Смятам,че на Генчо ще му е доста по-лесно с нея.А дали пък той я заслужава(или която и да е девойка от каста)това е въпрос на друга тема...и ще се въздържа.

Ама анкетите били такива и онакива, ама кой какво гледал. Резултата си е резултат. Ако съображенията ви бяха от значение, той щеше да бъде различен в различните анкети, нали така? Още повече пък в комеди клуба.
Всяка е с наградата, която заслужава
С едно уточнение, коментирам само написаното от нея вътре в шоуто. Не съм обсебена от хората и не ги следвам, защото не ми е интересно черното под ноктите им, имам си собствен живот.
, нормално е, има си въздух момичето. Никой не уважава думите повече от нас. Понякога й се получава повече, друг път по-малко, като при всички. Няма да обсъждам стилистиката й, похватите й и дали се усеща претенция, защото това е много субективно. Ще кажа, че на мен най-много ми хареса стихотворението й, имаше лекота, ефирност и правилното количество метафори. Нищо че Елена не се намира в тази форма, получава й се. За любовните й писма имам някои забележки, пресищането си го обяснявам с крайността на скорпиона и с чувствата й, които в този момент я препълват...

Препоръчани теми