Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 131
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 265
Днес  попаднах на много интересни анализи на отделни моменти от събитията в ергена и съответно психологически портрети на участниците. Казва се ina_psychologist...много интересно. Дадох си сметка, че досега нямах никаква идея за Евгени. Явно никак не познавам мъжете. Доста неща разкри този психоложка.

# 2 266
Валерия е победител и това не е от спойлери, виждам как я целува, гали, стойка, прегръдка, как я гледа. На последната индивидуална среща Генчо ще разсее дадени свои съмнения и ще я избере.
Щом като не си задължен по договор, може да избираш къде да гостуваш и къде не. На Комедито най им хареса Гъби, тъй че..не е лошо да отбираш малко от малко къде ходиш.
Не си били поплювали, да, колкото с Капитонова или Сашка в подкастите. Сашка "пообиди" Иван, той млъкна и в следващите подкасти я нареждаше иронично. Пред Капитонова клекнаха,с извинението, че трябвало гостът им да се предразположи. Ок, но тяхното отношение си беше мазничко направо, достраша ги нещо, на фона на големия черпак, с който ѝ сипваха в нейно отсъствие. Наблягат на простащина и ако не им разбереш хумореските , си "леля моралистка". Въпреки това, дамската част от екипа им са ми симпатични, Петя повече.
Само да отбележа, че и Ирина има добро мнение за Гъби.

# 2 267
Не мисля, че Мика се притеснява от Комедито и за това няма да отиде. Провокациите им са плоски и честно казано, не мисля, че до момента някой, освен Блага им се е подхлъзнал. От техния подкаст не съм чула един спойлер, освен че те неуморно искат да убедят аудиторията, че победителка е Валето - анкетата от последния им подкаст показва, че не успяват, защото агресивно котират тази версия. Боми злобее яко напоследък, стане ли дума за Елена, много я харесвах, но като си показа злобичката рязко ме загуби. Иван просто е елементарен, а Петя е единствения адекватен човек там и за това в последните два подкаста я няма.
Мисля, че Мика няма да отиде, защото не ги харесва, както е казала. Не е трудно да не ги харесваш.

ПС: ходила съм на тяхно шоу няколко пъти, харесвам ги. Наистина много съм се смяла, харесвам и подкаста им, но с този сезон на Ергена не се справиха. Надявам се феновете бързо да забравим 😎😀
Интересно, че от изброените Петя единствена подкрепя Елена. Simple Smile
За мен е без значение кой кога подкрепя, защото честно казано ми е все тая коя ще победи. И двете ги харесвам и НЕхаресвам еднакво. Петя е единствената, която не злобее и гледа адекватно на ситуациите, не само момичетата. Петя в много случаи защитава и Валерия Simple Smile

# 2 268
  • софия
То височината да му е кусурът на Генчо, с мед да го намажеш. Независимо коя ще избере се чудя, какво трябва да ти предложат, че да се навиеш да играеш така с чувствата на отсрещния. Защото за мен и двете главни героини са влюбени. Ако видиш, че някой изпитва чувства към теб, би ли го лъгал до последно, давайки му надежди и уверения За едното шоу.
Скрит текст:
за който пожелае, малко от това какви ги върши Неделчо. Тук историятав кратце.https://youtu.be/yRSUQRky62U

# 2 269
  • Варна
Независимо коя ще избере се чудя, какво трябва да ти предложат, че да се навиеш да играеш така с чувствата на отсрещния. Защото за мен и двете главни героини са влюбени. Ако видиш, че някой изпитва чувства към теб, би ли го лъгал до последно, давайки му надежди и уверения За едното шоу.
Ей, това не мога да простя на Генчо. Освен Наум да го е подвеждал.. - нали се е съветвал с него.. Все пак Генчо не е врял и кипял по реалитита.

# 2 270
Танко ,между другото, страшно симпатичен ми се стори само за секунди, в които съм го видяла, майка му също.
Да, хубави свекъри ще са, дано случат на снаха. Според мене на такива хора, най би паснала Мика, но знаем че не е тя победителката.
Аз пък се разрових във фб на Валерия, майка ѝ е само две години по-голяма от мене, майката на Мика също е много млада и двете нямат още 50. Къде са се разбързали да женят дъщерите?

# 2 271
Явно и Валерия и Айлин и Мика вземат красотата си от майките си, които също са хубавици Simple Smile. Но, да, млади са се задомили майките на Мика и Вал.

# 2 272
  • София
Елена размазва Валерия в мащабни допитвания в Комеди Клуб Подкаста и в Лейди Зон. 😋
Това идва да докаже за пореден път, че грешни анкети в Бг мама никога не е имало. Аз имам огромен опит с анкетите и го знам, но ето го и доказателеството. Така беше навремето и при голямата анкета на канала на Кукушев. Същите проценти.
В Комеди клуб подкаста аз даже очаквах победа на Валерия предвид факта, че там доколкото чета вас никак не харесват Елена и я очернят, а явно и публиката им е такава, но изненадка.
За мен най-показателната и реалистична анкета е тази в ЛейдиЗон.

LadyZone
https://ladyzone.bg/ergenat/evgeni-genchev/koe-ot-trite-momichet … t-glasuvajte.html

Комеди клуб подкаста

# 2 273
За мен е безумно зададен въпросът, по-скоро на коя симпатизирате .
Идеята на предаването е Евгени да си хареса жена .

# 2 274
Щом в Комедиклъб Елена води, за какво говорим Simple Smile) Там стават и лягат с хейт към Елена...

# 2 275
  • Вестерос
Защо вярвате на Ирина? Ирина била казала, еми ок, тя може да си говори глупости, не е като да не е в предаването.

Стига вече с това куче. Ирина била казала, ама и в предаването Валерия била казала, кога, как? Да ви е показано? Не е, тогава го подложете на съмнение. Критично мислене, хора!

# 2 276
Има доста хора, които нито пишат във форума, нито гледат YouTube, нито четат Ladyzone, камо ли ще попълват такава анкета, но пък гледат предаването. Трима човека от моето обкръжение са от тях и определено харесват Валерия и не харесват Елена.

Диаволо, знам, че много обичаш анкети. Wink

# 2 277
  • София
То е ясно, че е важно Евгени какво мисли, само че на мен не ми пука за Евгени и си имам мое си виждане за нещата и всеки зрител има пълното право да си харесва който си поиска.
В САЩ розата от публиката е по-важна и от тази на Ергена.

Иначе независимо, че не харесвам Евгени като мъж му желая щастие дори и с Валерия. Аз лично много бих се зарадавал на нещо истинско, защото много голям процент от всички родни риалити формати са ФЕЙК.

Simple Smile

# 2 278
  • Вестерос
Сто пъти повторих, че анкетите не са сигурна извадка. Защото не достигат голям процент гледащи. Те затова и социологическите проучвания не са достоверни и на избори често има изненади, защото се прави проучване на ограничен кръг хора!
Тук и в комеди може и да води Елена, но във фб не води определено. Аз комеди не гледам и не съм гласувала! Ето пример, а гледам предаването. В нашата анкета пък гласувах за трето момиче.

И за ИнВ пак не бяха сигурна извадка, защото аз не понасях харесвания Фифо, не понасям и обожествявания Юлиян. И не съм и гласувала.

# 2 279
  • София
В най-голямата фейсбук група Елена печели всички анкети дотук.
Там даже прекаляват с анкетите, някои започнаха да ги пускат като беналгин за глава...
Имаше две, три важни анкети пуснати както си трябва от администратор и с много гласове и активност и там резултатите бяха същите.

Та така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт