водата е бистра и бърза с Хималаите наоколо и наистина е красиво.

За всичко друго съм съгласна с теб Simple Smile

# 1 049
Мен ме кефи Вал като започне да вика и много хубави скандали прави. Много я бива. Такава нежна и в същото време като се ядоса и се развихря. Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Общи условия

Активация на акаунт