Може ли нещо да ми стане?

• 1 976
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте , пиша тук ,защото  съм много притеснена. Преди малко си бях направила айрян и както си пиехме с моя приятел изведнъж нещо ми срупа. Изплюх и се оказа много много малко стъкълце . Малко по голямо от песъчинка. Веднага се филмирах да не съм глътнала още …
И дали може да ми стане нещо … много съм притеснена.. не си намирам място от нерви….🥹🥹🥹

# 1
И да си глътнала нищо ти няма.
Като деца имаше един факир, дето ядеше стъкло, та бая народ рупа стъкло да му подражава,
Спокойно дишай Simple Smile

# 2
Нищо няма да ти стане, но за успокоение си свари картофи и похапни от тях.

# 3
Нямам картофи, хапнах хляб.

# 4
А какво стана със стъклото в таратора и бактерията в кръвта на приятелката?
Предлагам да минеш на вода (макар, че там може да има песъчинки) и да се затвориш някъде сама далеч от стъкълца и бактерии.
И ти си детска учителка?

# 5
А какво стана със стъклото в таратора и бактерията в кръвта на приятелката?
Предлагам да минеш на вода (макар, че там може да има песъчинки) и да се затвориш някъде сама далеч от стъкълца и бактерии.
И ти си детска учителка?
Ами вече не съм. Но , когато съм била
Съм си вършила нещата перфектно.Това , че вследствие на доста неща в семейството развих хипохондрия не мисля че имам вина. Боря се с нея. Давам си сметка ,че е нелепо , че звучи ненормално, но не пожелавам на никого да изпитва тези неща. Иначе , благодаря ти все пак за мнението . Понякога и нещо такова трябва да прочета, за да се спра.

# 6
Нямаш вина за хипохондрията си?
Вярно, не е твоя вината, на целия останал свят е.
Ако не друго така поне можеш да видиш как изглеждат нещата отстрани.

# 7
Ако знаеш колко стъклени чаши съм схрускала като малка...Дишай спокойно!

# 8
Не се притеснявай, дишай дълбоко и спокойно. Ако изобщо нещо си глътнала преди това и искаш да го изкараш по-бързо, пийни бира ако имаш.

# 9
След като в момента нищо ти няма, нищо няма и да ти стане.
Не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт