Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 186
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 040
Аз го гледам сега, но не съм стигнала до тези части. 😲😂

# 2 041
Ако е избрал Елена тя надали щеше да му позволи да се видят с Айлин и да се снимат,  по това съдя ,че можеби избраницата му е Валерия

# 2 042
Значи ние хората по едно си приличаме - критикуваме при другите хора неща, които и ние правим. Ето Ирина - Виктория била влязла в предаването, да си рекламира йога студиото, но от друга страна Ирка си рекламира някакви ранички.

И във форума сме по същия начин. 😂

# 2 043
Елена все пак е 32-годишна жена, завършила книгоиздаване в СУ, твърдяща, че чете, казваща на другите, че трябва да са запознати с определени правописни норми, понеже “сме чели много книжки” и “виждали сме ги написани тези думи хиляди пъти”. Щях да кажа, че не говорим за някоя 19-годишна, но и 19-годишните са минали ДЗИ, да не говорим, че базовото ниво на ограмотяване приключва в девети клас и после основна част от програмата по БЕЛ заема литературата. Все пак говорим за човек, който си изкарва хляба предимно с писане и се занимава с публицистика. Да пише правилно би трябвало да е абсолютният минимум.
А две теми по-рано Айлин беше сдъвкана и изплюта, че спортните ѝ постижения не са кой знае какво, понеже не били в определен вид спорт…

# 2 044
Валерия нито е тъпа, нито глупава. Има потенциал. Просто не вижда смисъл да го развива. Тя си е самодостатъчна.

Генчо затова я харесва.
Важното е, че има потенциал и има какво да развива. За разлика от повечето изпидуркани моми. Ако се съберат с него (тук си плюя в пазвата), двамата ще са равностойни във връзката.

От друга страна Елена с нейната неувереност, породена от минали връзки, раздялата с майката и недотам успешно кариерно развитие ще отрови взаимоотношеннията им. Чувала съм. че мъжете не искат да поемат чужд товар на плещите си. Особено самовлюбените.

Така е. Освен това предпочитат неопитни/млади, пред които да блеснат. Пък ако са красиви и без татуировки, с които имаш проблем, най-добре Simple Smile Е, нищо че по някое време Хълк ще бъде призован и Евгени ще се види в чудо Grin

Аз все пак да отворя дума за слона в стаята - според вас реално ли е Евгени да предложи брак на някоя, без да са правили *екс?

# 2 045
  • Варна
Чудо голямо, ако Валерия никога не пише публицистика. Също така нито те двете, нито аз, а най-вероятно и вие няма да станем никога шампионки по стрелба с лък или хвърляне на копие. Това как точно определя човек? Всеки си е избрал в какво поприще да се съсредоточи и задълбочи.
Обаче да се пише, че в днешния свят граматиката и правописът не били показателни за грамотността на човек... Сериозно ли?! Особено когато този човек си е избрал сферата на публицистиката? А какво е показателно тогава? Наистина съм безмълвна.

И аз така, без думи!

Да си грамотен, без значение от професията си, не е ли едва ли не задължително за всички? Все пак правопис и пунктуация се учи от всички в училище или аз нещо съм пропуснала. И да ми обяснявате, че Елена (аз включвам и Пам в това число, защото й четох коментари в инстаграм) е грамотна, но немарлива в писането... сериозно? Или знаеш как да пишеш, или не! Да, понякога може да пропуснеш някоя запетая, да сбъркаш буква, да направиш техническа грешка, но да е нон стоп, хайде няма нужда! Особено за хора с претенции, че са умни, образовани и т.н.

Валерия ми е направила впечатление, че е доста грамотна. Да, също тук там откривам грешки, но като цяло си личи, че е внимавала в часовете по БЕЛ.

П.С. Нямам и с ударение и затова ползвам й.

Връщам се да доизчета 7-те страници.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 22:39 от scalestone

# 2 046

Не успях да го изгледам това видео. То всъщност за гледане си има, даже се замислих, че Мирелката вкарва в малкия си джоб всичките ергенки тук, дето нон-стоп ги дъвчем, но слушането е мъка.

Спор няма, че е мега яка. Тя и Елизабет бяха уникални хитове там в игрите и след това, ама пък големи лигли. Айлин е много сериозна даже до Елизабет примерно. 😂😂😂

# 2 047
Ирина се интересува от известните ергени. Знае, че Рачков е свободен. 😏😁

# 2 048
Ирина се интересува от известните ергени. Знае, че Рачков е свободен. 😏😁
Вече си ги представих с Рачков, много ще си паснат Joy

# 2 049
Е, хайде, малко по-сериозно. Дислексия е нещо съвсем различно от открита неграмотност, все пак Simple Smile
Освен това, грамотното писане от човек, който претендира да е добър в това, е уважение и към читателите. Все едно фризьорка да ми взема пари за това, че не може да подстригва. Иначе всеки си избира, разбира се, какво ниво дори не знам, как да я определя Елена, да кажем, писачи, да са негов коректив и кой да определя за свой пример за културен и интелигентен човек.
Приемам, че излагаме лично мнение. Ето, моите критерии са различни и от привърженици на интелигентната Елена очаквам малко по-сериозни аргументи Simple Smile

# 2 050
  • Вестерос
От инстратрама на Валерия я виждам постоянно в приюта, а не при кючеците. Литературни арт среди за Елена ? Кога? 😅 Пълна бутафория е нейното. В случая в предаването са конкурентки, макар втората да се набута сама.
Айде, не си кривете душата. Все пак всеки прави това, за което му стигат силите. Валерия няма да седне да пише публицистика и си е намерила подходящо поприще с приюта.
Т.е. хора, занимаващи се с публицистика, не може да се занимават и с приюти...

# 2 051
Не знам що така, но Ирина си я представям до Бойко Борисов, малко дъртичък вече, въртят го колената, но пък той човекот една сгодна женица не си хвана за толкова години, кахърна съм, само с едни кюлчета се утешава нощем. 😁 Малко Батман в пенсия е, но няма да се уплаши като го загледа жаадно и му каже "жта изям", стабиуен е.

Поли каза в подкаста, че харесвала чувството му за хумор и самоирония Joy

# 2 052
Здравейте!

Чак сега успях да ви изчета.
Споделям мнение на специалист за психопортретите на двете фаворитки:

Елена - има доста комплекси, следствие на наранено детство и не дотам успешна професионална  реализация.
Лутаща е между реалността на живота, който е приела покрай брат си и желанията си за присъствие в публичното пространство.  Затова често изпада в литературни разбори не на място, а почти винаги. Нейната комуникация с всички и най-вече с Евгени е винаги под лупата на литературния разбор и боревенето с много думи, извадени от различни произведения с цел забелязване и открояване. Но това е професията й, а не нейната същност, която е много объркана - преливането на литературни образи с реалност. Това е професионално изкривяване, което не е
достатъчно добре преценено къде може да се ползва и къде не. Примерно дали някой банков чиновник може да
си позволи мисълта, че парите в трезора може да ги ползва за свое благо? И ако да, какво ще стане с него след ползването им? Ами нищо друго, освен да вижда слънцето през решетки. Примерът е доста драстичен, но е достатъчно показателен за това как не трябва да покриваш професионалното  върху личността си, винаги има силни подводни течения. Тази двойственост на Елена винаги ще й бъде и помощник и не, зависи другата страна
как ще приеме тази нейна двойнственост. Реално Елена е една средностатистическа млада жена, която иска да не е такава, а нещо различно. Но няма как да се случи в реалността, защото няма такива контакти. Сега има възможност да излезе от тази средностатистическа позиция чрез един маестро-абсолют. Затова се бори с нокти и зъби за него и се самонавива, че е влюбена, но не е . Влюбена е в маестрото-абсолют. При нея всичко е планирано, обмисляно, претегляно и т.н. Всичко това пролича от сравнението й на пешката и  царицата. В този неин литературен преразказ как пешката е станала царица и е застанала до царя говори за характера й.
Трудна съпруга би била Елена за всеки абсолют, дори да е маестро.

# 2 053
Тепърва ще излизат грозни ситуации с Валерия.  Тя има проблеми с гнева. Искала да нарита дете заради едно куче. Нищят се комплексите на Елена до втръсване, а агресията на Валерия какво е. И аз, както един съфорумец Тик так, Тик так.

# 2 054
Искала да нарита дете ... на Ирина простотиите,  проблемът не е Валерия, която със сигурност не би наранила живо същество, проблемът са родителите, които не виждат проблем в поривите на децата си, които искат да ритат куче и си възпитават малки садистчета, които растат с мисълта, че са най-важни и единствени във Вселената, а после се учудваме защо и кой е виновен 18 годишни да газят с колата си чуждите деца или такива, които бият жена си, защото ги е ядосала.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 14:47 от T.Valcheva

Общи условия

Активация на акаунт