Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 127 389
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 280
Профилът на ladyzone се следи от 132 хиляди. Анкетата е споделена и в страницата на Ергена, която следят 72 хлд. Комеди клубът имат 60 хлд. абонати. Съвсем непредставително е в сравнение с трима в собственото ни обкръжение.

# 2 281
  • Вестерос
Независимо коя ще избере се чудя, какво трябва да ти предложат, че да се навиеш да играеш така с чувствата на отсрещния. Защото за мен и двете главни героини са влюбени. Ако видиш, че някой изпитва чувства към теб, би ли го лъгал до последно, давайки му надежди и уверения За едното шоу.
Ей, това не мога да простя на Генчо. Освен Наум да го е подвеждал.. - нали се е съветвал с него.. Все пак Генчо не е врял и кипял по реалитита.
И аз, както и че подведе и Боби, а я разкара като му е казала, че иска деца и брак.. И също това, че е на готина среща, цуни гуни и след няколко часа се натиска наред с другите.

Дяволо, аз не членувам във фб групата. Знам я, много мои познати не членуват там, а гледат предаването и не понасят Елена. Отново не е представителна извадка на всички фенове.

Иначе знам, че майката на Елена се подвизава там, яко мазнене сигурно има към нея.

Лимонче
и колко от тези стотици хиляди са гласували?

Ох, ок, мислете си каквото искате. Казах критично мислене. Всеки сам си преЦЕНЯ. Пригответе си салфетки за предстоящите епизоди.

# 2 282
Тиф, права си, също много зависи как е формулиран въпросът. Помня една анкета на Диаволо, която ме отказа да пиша в темите за Фермата почти до края на предаването.

Lemon Verbena, много добре ме разбра, не извъртай думите ми. 🙄 Щом важи за тях, важи и за много други хора. Повечето зрители гледат предаването за удоволствие, имат си фаворит, но не се впрягат толкова като нас, че да пишат и гласуват във форуми и социални мрежи. Wink

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 13:03 от Alucard

# 2 283
  • Варна
Ох, добре, че съм си избрала мъж, а и той мен, без анкети!

Ако аз съм влязла в предаване, защото харесвам дадения мъж, защо розата на публиката ще ми е по-важна от розата на дадения мъж?

# 2 284
  • Вестерос
Розата на публиката е като харесването от публиката в ИнВ. Едно нищо в любовен план, дори и материален. Дреме му на Алекса, че не го харесват, като си има 100 бона. Та и за Ергена така. А славата на харесваните е от ден до пладне.

# 2 285
Генчо: "..много съм объркан, изборът ми е направо невъзможен.."
Пак Генчо, един епизод разлика: "...убеден съм, това е моето момиче.."
Ех, роднините ли развързаха този велик гордиев възел..
Много мажете от продукцията, ей! 😄

# 2 286
Ох, голямо важно с тия анкети! Ами Елена ще си остане първа по анкетите и толкоз по въпроса. Да си ги вее като знаме, ако иска.

# 2 287
  • София
Розата на публиката е като харесването от публиката в ИнВ. Едно нищо в любовен план, дори и материален. Дреме му на Алекса, че не го харесват, като си има 100 бона. Та и за Ергена така. А славата на харесваните е от ден до пладне.

Вече писах, че е така и че всъщност не ме интересува. Но наистина искам да има щастлив край. Ако е само за шоуто и после 'няма никой', може и да ми е финалния сезон. Ако няма любов, то поне НЕ лъжете хора и не я представяйте като такава...

Толкоз.

# 2 288
Не избираме жена на Евгени, а коментираме коя участничка се харесва на публиката от това, което е показано от нея на екран. Между другото, при популация от 60000, колкото е аудиторията на комеди клуба, за да е представително проучването с 99% степен на сигурност и 4% допустима грешка, анкетираните трябва да са 1022. От показаното от Дяволо се вижда, че те са 2700, повече от два пъти над нужното.  Елементарна статистика, която не прави несъгласните с тази класация по-малко аргументирани, но някак променя впечатлението, с което може да остане човек, ако чете само тази тема.

# 2 289
  • Вестерос
Добре, честито!

# 2 290
И все пак е важен изборът на само един човек, така че тези анкети са без значение за мен.

# 2 291
Какво значение  имат анкетите. За мен никакво. И какво от това, че в някоя си анкета фаворитка била Пенка или Иванка. Ако ще Елена в пет анкети да е на първо място, в моята лична няма да бъде.
 Важното е, коя Евгени ще избере.
И тук ще кажа, че не смятам, че той е заблуждавал Валерия и Елена, нито че си е играл с чувствата им.
За мен Евгени от самото начало, още от ден едно, си хареса и избра Валерия.
Личи си, че я харесва. Затвори си очите за доста нейни грешки, преглътна чепатия й характер, прие нейните избори.
Тя не го търси, той я търси.
Докато при Елена нещата се случваха благодарение на това, че беше много упорита, борбена и мислеща - самата тя си го каза.
Това са фактите.
Така че, за мен като зрител, ако избере друга, а не Валерия, ще определя и втори сезон за фалшив.
Да му мисли Генчо, той ще живее с избраната.

# 2 292
Аудиторията на Комеди клуб не е репрезентативна. Както и участващите в тази тема и гласуващите в анкетите тук. Един и същи тип хора следят такова съдържание (контент). Има много зрители на Ергенът, които дори не се интересуват от странични неща и гледат само предаването. Те много вероятно представляват друга група хора, чието мнение не е отразено в тези анкети.
Т.е. не можеш да прехвърлиш този резултат върху по-голяма популация.

# 2 293
Ок, прави сте за себе си. Аз обаче например, гледам въпреки вече очевидния избор на Евгени, а не заради него. Явно има и други като мен, които не следят шоуто заради любовната история на Генчо и Валето. Само това показват анкетите.

# 2 294
Ако предаването се режисира, то ще спечели Елена.
Ако Евгени избира, ми се струва, че не е толкова сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт