Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 148
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 980
  • # супернатурална #
Сетих се, защо трябва да сме толерантни към неграмотността И на редакторите. Това е новият боди позитивизъм. Брейн позитивизъм. Ако пълни момичета могат да рекламират бански, защо редактори и писатели да не допускат правописни грешки?

# 1 981
  • В центъра на тайфуна
Ех, тая Елена!
Съм ѝ фен още, но правописът ѝ за редактор е недопустим. Елементарни смешни грешки, дори изключая граматическите.
*Колената  Умекнали...* Повече пише, което ѝ се удава впрочем, отколкото чете май.
Майка ѝ ми прилича на част от определена група интелектуалци бохеми, които се набиват с непукизъм във всяка посока. И визия най-вече.
Ощетено детство е имала Елена, дано съдбата е благосклонна към бъдещето ѝ.

В случая правилната дума е "отдава"
Не се заяждам Simple Smile

https://kaksepishe.com/otdava-udava/
Скрит текст:

Благодаря,  извинявам се за поправката.
Не ми беше попадала думата и в двата варианта.

# 1 982
Честно казано нямам никаква идея коя трябва да спечели . И всичките ми коментари никога не са били насочени в тази посока. Изразявам лични симпатии и антипатии спрямо героините изцяло от моята си камбанария . Нямам  претенции да знам, каква жена би подхождала на Евгени , когото грам не познавам - а виждам един режисиран образ и не съм наясно какъв процент от него е истински. Дори от години да познавам човек, пак не бих се нагърбила с преценка - кой партньор е най-подходящ за него. Чисто визуално ми стоеше добре до Виктория , но тук не съчетавам обувки с колан, че да го коментирам.
Не вярвам в магии окултни и прочие история нито в гадаене , но за зодиите си признавам, че има неща които са много верни . От всички зодии на света, с близнаците имам една естествена непоносимост. Ако просто някакъв човек не ми допада и не мелим- оказва се близнак. Мнението ми за тях е, че са почти винаги красиви външно дори и да нямат кой знае какви черти. И близнака дори в кофата да е роден , в джунглата да е отрасъл - той си има една вродена интелигентност-просто заложба . Това откривам и във Валерия.
Обратно скорпионите винаги са били много мои хора, въпреки парливия си характер прекрасно  се балансираме .Защо обаче тук съм Тим Валерия и ме дразни най-много Елена нямам обяснение

# 1 983
Ирина в тази сутрин не говори за себе си, а отново хвали Генчо ... ужас.
Поли е прекрасна, това момиче много ми е безкрайно симпатично. Който е с нея няма да скучае, толкова е пълна с енергия и живот, умна и красива.

# 1 984
Ох, тая Мони, най-запомнящата се мома… за 4-5 епизода такива дълбоки впечатления да остави.

# 1 985
Току-що пуснаха реклама в гражданското за шоуто на Николаос. Булката с булото е Елена.
Не е нито Мика, нито Валерия, със сигурност. Скрили са татуировките с ръкави според мен. Само не знам защо са тези грозни нокти, които са направили. Дори под булото да е актриса в което се съмнявам.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 11:07 от vanya.pavlova

# 1 986
Поли си ми е душица -мушица . Все е пренебрегната, понеже не може да се заяви. Знае си го , мъчно и е но не си го изкарва на другите. Имам чувството, че знае, как никой не я слуша, и като има възможност да вземе думата - гледа да изстреля де що думи е събирала. Никак не ме дразни, дори ми иде да я гушна

# 1 987
Току-що пуснаха реклама в гражданското за шоуто на Николаос. Булката с булото е Елена.
Не е нито Мика, нито Валерия. Само не знам защо са тези грозни нокти, които са направили.
Булката е статист, движи се като Елена, маникюра е абсурден за която и да е от 3те и косата е по-дълга от това, което Елена показва на последните си постове в Инстаграм. Подбрали са статистка, която тотално да обърка хората

# 1 988
@Pauly - това би било тъпо от тяхна страна ако е статистка. Да не говорим, че Ирина и Поли гостуват в Комеди Клуба, има качен запис днес и като стана дума къде е ходила на вечеря Ирина при Елена смениха набързо темата къде, как и защо живее тя сега. Стана малко сконфузно. Обожавам жени Скорпиони, мн са яки.

# 1 989
@Pauly - това би било тъпо от тяхна страна ако е статистка. Да не говорим, че Ирина и Поли гостуват в Комеди Клуба, има качен запис днес и като стана дума къде е ходила на вечеря Ирина при Елена смениха набързо темата къде, как и защо живее Елена сега. Обожавам жени Скорпиони, мн са яки.
Продукцията цял сезон пуска лъжливи спойлери, не виждам защо сега ще ги удря на съвест и ще си кажат "тъпо ще е да сложим статистка".

# 1 990
Вчера гледах отделно трите срещи и Евгени беше гушнал единствено Валерия, другите две ги държеше за ръчичка, но дистанциран, и от време на време ги поглеждаше изпод перчем, през повечето време гледаше встрани. Тоест, ако тр да избера по-специално отношение вчера, това е към Валерия.

# 1 991
  • софия
С този маникюр не виждам никоя от двете. Но пък е добро намигване към всички,  които разпознахме ръцете на последните две.😀😀😀

# 1 992
Не мога да я намеря тази реклама. Моля, някой да помогне Simple Smile

# 1 993
По-голямо клише от Елена в този сезон аз не съм видял. Не знам дали има и една собствена дума или мисъл.
Във ФБ намериха и източника на идеята за брачния обет - май нещо от Коелю беше.

# 1 994
Валерия нито е тъпа, нито глупава. Има потенциал. Просто не вижда смисъл да го развива. Тя си е самодостатъчна.

Генчо затова я харесва.
Важното е, че има потенциал и има какво да развива. За разлика от повечето изпидуркани моми. Ако се съберат с него (тук си плюя в пазвата), двамата ще са равностойни във връзката.

От друга страна Елена с нейната неувереност, породена от минали връзки, раздялата с майката и недотам успешно кариерно развитие ще отрови взаимоотношеннията им. Чувала съм. че мъжете не искат да поемат чужд товар на плещите си. Особено самовлюбените.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 11:18 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт