Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 144
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 010
Всъщност, докато гледах Кукушев в епизодите с Ирина ми направи впечатление погледът ѝ, докато говореше на Евгени. Устата реди някакви нелепости, а очите го гледат втренчено без да мигат. Тръпки ме побиха.

# 2 011
Поли, не спира да се хвали как само тя е останала нецелуната. Еми, не е вярно, тя може и да не помни, но има доста от участничките, които си тръгнаха и нямаше нищо с тях. Рая, Елисавета, Теодора, Пам, Габитата, първата дето си тръгна и натам по номерата. Просто не ги помним. Колежките им явно, също.

# 2 012
Тя каза, че ходи на фитнес 5 пъти на седмица, защото е качила 5 кг. в предаването.

# 2 013
Хубаво нещо са оптимистично пожелателните хипотези, че в някой има потенциал да се развива. Защо ли, обаче, Елена досега не го е направила въпреки своя талант, дарби, интелект, качества и култура и защо подобно предаване, чиято заявка не е културно-образователна, трябва да е трамплин за нея Simple Smile

# 2 014
Загадката защо Поли остана токова дълго се задълбочава, защото тя сподели, че в момента работи някаква чиновническа работа, свързана с легализирането на лекарства, поради която е запозната с процедурите по с клинични изпитания. Не е търговски предтавител.
Може от продукцията да са решили, че е колоритна с непрестанната си логорея.

Tsugumi_, освен това в днешно време няма нужда от издател, за да може творенията ти да имат публика. Когато някой има какво да покаже, то само си набира популярност.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 12:12 от LadyCharming

# 2 015
Поли, не спира да се хвали как само тя е останала нецелуната. Еми, не е вярно, тя може и да не помни, но има доста от участничките, които си тръгнаха и нямаше нищо с тях. Рая, Елисавета, Теодора, Пам, Габитата, първата дето си тръгна и натам по номерата. Просто не ги помним. Колежките им явно, също.

Е точно това, Поли стигна до там, па тия бързо си заминаха 😂😂😂 Затова се хвали хаха

# 2 016
И аз гледах Поли в надкаста и това, което не ми хареса беше, че непрекъснато извърташе темата към себе си. Много бързо претупваше въпросите за ергена, предаването и другите момичета и пак се връщаше към любимата си тема - Поли и нейните радости и страсти. Много умна и много интелигентна, ама май не се усеща, че макар и четвърта, тя си беше от миманса и едва ли я канят, за да говори как се гони с котката си и как мноооого иска да стане водеща в телевизия. Няма смисъл да споменавам, че научих за цялоти и житие-битие, ама да каже нещо по същество за Ергенът - не! Ох, забравих, че изхейти Елена затова, че веднъж и казала, че е неадекватна.

# 2 017
Нормално е, нали тя им е гост. Имаме възможност да я опознаем повече. Също спомена, че е най-близка с Мика.

# 2 018
Чета под постовете във Фейсбук, масово хората отказват да допуснат, че булката е Елена, защото не се виждат татуировките. Те, хората скриват дълга коса до кръста и правят човек гологлав, татуировки няма да скрият с един ръкав в телесен цвят. Гледането на предавания като "Две капки вода" на нищо не са научили аудиторията. Както и, че колкото и дебилно шоу да е "Ергенът" се гледа, защото на хората им писма от трагедии. Всеки има нужда от доза дебилизъм по сценарий за да се откъсне от ежедневието.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 12:27 от vanya.pavlova

# 2 019
Нормално е, нали тя им е гост. Имаме възможност да я опознаем повече. Също спомена, че е най-близка с Мика.
Да, но са я поканили, защото е участвала в предаването, а не защото е Поли някоя си. Не беше ли идеята да се съсредодочи върху преживяното вътре, да разкаже за ергенчето, за момичетата, за някакви случки? Даже и не и хрумна, хвърли цялата си енергия да говори за собствената си слънчева персона.
Да, просто спомена, че е най-близка с Мика, ама защо - нямаше време да обяснява.

# 2 020
Защо Поли остана?
Сценаристите всячески се стараеха този сезон да е позитивен и по-забавен от предишния.
Затова участваха Габи и Елисавета, които до един момент имаха забавни включвания и коментари. Но понеже не издържаха на напрежението си изпуснаха нервите и ''пресолиха манджата'', за което й бяха изгонени.
Та, тяхното място зае Поли.
Колкото и да е позитивно шоуто, все пак трябваше да има някой и друг скандал за раздвижване на епизодите. Всеки знае, че за съжаление, скандалът продава.
Елена влезе в ролята на провокиращата скандали, а Поли влезе в ролята на шута, който разведрява атмосферата и кара зрителите да се усмихват.
Аз много пъти съм се напрягала от Елена, особено в последните епизоди, но след това съм се смяла с глас и съм си оправяла настроението с изпълненията на Поли. Онова с катеричката беше култово, когато лежеше на дивана с перото, как хвърляше букета... Joy
В едно риалити всеки си има отредена роля. Как ще бъде изиграна, това вече зависи от участника. Едни играят добре, други се подхлъзват и се излагат.
П.П. Докато издоя козата и направя баницата на Поли, станало обяд. Joy
Добър да е денят Ви, банда!

# 2 021
  • софия
Хубаво нещо са оптимистично пожелателните хипотези, че в някой има потенциал да се развива. Защо ли, обаче, Елена досега не го е направила въпреки своя талант, дарби, интелект, качества и култура и защо подобно предаване, чиято заявка не е културно-образователна, трябва да е трамплин за нея Simple Smile
Аз не мисля, че не се е развивала до сега. А и не на всеки идеята за успялост се припокрива с тази на останалите. Учила, поживяла,  пробвала и взимала това, което е имала, като възможност от живота. Явно си има определена таргет група, която харесва писанията и още преди предаването. Работила за списания. И после идва драмата с брат и и тя свива крилата за да е до него. Сега вече е готова за новите хоризонти. Само животът ще покаже дали и двете ще успеят да ги грабнат и което е по-важно. Какво искат и дали ще го постигнат.  А не какво очакват хората от тях.

# 2 022
Скрит текст:
Аз не мисля, че не се е развивала до сега. А и не на всеки идеята за успялост се припокрива с тази на останалите. Учила, поживяла,  пробвала и взимала това, което е имала, като възможност от живота. Явно си има определена таргет група, която харесва писанията и още преди предаването. Работила за списания. И после идва драмата с брат и и тя свива крилата за да е до него. Сега вече е готова за новите хоризонти. Само животът ще покаже дали и двете ще успеят да ги грабнат и което е по-важно. Какво искат и дали ще го постигнат.  А не какво очакват хората от тях.
По тази причина не разбирам, кому е нужно да се сравнява, коя какъв потенциал за развитие има тепърва.

# 2 023
Ирина каза в комеди клуба, че Елена, Валерия, Микаела и Евгени всичките в момента са в София.
Нямаше участничка в подкаст да не каже, че Елена е най-влюбена, но Кирков и другият - не, та не - тя е най-фалшива, Валето е истинска.
И Ирина, и Поли казаха, че са плакали след излизането си. Поли, която призна, че не е развила чувства, разказа как след като я настанили в хотел в Бодрум след излизането ѝ ревала цял един ден от сутринта до полунощ. Мъчно ми е за това, което предстои да изживее Елена, т.е. предстои да гледам, тя вече, надявам се, го е преодоляла.

# 2 024
Последно от мен по темата за видеото на Николаос: Вижте трите участнички, стойките им точно в този момент и пак изгледайте рекламата в този момент, когато булката се обръща. Темата, че Елена е с роклята от промото в началото на сезона няма да я зачеквам. Усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт