Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 450
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 635
Много си подхождат тези двамата - Елена и Генчо...
Перо и лира... Ноти и мастило...
Две музи, които ще ги обединят в любов...
Искам да са верни тия приказки за сватба и т.н. Искам да не са фейк сценарии тия сценки, а да са истина. Искам на финала на поне едно шоу да вярвам, че готини неща се случват...

# 1 636
За целувките и аз забелязах, с Валерия има по челото, по бузите и са по няколко. При Елена не съм забелязала такива. От опит с мъж рак и с характерната им грижовност, това е признак за чувства. Те искат да обгрижват. Дори си мисля, че остави Поли, за да не са всички срещу Валерия.

# 1 637
  • Вестерос
Елена пак почна с нейните философски поезии.
Да,обаче и се получи най -добре!
Това заклевам се ,да не на съзаклятническо събрания.
Защото по филмите като четат обети така казват.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 01:18 от Tiffany А

# 1 638

Това също ми маправи впечатление, но реших да не го коментирам точно заради разликата между нас и чужденците.
Другото, което забелязах е, че и с В, и с Е, езикът на тялото говореше за дистанция, беше се наклонил в обратна на тях посока. Но при Елена говорейки гледаше настрани, а при Валерия много често, понякога и продължително, се взираше в нея. Сякаш дистанцията беше за да си позволи обективност и по-добре да оглежда обекта си, изследвайки нейните невербални послания. Докато при Елена си беше просто дърпане/отдръпване. И в повечето време  избягваше погледа и,  или да я гледа, не знам. Даже имаше, ако не се лъжа, освен отдръпване и едно леко завъртане с  рамо.

Съгласна съм,физическия контакт на Евгени с Елена е особен, той все е малко настрани, изглежда нервен. Дори и като се усмихва, не винаги му се появяват бръчиците около очите, които ги има при искрена усмивка. С Валерия изглежда по-отпуснат, повече време задържат в едно положение сякаш са спокойни. Въпреки това, може би просто нервността и неувереността на Елена го правят и него неспокоен, и затова се държи така, а не от липса на интерес.

# 1 639
Според мен този епизод доказва, че печели Елена. Първо Валерия беше избрана първа, което значи, че тя няма да е победителката. Моя си теория.

В сряда Елена взима първа роза, Валерия втора. Това какво ти говори според твоята теория ?Blush

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 01:42 от nosmoky95

# 1 640
Според мен този епизод доказва, че печели Елена. Първо Валерия беше избрана първа, което значи, че тя няма да е победителката. Моя си теория. Второ и Валерия, и Мика казаха, че искат Евгени да е щастлив, когото и да избере. Това са подсказки от продукцията.

В сряда Елена взима първа роза, Валерия втора. Това какво ти говори според твоята теория ?Blush

Не е вярно. От промото се видя, че Елена няма да вземе първа роза.

# 1 641
И двете си имат плюс и минус. Елена е по възрастна от Валерия. Тя пък, ако не беше манията и по веган и животни, щеше да е идеална. Ергена дали ще е съгласен по този начин да се гледат неговите деца? Елена пък как веднъж не се облече както трябва. Няма я харизмата, но пък ще го последва по света с нейната професия това не е проблем. Докато с Валерия ме съмнява да създадат семейство. Мика ми е фон.

# 1 642
Тази вечер се напрегнах и гледах епизода! Видях един Ерген със сексуални мераци към Валерия, нежно си е момичето и нещо като много добри симпатии към Елена, която не спира да твърди колко е умна, което не е вярно, тъй като умна мома няма да иде в подобен род шоу!
Микаела е там за идеята да направи нещо интересно за себе си, макар и тя като останалите две има симпатии към Ерго!

# 1 643
Най-сетне си тръгна Поли! Само аз ли я намирам за ужасно дразнеща? Не мога да си представя мъж, който би я търпял, жена също- нито като приятел, нито просто като познат, Изключително много напряга. Явно има някакви комплекси и за това не спира да говори така.

Реда на даване на розите - това според мен му е по договор - първо дава на една от фаворитките, за накрая също оставя една от тях за да има напрежение. Освен това трябва да ги редува пак за да не се издава какви са му предпочитанията, а и той обича да го прави за да "наказва"  и "награждава" по този начин. В случая нищо особено не искаше да им каже, защото епизода беше по-скоро позитивен, но щеше да е тъпо някоя от тях да е втора - за това ги постави на първо и последно "специално" за него място.

Езика на тялото му наистина говори за някакво отдръпване и с двете момичета беше дистанциран. Елена не я гледаше, но пък с Валерия макар и прегърнати отново беше наклонен в другата посока. По принцип не съм сигурна обаче до колко това е показателно. Той там играе роля  - на моменти трябва да показва чувства и отношение, които не изпитва в момента, в други пък да се въздържа да го покаже. Отделно има камери и други хора и те го смущават по някакъв начин. Не знам кой би успял да е себе си винаги и да се отпусне и абстрахира от всичко останало в подобна ситуация.

Иначе все повече си мисля, че той май наистина си е дошъл с идеята да се жени и съвсем прагматично си търси булка човека. Именно и по тази причина се двууми. От една страна Валерия към която изпита някакво първоначално привличане и с която му е забавно и приятно да общува - тя го провокира с хлапашкото си и момчешко поведение. Даже си мисля, че като мъж е поласкан, че едно момиче "без опит" е хлътнало по него. От друга страна Елена, която най-много отговаря на представите му за бъдеща съпруга и с която пък той се чувства специален и обгрижен - там пък е поласкан от факта, че една жена, която познава себе си и знае какво иска - т.е "с опит" се е спряла него. Само, че идвата образа момичетата малко си ги преекспонираха - нито Валерия е без опит, нито Елена е толкова наясно със себе си.

Снощи за първи път не мога да кажа в епизода коя го вълнуваше повече - до сега видимо или едната, или другата се радваше на по-специално отношение. Снощи Елена получи наистина нещо много близко като обяснение в любов, а пък с Валерия няколко пъти спомена категорично общото им бъдеще - все едно е всичко е ясно и е въпрос на време вече да организират съвсместното им съжителство. Разбира се - винаги е възможно това с Елена да е прощално обяснение и накрая да сложи едно но......................., а пък с Валерия да е просто лигава детенска закачка без да влага нещо особено в нея. Ще видим - на мен лично ми е интересно!

# 1 644
  • София
А като проточи тая последна роза снощиииии... ми идваше да го хлопна с нещо. Ясно, че сценарий пак, ама малоумен. След тия любовни обяснения към Елена по-рано, седнал тежко да се двоуми между нея и ... Поли!! Само опъват нервите на момичетата.

# 1 645
  • София
Някой може ли да сподели защо тази статистка Поли остава до финала? Нито е имала срещи с Женчо, нито каквото и да било. Човек на продукцията ли е? Логика няма!!!
По- скоро на рекламодателя.
 Освен това Ирина беше на противоположно мнение от Генчо, а той такова нещо не прощава.

# 1 646
  • софия
Добро утро,  банда! Стягайте тоалетите, че след една седмица на сватба ще се ходи. Ей ви и кафето, горещо и черно.
 Снощи ми хареса епизода. Видя се, че девойките са нива над миналогодишния подбор. Общуват нормално и някак съзаклятнически, през всичко минаха заедно.
 И двете главни героини са влюбени, която и да избере Генчо, надявам се да има любов и дълги, щастливи години живот заедно. А той да не се държи, като задник с избранницата. За начало им пожелавам хейтът по новата влюбена двойка да е по-малко.
 Още се пощипвам и не вярвам, че Полито си тръгна. Поне нея няма да я мисля. Разкърши се и хапна преди път.

# 1 647
След снощи направо не ми се гледа финала. Дава надежди и на двете жени хлътнали по него, която и да избере ще е тъжно и грозно за гледане защото и двете ще паднат от високо. Единствената разлика е ,че ако загуби Валерия няма да покаже особени емоции,докато Елена едва ли ще успее да се овладее.

# 1 648
Поли била ходещо настроение.

А Валерия какво произношение вади. Нейното обяснение в любов ми звучеше така "Ъвгънъ зъклвм съ дъ бъдъ твъйъ лйъбъмъ...кактъ и жъвътнътъ куиътъ щъ спъсъм зъеднъ"
Иначе обетът й  ми хареса като съдържание. Но ми направи впечатление, че това, което Евгени беше написал е много различно от това, което беше написала Валерия. Валерия е въздух, която много говори за свободата в любовта. Евгени й беше написал много по-страстна бележка, той търси много повече емоционална отдаденост, като типичен воден знак.
Хареса ми много обетът  на Елена, сякаш малко повече в унисон със всеотдайната любов, търсена от Евгени, но наистина не съм сигурна.

# 1 649
Окей, ето нещо донякъде позитивно за Елена, за да балансирам везните малко — да, има талант за писане, добри метафори измисля и ми хареса началото на брачния ѝ обет, красиво беше. След това обаче малко пресоли с повтарянето на една и съща структура до откат (“Ако ме попиташ, ще ти кажа…”).

Същото направи и с писмото с диезите и бемолите и хилядите музикални препратки — просто няма усет за мярка и не знае кога да спре.

Отделно “Аз съм жената на твоите блянове”, “Аз съм жена-поезия”… обожемой (!) това трябва мъжът да ти го казва, не ти да му напомняш.

И отново демонстрира обща култура, опитвайки се да впечатли Евгени като небрежно спомене Clair de lune на Бетовен. Чудесно, само дето Лунната соната и Clair de lune са две различни произведения и второто е на Дебюси. Отново супер базисни неща.

Но ѝ признавам, че е борбена, енергична, нахъсана и здраво вкопчена в живота, това са добри качества, които на мен например ми липсват.

Поли е голям сладур, благородно ѝ завиждам за лекотата, с която живее. Мика и Валерия са красавици.

Общи условия

Активация на акаунт