Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 143
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 995
  • софия
Не мога да я намеря тази реклама. Моля, някой да помогне Simple Smile
Заповядай:
 https://youtu.be/LhFNThdSBEM

# 1 996
Нещото, което за мен най-много издаде е начинът на обръщане на тялото. Ноктите наистина са намигване към всички, които мъдрят от самото начало първият спот.
Обаче, това видео може и да има продължение и да стане булката беглец и да дойде нова, т.е. истинската и да открадне Генчо. 😂😂😂

# 1 997
Ох, нямам търпение вече да идва четвъртък!

# 1 998
Жената с булото има май големи сиси. И трите финалистки са скромни, да го кажем момински, за да сме учтиви, в това отношение.

# 1 999
Със сигурност не е Елена ,защото никъде не виждам татуировки особено на декултето като се обръщат няма я луната такаче не е елена

# 2 000
Вместо да нищите коя е в рекламата с Ергенът (статистка, а не участничка), пускайте подкаста с Ирина и Поли, първата споделя много интересни неща.

# 2 001
Уф, май се вижда нещо тъмно между гърците.. и не ми прилича по фигура на Вал, тя е тънка, висока..тази по- набита..май верно е Елена

# 2 002
Подкастът на Комеди Клуба е як, да. Продължението на рекламата ще видим в шоуто на Николаос. Не показват какво се случва когато се отворят вратите на гражданското.
Идва някоя от другите две и започва женски бой за Генчо и извън предаването.Наум се включва да помага на Генчо. Капитонова, може и да е Скорпион,но хич не я харесвам. Тя е ужасен представител на зодията. 😂😂😂😂😂😂

# 2 003
  • софия
Псилютно, той не каза да.  Цикатиридис му звънна преди да се вземат. Хахахахха, все по забавно става. Хубаво ни овъртяха.
LadyCharming, всеки има потенциал. За мен по-важното е дали има желание да го развива. С нейната самодостатъчност, дано любовта(ако са двойка) да я побутне, защото не виждам за момента такова желание. Тя чуждо мнение не приема. Нейното е най - правилното. До сега не е показала желание да се вслуша в отсрещната страна и поне малко да се поколебае дали не е в грешка. Пролича си в доста моменти. Един ми е в главата. Когато неправилно разтълкува думите на Елена в скандала в епизода с падането. Елена я обори, а получи в отговор: ти няма да ми казваш какво си мислила. Оставете ме да се изкажа. С увереността си е, че човекът до нея трябва да се промени и напасне според нейните стандарти. Ако направи жест към него се очаква да припадне пред благоволението и (баницата, ще кажеш, че минимум бъбрек му беше дала)Трудно ще и е или ще се научи по трудния начин, че в една двойка трябват компромиси и от двете страни, зачитане на другия и допълване.

# 2 004
Поли си ми е душица -мушица . Все е пренебрегната, понеже не може да се заяви. Знае си го , мъчно и е но не си го изкарва на другите. Имам чувството, че знае, как никой не я слуша, и като има възможност да вземе думата - гледа да изстреля де що думи е събирала. Никак не ме дразни, дори ми иде да я гушна

Ако си фен на Поли и още не си гледала Надкаста, пусни си го. Има бърза мисъл и точна самооценка. Много е готина.

СлаБе, права си, че трябва да се развиваме, но не всеки е роден в семейство, в което четенето на книжки е нещо нормално. Досега е моделствала и сега на преклонните 24-25 е решила да учи нещо. Когато младо момиче заживее с мъж и дойдат децата, много бързо ѝ се налага да съзрее. Мисля, че Валерия е достатъчно интелигентна, за да разбере, че за мъж като Генчо постоянно ще трябва да полага усилия, за да му е интересна.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 11:35 от LadyCharming

# 2 005
Гледам Комеди клуба.Ирина със страшно перверзна тениска Joy
Към 17 минута Иван казва че знае коя печели и Ирина го пита "В Бг мама ли го прочете?"

# 2 006
Мен пък Ирина супер много ме кефи! Добрячка, остроумна и забавна е!

# 2 007
Скрит текст:
Хора, сериозно... на кого бода очите толкова, че пак ми е клъцнат ЦЕЛИЯ пост предишен?
Доста неуважително - каква е тази цензура и на какво? Нито съм писала обиди, нито съм нарушила някакви правила, влудяващо е направо - губя време да пиша, а после нищо!? Защо мълчат модераторите?

Пак ще си публикувам поне мемето, което направих за Поли, поне част от труда и времето ми да се уважат!

Мистерията на оставането на Поли до полу-финал... "Истината е някъде там"

Бях писала и добро утро на всички, най-вече на любимите ми съфорумки тук СлаБе, geri1919, Lemon Verbena, Ladonnae, noliii, MariyaHris, Хексе и др., които правят четенето на темата по-приятно за мен.

# 2 008
Ирина не изглежда толкова мазно и сбръчкано колкото във формата. Да си ревизират гримьорите, един грешен фон дьо тен с неподходяща текстура и 10 години отгоре идват на вид.

# 2 009
Ирина много се е стегнала след формата. Явно и тя качва на лице.

Общи условия

Активация на акаунт