Gate shop

• 18 530
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм връщала няколко пъти. Изпращам с еконт или спиди до ул. Армейска №17
6003 Стара Загора. Аз плащам с карта обикновено до 7 дни ми връщат парите.

# 31
Здравейте дами!
Днес си получих пратката, но не съм уцелила на 2-3 неща размера. Някой да помогне с информация за връщане - към кой куриер да я върна и за чия сметка е, че нищо не намирам в сайта като информация.
Благодаря ви!

# 32
По спомен връщането е за собствена сметка . Не съм поръчвала отдавна и се надявам да не ви излъжа.

Онлайн формуляр за връщане има в моите покупки -> детайли -> върни продукти. Попълвате формуляра и си заявавате куриер.

Ако нямате регистация от главната страница като дадете най-долу трябва някъде да има връщане и пишете номера поръчката...

# 33
Здравейте, има ли някой желание да направим обща поръчка от сайта? Много харесвам техните неща, но сумата в количката ми е на половината за безплатна доставка, а 10 лв за такава честно казано не ми се плащат.

# 34
Аз съм изключително доволна от Гейт шоп. Клиентка съм от почти две години. Много коректни, възстановяват парите, ако не ми пасват дрехите. Там съм поръчвала дрехи, якета, очила, шапки... Относно доставката, все пак пътуват от Румъния, пристига след седмица в куриерски офис. Препоръчвам с две ръце.

Общи условия

Активация на акаунт