Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 223
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 860
Това е най-махленското риалити, ще ми липсва като такова, както и хубавите гледки пейзажи от срещите им. Чакам само да почнат да разказват пикантерии по разните подкасти вече след като краят е известен на публиката и клюките няма да се броят като спойлери. Интересно ми е и да видя реакциите в самия край на предаването, иначе интрига се видя че липсва, история е на една предизвестена романтика.

# 1 861
  • Разпиляна във въображението
И все пак Валерия си направи приятелства в предаването. Защити и Айлин и Джия, когато ги нападнаха "защо са в това предаване", докато другите стояха отстрани. Наистина страда, когато Айлин си тръгваше. Подкрепи, въпреки че са съперници, Виктория.

Въпросът е защо и другите не са се насочили да защитят някого Simple Smile Валерия си има животните.

# 1 862
  • София
Защото достатъчно много хора се водят също предимно от инстинктите си и не искат или не могат да разсъждават.

Ами не е ли точно това разковничето? Wink Хората имат капацитета да са нещо повече, но някои избират да са като животни. Животните нямат избор. Аз разбирам аргуменцията на Валерия (без напременно да я споделям). Тя се е нагледала на доста жестокости спрямо животни, извършени от хора. Логично, съчувства на животното и мрази човека. В това отношение тя е доста емоционална и първосигнална. Но когато е трябвало да защити приятелките си, които са хора, е реагирала не по-различно. Такъв й е темперамента, непосредствен.

# 1 863
Червеите всъщност са също толкова важни, колкото и ние - за да има какво да папаме. Без тях почвата ще стане негодна да раснат всякакви зарзавати.
Не сме само ние на таз земя, трябва да се проумее най-накрая.

# 1 864
Елена хубаво ни изманипулира пак 10 хода напред, първо разнесе майчината си драма, после покани въпросната злодеида на финала и ето в последните дни от цирка пак Ленка в устите, тоя път в ролята на жертва. Няма проблем, те затова са майките, да поемат на децата си прищевките, глезотиите и да помагат.
Иначе мамчето ми е симпатична външно, има някаква остър чар а ла Орнела Мути. Елена пък е друг тип чаровна красавица. С меки черти, прилики не откривам.
Апелирам да сме по-полека с mom judging-a, защото определено не знаем цялата история с отсъствието на тая жена. И няма какво да я ровим, минала давност Simple Smile
Абе, чудя се последните 2-3 дни, къде се губи nolii. Баш в най-напрегнатия момент да не кажи някоя блага дума за Елена.

Не е до давност! Обсъжда се напълно непознат човек. Нищо не знаем за него, но лепим етикети. Моля, спрете се. Нека модератор да изтрие всички мнения за родители, включително и моето. Минахме всички граници!
Тук е моментът ти да се спреш
На всички ни е ясно защо и за какво влезе
Приеми, че това е шоу
И боли, ама
игра е, социален експеримент, продава се
И като всичко останало си има цена

# 1 865
Милион поста прочетох как пишела Елена. Ами, пише с грешки, така пише. О и У са загадка за нея. И едно такова завъртолено пише, та накрая забравяш за какво става дума в началото. Или даже написаното няма никакъв смисъл, само звучи някакво такова "важно".
Ето пък Валерия как пише:
Скрит текст:
Знаете ли какво е щастие? 🧐

Щастието е чувство, което изпълва душата ни по много красив начин.

Всъщност е странно чувство,  което предизвиква еднакви чувства във всички, но се подхранва по различни начини- за един щастието са пари, за друг приятели, за трети пък собственото щастие е чуждото такова. За мен важи най-вече последното, защото нищо не би могло да ме направи по-щастлива от това да виждам любимите ми създания спокойни и обичани. Те заслужават само това- любов! Невероятно щастлива съм благодарение на срещата ми с тези мили създания и хората, които споделят любовта ми към тях на 100%!

Повечето от вас знаят колко ги обичам и често виждат снимки, на които се гушкаме. Никой обаче не знае тъгата, която изпитвам когато го правя. Прегръщам ги знаейки, че след следващия празник повече няма да ги видя, знаейки начина по който ги третират, как живеят, как ги бият и измъчват, как ги приемат просто за стока... Сърцето ме боли винаги, когато ги виждам в съседните ферми и се моля на Бог това някога да се промени, защото те не го заслужават. Вчера обаче за първи път изпитах истинско щастие да гушкам животните на ферма ПРИЯТЕЛИ НА ЧЕТИРИ КРАКА, защото грееха от щастие, защото на 5 Май няма да бъдат убити и защото се гледат с любов. Буквално имах чувството, че съм в РАЯ. Слизайки от колата цялото стадо се затича към мен и ми се радваха като кучета, точно като домашни любимци, да, същите онези, които в “нормалните” ферми са стресирани до болка и когато видят човек бягат като попарени. За първи път в живота ми не се опитах аз да се доближа до тях, а те към мен, че даже се бутаха помежду си кое да се мушне първо в прегръдките ми. Аз просто не можех да повярвам как е възможно, не можех да повярвам, че най-после попаднах на място, което изпълни душата ми, а не нарани сърцето ми.

Благодаря от цялото си сърце на Вера и Виктор за всичко, което правят за тези животинки и затова, че ми дадоха възможността да прекарам малко време с тях и да се почувствам добре за първи път в живота си. Ето с такива хора искам да общувам- адекватни, мислещи, чувстващи и обичащи!

Бъдете благословени и съвсем скоро ще се видим отново! ❤️❤️❤️

П.С. Всички животни от снимките са спасени и останали живи по чудо. Следващия път ще ви разкажа накратко персоналните им истории, които са повече от трогателни и интересни, като например тази на къдравелкото, който ме целува на първата снимка- някога е бил изхвърлен като парцал, далече от майка си със сепсис и никакъв шанс да оцелее! Е, оцелял е, казва се Денис и е много нахален 🤣
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0dr4hBResTyw5fq … d=100004039878428

# 1 866
Ако Евгени не избере Валерия, заради принципите, които тя притежава и защитава на всяка цена, значи не ги споделя.
Елена ще избере според мен, защото тя изнесе шоуто, с провокациите си, с интелекта и ораторството си. С неотстъпчивостта и настоятелността си. И тя си има кауза - да спечели играта, от което не се отказва. Точно като Валерия.

# 1 867
Имам необичайна памет за цитати. (пък и си записвам понякога) 😈

Посочих "тъпата овца", заради абсолютно лъжливото твърдение, че Валката никого не била обидила. Имаше и още обиди във връзка с красивите момичета, с които искала да общува. Не исках сравнение с обиди от други, а само признание, че постът съдържаше неверни твърдения.

Цитирам Валерия дословно: "Няма нещо, което да ме накара да избера майка си пред кучето.
По-скоро ще се самоубия, но няма да избера."
И още: "Ще обичам моята половинка наравно с кучетата."

И това не е лъжа, както се опитват да го изкарат някои. Цитат е.
Да, вярно че после каза, че е различна любов, но не се отрече от невъзможността да предпочете майка си пред кучето.

И да, Елена каза: "Вие сте кауза пердута", след като безуспешно се опита да ги накара да играят на някаква игра и да излязат от тъжното и мълчаливо висене на диванчето. Но този цитат непрекъснато се вади от контекста, сякаш го е казала като обида. Ми не е.
Значи за единия цитат контекстът е важен, за другия не е. 😁

# 1 868
Мисля, че в първата половина на предаването много от изказванията на Валерия бяха извадени от контекста, умишлено от продукцията, за да създадат "наратив" на злобната кучкарка. Признавам си, че и аз се плъзнах по тази пързалка и още в началото ми опротивя. Във втората половина направиха същото с Елена, която беше моя фаворитка в началото. Сега ми е все тая коя ще спечели, но определено истината и за двете е някъде по средата и отношенията им са силно преувеличени от продукцията.

# 1 869
Значи какво излиза сега, Гената много добър човек, широко скроен, с голямо сърце. Първата му жена, дошла с две деца, а втората (Валерия), с няколко кучетата. Ми така де, за какво му е Елена, така без нищо.....да дойде...

# 1 870
Контекстът на 'кучето или майката" беше задача за момичетата да си задават провокативни въпроси, кое не е ясно? Как избра да отговори си е изцяло нейно самостоятелно решение. Никой не й е слагал думи в устата

# 1 871
Това не е провокативен въпрос, а безмислено съчетание на думи, с цел заяждане. И то от умница Еленица…

# 1 872
Това не е провокативен въпрос, а безмислено съчетание на думи, с цел заяждане. И то от умница Еленица…
Ако не виждаш смисъл , твой проблем. Беше на чист български и по тема, която Валерия беше оставила вече впечатление, че прекалява в залитането си. Явно разбра въпроса и не отказа да отговаря, както и не каза, че майка й е по-важна за нея

# 1 873
Изчетох ви! И аз като Мика да кажа - Валерия - Елена, Елена - Валерия. Че й майките им непожалени. Благодарство, че не трябва ние да си пльокваме тук суратите, че кой знае какъв крокозъбел и дъртоляк щях да прочета че съм...

# 1 874
Малко офтопик, но гледам Поли в Надкаст и съвсем в началото реферира към представянето си.
Поли: "Оф, много съм сладка и забавна"

Еми... 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт