Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 138
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 025
Нормално е, нали тя им е гост. Имаме възможност да я опознаем повече. Също спомена, че е най-близка с Мика.
Да, но са я поканили, защото е участвала в предаването, а не защото е Поли някоя си. Не беше ли идеята да се съсредодочи върху преживяното вътре, да разкаже за ергенчето, за момичетата, за някакви случки? Даже и не и хрумна, хвърли цялата си енергия да говори за собствената си слънчева персона.
Да, просто спомена, че е най-близка с Мика, ама защо - нямаше време да обяснява.
Според мен сега към края са по-предпазливи, за да не се изпуснат за победителката. Отделно от това и Лия много говореше за себе си. На мен не ми пречи, мога да науча още неща за тях. Интересни са ми.

# 2 026
Вероятно Мони, нали има такива амбиции.

# 2 027
"Голяма" дилема имам,  Цецката Цветан е втори коментатор в подкаста . Иван, ок, ама този младеж, със завидния си  диалект и всяка втора дума "злобеене", шепа речников запас, неадекватни изказвания, яко ми пили нервите. Защо Любомира и Петя не са там, по-приятни са.
Вчера при Цитиридис пак се спомена за тези 5кг на Ирина, както и за професията на Поли, май вас ще си чета.
Споделям мнението на Ely Sa за ролята на Поли.

# 2 028
Мога само да кажа че Поли беше по приятна от Ева която беше миналия сезон

# 2 029
Значи Иринка чете bg-mamma. 😂

# 2 030
Ирина много ми хареса, Поли малко се пъне да е забавна и наистина основно самохвалства, досадничка е. Ирина е естествено  забавна и добра.

Карабаджак, ако четеш, хай файв, готина си!

# 2 031
Поли е настинала. Едвам говореше. Хареса ми как Баджак отбеляза, че те двете са единствените, които работят. 😂 Добави и Пам.

# 2 032
Аз също харесах Ирина.

# 2 033
Извън предаването момичетата са много по-нормални и естествени. Не разбирам този странен монтаж в Ергенът.

# 2 034
Гледате ли Милица, Боряна, Айлин и Ивелина в Coolt? Айлин малко злобно се изказа, че не знае с какво са го впечатлили някои от момичетата от челната 5-ца. Joy Всъщност и четирите гледат злобничко, личи си че не се харесват.

# 2 035
Ирина не може обаче безпристрастно да коментира Валерия. Някои случки според мен си ги доукраси. Затова чакам и Валерия да излезе, за да чуем и нейната гледна точка.

# 2 036
Съгласна съм с мнението на Clare за подмяна на реалността, занижаване на критериите и култивиране на не особено взискателна публика, която би приела за можене некадърността и би повярвала в това, което не разбира, но й е внушено, че има смисъл като в “Новите дрехи на царя”. Всъщност, какви теми я вълнуват Елена, има ли някаква цел и мисия в живота си, на които посвещава “таланта” и очевидно безкрайно многото свободно време?! Да дискредитира другите, да си повярва, че е повече от тях?! Достойно за пример и с особено хуманно значение. Мимолетна популярност с форма на телевизионен приемник.
Спонсориране и толериране на некадърност, облечена като немарливост, е вина и спрямо тези, които ще дойдат след нас.

А не е ли подмяна на реалността обетът на Елена да бъде наричан "клиширан и банален", когато този на Валерия е точно такъв? Къде е толкова взискателната публика Rolling Eyes
Мисля че една от мисиите на които се е посветила Елена е себеусъвършенстване и не е по-малко достойна за уважение и същевременно с хуманно значение Simple Smile

# 2 037
На мен лично Ирина е една от малкото, които ми харесаха. Поли не бих изтърпяла да гледам и слушам пак. За Валерия - пак ще кажа, младо момиче, красиво и толкова. Дано да е щастлива. Може би ще се промени, когато си има детенце, не само кученца.

# 2 038
Добре, но писането е попрището на Елена. Все едно да критикуваме Елена, че заема клиширани пози на фотосесията преди това. Тази дискусия се изтърка вече. Едни и същи аргументи.

Съгласна съм, че Валерия много ще се промени, когато има деца

# 2 039
Да преразкажа Комеди клуб с Ирина и Поли.
Бъзикали Поли, дето е останала толкова дълго, че била гъста с продуцента, братовчедка на Генчо... Тя се е надявала в началото на индивидуална среща с Ергена, но видяла на къде отиват нещата и се е отказала. Накрая като останали малко момичета им е било най-готино-храната стигала, сладкото също. Ирина се е харесала как се е представила в предаването, искала да води собствено предаване за жените,тип Кобилкина 2. Валерия и Евгений живеели в София и Елена и тя дошла да живее там /да преследва Ергена/ Елена много яко била във филма,чак ревала, съревновавала се е с Вал.непрестанно.Ирина харесвала Елена и сънувала, че я целува... Поли работила в Ирландска компания. Коктейлите им били по 4 часа. Бъзикаха се, че Евгений после е ходил по турските стриптийз  барове или се е задоволявал в стаята си.
Поли има някакви нервни тикове, не спря да си бара косата, да надига шишето с вода и ръката и се пред устата.

Общи условия

Активация на акаунт