Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 089
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 385
  • софия
Която и да е, ще е тегаво за гледане. Вижте, че дори Поли е рИвала след излизането си, че и докато се изпращаха. Дали ще успее да скрие от публиката или не, всяко едно от двете момичета ще го изживее тежко. Не искам да виждам подобни неща. Достатъчно ни дразнеха и забавляваха от екрана последните месеци. Няма нужда от подобни сеири. Финалът трябва да наблегне на връзката между двамата млади, а излишната да заслужи достойно изпращане. Каквото и да си говорим, постараха се и двете. Не е лесно да издържиш толкова време под постоянно дебнещото око на камерите, малоумните провокации на сценаристите и побутванията на опитните психолози.

# 2 386
Така е. Тягостен вкус ще остане ако влюбените млади трябва да градят щастието си върху чуждо нещастие.

# 2 387
  • софия
Така е. Тягостен вкус ще остане ако влюбените млади трябва да градят щастието си върху чуждо нещастие.
А те всъщност няма да са виновни. Но масово хейтът ще е към тях, която и да е двойката. Форматът поне в това отношение е с ясни правила. Ергени избира и после каквото сабя покаже. Любовта е магия, няма логика или заслуженост.

# 2 388
Не съм съгласна с определението,че Елена е грозна,даже не е ок да се използва самата неприятна думичка.А пък и не е истина.На фона на другите и в частност-Валя със сигурност е по-семпла това май никой не го отрича.Но като се говори за брак,за връзка едва ли едната външност само е фактор.Ако пък е така,жалко за мъжа/младоженеца и неговата ценностна система.И не е важно след кого повече се обръщат мъжете,за връзка са по-важни други качества.Така че ,според мен Елена трябва да спечели заради по-балансирания си характер,начетена е и интересна.Не са излезли на показ някакви отличителни обсесии.Simple SmileСмятам,че на Генчо ще му е доста по-лесно с нея.А дали пък той я заслужава(или която и да е девойка от каста)това е въпрос на друга тема...и ще се въздържа.
А  Валя че е по-красива и по-млада и той си пада и по нея не мога да споря.И даже много повече беше по нея,но смятам с опознаването на Елена някак..почти изравниха сили.Simple Smile

# 2 389
Е, ще пореват момите, ще пореват, пък всяко чудо за три дни...
Аз предпочитам да се отдадем на народни веселби за избора на най-личната сред момите...

За отбор Елена хороводна китка:

До момите, до ергена, ха така, па така,
нареди се тук Елена, хе така, па така.
Умна, весела, забавна, ха така, па така,
с хитрост момъка тя грабна, ха така, па така...

Га засвири той с (кавала) рояла, ха така, па така,
мома Елена възпява, ха така, па така...

SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 2 390
  • софия
Мари, с глас се смея, краката ми сами започнаха да дзупат,  че и мелодията ми е в главата. Хахахах. Надкаст пуснаха Ирина. Отивам да слушам, че и малко къщна работа да свърша.

# 2 391
Не съм тийм Валерия (тийм Мика съм, но стискам палци да НЕ спечели Генчо и да си намери едно умно и атлетично момче в реала), но ще дам едно рамо на обективността. Всъщност и Валерия, и Елена смятам за подходящи за Евгени по различен начин.

Та някой по-горе беше писал, че на Валерия устните били тънки. Тъй като последните години почти не остана жена в публичното пространство без преправени устни, мисля, че ни изкривиха представите за нормално човешко лице — особено под влиянието на “етнически неопределените” Кардашиани, което е нарочно търсен ефект при тях.

Устните на Валерия са абсолютно нормални за жена с европеиден произход. Тънки устни за европейка са това:

Скрит текст:

Отделно повечето европеидни жени нямат необходимата лицева костна структура, за да изглеждат добре с големи устни. Лицата ни често са прекалено дребни и няма място за няколко уголемени черти — големи устни, големи очи, дебели вежди, едри фасети — бият се и не стоят хармонично, за разлика от африканките и азиатките. Та фокусът е добре да са само очите, особено ако са големи, и едни хубави вежди. Пример: Айлин, която е трепач в горната половина на лицето, но долната създава дисбаланс и те кара да я зяпаш в зъбите, а не в очите на бебе рис. Друг, вече гротескен пример, са джукондите от прокуратурата:

Скрит текст:

# 2 392
Елена най-малкият дивидент, който заслужава след това чудо е всенародната любов. Заслужено ѝ симпатизират масово хората Simple Smile Дано големите ѝ фенове пуснат и по някое левче в Пейтриън Simple Smile

# 2 393
Независимо на кой му харесва или не - в анкетите на поне 4 места води Елена. Приемете го Grin Ама анкетите били такива и онакива, ама кой какво гледал. Резултата си е резултат. Ако съображенията ви бяха от значение, той щеше да бъде различен в различните анкети, нали така? Още повече пък в комеди клуба.
Ето, Танчитка вече се примири Simple Smile Всяка е с наградата, която заслужава Bowtie

Съгласна с Clare за устите.

# 2 394
Аз смятам, че Елена трудно ще приеме да бъде пренебрегвана в една бъдеща връзка, било заради концерт, заради някакво мъжко занимание или заради нещо друго. Ще разиграва философско- поетични етюди на обидена жена. Докато Валерия много по- лесно се справя с проблема, да не е център на внимание за определено време или поради определена причина. Може би, защото има своята отдаденост към каузата си?

# 2 395
Много хора се упражняваха върху таланта на Елена в писането, що да не взема и аз да го направя.Joy С едно уточнение, коментирам само написаното от нея вътре в шоуто. Не съм обсебена от хората и не ги следвам, защото не ми е интересно черното под ноктите им, имам си собствен живот.Sunglasses
Елена обича да прави любов с думите, казано по Памски Joy, нормално е, има си въздух момичето. Никой не уважава думите повече от нас. Понякога й се получава повече, друг път по-малко, като при всички. Няма да обсъждам стилистиката й, похватите й и дали се усеща претенция, защото това е много субективно. Ще кажа, че на мен най-много ми хареса стихотворението й, имаше лекота, ефирност и правилното количество метафори. Нищо че Елена не се намира в тази форма, получава й се. За любовните й писма имам някои забележки, пресищането си го обяснявам с крайността на скорпиона и с чувствата й, които в този момент я препълват...
Но има ли чувство в текстовете й, да, скорпионът нищо не прави без чувство. Вълнуват ли ме, три пъти да, момичетата и Евгени също показаха подобна реакция.
В творчеството има просто правило, едно произведение е успешно, когато е предизвикало мисли, чувства и емоции в нас, без значение в какво посока, положителни или отрицателни. Неуспешно е, ако ни е оставило безразлични. Така че произведенията на Елена са си свършили работата.Heart

Докога се развиваме и дали тези момичета са достигнали капацитета си? Прочетох всякакви глупости. Развиваме се цял живот или поне докато мозъкът ни функционира правилно. Това ни държи жизнени и активни, другото си е бавна смърт. Ето ви доказателства, Златю Бояджиев започва да се учи да рисува с лявата си ръка след претърпян инсулт и парализиране на дясната му страна. Случва се, когато е около петдесетгодишен. След това техниката му е съвсем различна. Музикантите от Буена Виста стават известни по цял свят към края на 90-те години на миналия век, тогава средната им възраст е около седемдесет години. Мога да продължавам и още, Морган Фрийман, създателят на КФС, авторката на Хари Потър, примерите са безкрайни. Така че Елена има още много път да извърви...

Малко намигване, освен редактор, в книгоиздаването, има и коректор, той е последната инстанция. Коректорът се занимава с правописните грешки, не редакторът. Smiling Imp
Та не я мислете Елена, има кой да й помогне и да й прости грешките, аз поне го правя с лекота....Heart

И в заключение, ще повторя аксиомата при скорпионите, нападат, когато чувстват страх и неувереност в себе си. Замислете се защо го правите и вие, почти през цялото време тук се чувствам като в гнездо с неуверени скорпиони...Smiling Imp

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 18:53 от Съзерцание

# 2 396
  • # супернатурална #
Ладонае, за мен резултатите не са неприятни, написах защо не са представителни. Който иска да ги вее като знаме на победата. А не са неприятни, защото на въпрос "чалга ли слушате, или друг вид музика" дори и при представително изследване, резултатите ще са сходни в полза на чалгата. Това нито ще направи музиката по-качествена, нито ще накара някой, който не я харвсва, да започне. За протокола, и аз понякога въртя д-то на такава музика.
Валерия наистина в по-голяма степен си е самодостатъчна, което не виждам защо се опитва да се изкара някакъв кусур при връзките. Това, да се чувстваш добре, когато обстоятвлствата изискват да си разделен за определен период от време с  половинката, намирам за голям плюс при зрелите и дълготрайни връзки.
 Съзврцание, за пореден път се опоитвш да оправдаеш и обясниш нелепостите в поведението, а сега и в писането на Елена със зодията и. Разбирам, че животъг ти е белязан с някой скорпион, но с кой не е така? Все пак зодиите са 12, не е като да са 200. "Скорпион" не е диагноза, нито титла, нито смекчаващо вината обстоятелство. На Елена най-малкият проблем и е Луната във Венера.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 18:52 от Г. Краули

# 2 397
На мен Елена ми допадаше в определени моменти, но откакто се влюби в Евгени започва да си погазва самоуважението, само и само да му угоди, което ме отблъсна.
Отношенията им заприличаха на нарцисист + емпатът , който е мачкан и лази по земята,
За да получи одобрение и любов 🙁
Валерия в началото ме дразнеше с изблиците  си, но напоследък по скоро го намирам за забавно и ми харесва, че е устойчива към нападките. Самата Елена когато я провокираше се беше разклатила здраво, което я показа доста неустойчива психически 🥲

# 2 398
Аз смятам, че Елена трудно ще приеме да бъде пренебрегвана в една бъдеща връзка, било заради концерт, заради някакво мъжко занимание или заради нещо друго. Ще разиграва философско- поетични етюди на обидена жена. Докато Валерия много по- лесно се справя с проблема, да не е център на внимание за определено време или поради определена причина. Може би, защото има своята отдаденост към каузата си?

В кръга на шегата, когато Евгени тръгне на концерт ще закара Валерия до приюта да си наглежда питомците.
Какво по-хубаво от такива прекрасни отношения, без натоварване, без въпроси, с разбиране и морална подкрепа.
Не е ли така? Просто мирно съвместно  съжителство с достатъчно отсъствие, за да не си омръзнат.
С Еленка ще бъде тегаво от въпроси и дълбоки мисли и разсъждения 10 стъпки напред и винаги ще иска да е царицата, макар, че ще я оставят временно при пешките.

# 2 399
  • Варна
Някой беше писал, че човек в края на живота си съжява за нещата, които не е направил, отколкото за тези, които е. И беше направен паралел с избора между момичетата финалистки. Ако изключим Мика и останат Елена и Валерия, предположим, че Гената ще съжалява някога за избора си, да избере Валерия. Елена така или иначе каза, че ще се бори. Та, ако с първата не стане, втората си е на линия при всички положения. Виж, ако избере Елена, не съм много сигурна дали Валерия би се съгласила след време да пробват пак.

Днес си спомних сторито, което Теа качи при излъчването на първия епизод и на него бяха с Елена, та явно това, че евентуално избира Валерия, а после е с Елена, е истина. Друг е въпросът, че от края на сезона до излъчването на първи епизод не е минало супер много време. Аз все си мисля, че която и да избере, ще се пробват да имат връзка, защото не е като миналата година, но ми е интересно колко бързо са се разтурили нещата с едната, че да е с другата.

Общи условия

Активация на акаунт