Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 363
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 155
По принцип сте прави, че за да спечелиш един мъж, трябва да бъдеш себе си.
Обаче пък предаването е точно обратното, 25 жени очевидно се борят за един мъж. Не са случайни 25, с които случайно да изпита химия. А публични целувки, разговори, игри, СЕИР, за да избере накрая. И очевидно доста от тях си имаха роли.
Всяка от тях е себе си, доколкото йне избрана подходяща за натюрела й роля

# 1 156
Елена няма хубаво тяло , с подходяща прическа и грим изглежда добре.

Напротив, има много хубаво тяло. Може да не е длъгнеста, тип манекен, но е много стегната - видяхме я почти гола, няма една излишна гънка на корема или дупето. Сигурно тренира, но сякаш си е и природа това. Други в рокли изглеждат финни и елегантни, но реално са като желе - като Мика например. Тялото на Елена е секси и ще продължи да бъде още дълго време, докато от сега се вижда, че част от момичетата няма да остаряват красиво. На нея лицето й е проблема - има твърде високо чело, рядка коса, малки очи и някакво изкривяване в устата, там вече прическата и грима могат да я направят хубава, но може и да изглежда невзрачна.

Всъщност избора на Евгени до сега общо-взето покрива сякаш това на средно-статистическия мъж. Трите природно най-хубави момичета са на финала: Валерия, Елена и Мика - всяка със своите качества,но все пак хубави.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 08:14 от ssiillvvyy

# 1 157
То нормално да не изпитва повече емпатия, като срещу себе си има някой като Елена.

Не само това, ако познавахте съседката ми от втория етаж, щяхте да разберете за какво говори Валерия.

# 1 158
  • София
Между другото, Капитонова миналата година правеше анкети с цел да провокира и изобличава участничките, но тя в синхрони си го признаваше това.

# 1 159
  • София
Елена и Валерия бяха оставени сами. Заспаха. Защо Елена не използва случая да я поразпита за стратегиите й, да й се накара, а вместо това устрои другарски съд на коктейла? Сценарий?

# 1 160
Елена няма хубаво тяло , с подходяща прическа и грим изглежда добре.
Хубаво в смисъла на изваяно - няма наистина, но е нормално изглеждаща жена, поддържана и във външния свят, където съществуват дори наднормено тегло, целулит и стрии си е ОК със стегнатите си корем и крака. Къде къде по-грозновати и неугледни, че и неподдържани жени имат щастлив романтичен живот. Затова нейното ми е драма от нямане на драма. Тя не може да бъде зашитник на онеправданите грозновати жени, които се налага да се "борят" за мъжко внимание в свят на красавици, защото не е такава. Освен май в нейната си глава. Да бе една 95-килограмова жена 160 см с оредяла коса и пъпки, да видим тогава. Grinning Че и те си имат мъже, създават си семейства, имат деца и не истерясват на всяко симпатично момиче.

# 1 161
  • Галифрей
Не разбирам,защо пускат игра спечи роклята на Валерия. 😂 И като някой я спечели какво ще я прави тази розова рокля? Ще я облече само веднъж два пъти.

Съгласна съм с теб Лъвице.
Щом двамата души се харесат и имат общи интереси те нещата сами си стават. Защо любовта трябва да е като бойно поле? Щом другата страна страна не дава същите сигнали,нямате общи неща. Просто край и това е продължаваш напред. Те не се познават достъчно добре за да преценят да ли да станат двойка.
Сякаш само се захващат по външият  вид.

# 1 162
Според мен, тирадата на Елена (освен всичко написано) целеше да удари (неуспешно) и самочувствието на Валерия, че нещата й се случват само заради външния й вид, а че сама по себе си тя не представлява онази ценност, заради която Елена е забелязана от Ергени. Но, на Елена, за разлика от Валерия й се налага да се бори, за да видят това, което тя е и да я обикнат. За съжаление, Ергени подава толкова разнопосочни сигнали и “уважава” всички, че само това трябва също да алармира Елена и логично да осмисли изобщо избора си.

# 1 163
  • софия
За мен формула за любовта няма. А защо да не бъде и себе си и да се бори.
 За мен това е тотално шизофренично предаване. Как можеш да сложиш на една платформа състезание и любов. А Ети, като отличничката на класа се опитва да играе и на двата терена едновременно. От там и всичко, което виждам на екрана. Обърнахте ли внимание на думите и. Че тя приема Вал за съперница и за това хвърля всички сили натам. Признава си съвсем чистосърдечно и предизвиква останалите. Това с почукването на носа не съм го гледала. Слушах от тук , от там какво си говорят, но не гледах. Разбирам го сега от вас. Буквално това предаване е състезание за любов и тя се бори да го спечели.

# 1 164
За мен Айлин и Ирина са много по-красиви от Елена.
За мен има кофти фигура, но да не задълбаваме. Grinning

В никакъв случай не казвам ,че е грозна.

# 1 165

За мен също Айлин и Валерия са много по-красиви, Ирина някакси не ми допада, но Елена се вкарва сама с известна помощ от продукцията в роля на грозно пате, което трябва да намери 60 начина да победи изначално красивите жени. Пък нещата са далеч от това.
Помните ли Зори Джи? Ето това беше жена, която природата е лишила от красота, ама пък със самочувствие и поведение все едно е Кари Брадшоу. Grinning

# 1 166

За мен също Айлин и Валерия са много по-красиви, Ирина някакси не ми допада, но Елена се вкарва сама с известна помощ от продукцията в роля на грозно пате, което трябва да намери 60 начина да победи изначално красивите жени. Пък нещата са далеч от това.
Помните ли Зори Джи? Ето това беше жена, която природата е лишила от красота, ама пък със самочувствие и поведение все едно е Кари Брадшоу. Grinning

Тя пък, защото Кари е голяма красавица Grinning

# 1 167
Гледам бая ви е жегнал на Елена провокацията. Дразнещо си е, обаче нещо ми беше много по сценарии. Тя си се вживява, но като целта е да открият на Валето пътя към финала.
Обаче мен смехът на Елена, когато Генчо ѝ подари teddy bear направо ме ужаси. Знам, че е супер дребнаво, но направо настръхнах.

# 1 168
Олее, в профила на Елена в инстаграм е ужас под последния и пост. Май ще надмине Габи и Елисавета по хейт.
Там не знам, но погледнах в страницата на предаването във Фейсбук и не разбирам как на някои хора им се привижда, че анкетите показват колко е велика Елена и хейта срещу нея е измислен, и е само тук. Всичко като на нея им се привижда на свитата и. И тя живее във въображаем свят.

# 1 169
Чист хейт си имаше и във фб за Валерия,за Мика, за Ирина, какво да коментирам изхраченото,че и мъже как грозно нареждат.Покрай "Игри на волята" пак беше страшно там.
Въздържам се от обсъждане на външен вид. За мен най-хубаво тяло има Айлин, като пропорции и след качване на килограми във формата.

Общи условия

Активация на акаунт