💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 45 369
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честит 24 май, прекрасни момичета! По-приемливо за мен е да напиша кратката версия 24 май, вместо официалното название на този толкова наш български празник: Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност!

" Светите братя Кирил и Методий", икона от Захарий Зограф от 1848 г., изографисвана в Троянския Манастир.

Колкото до Ханде Ерчел и нейните снимки достигнали до нас от проведения в Кан филмов фестивал (за които сърдечно ви благодаря!), аз я намирам просто зашеметяваща! Напълно естествено е всяка от вас да намери нещо за критикуване, аз самата също бих могла да намеря нещо, което да напиша! Няма да коментирам милионите фенове в интернет пространството, доброжелателни и не толкова, които коментират всеки детайл от облеклото, всеки жест от движенията, всяка реплика включително и подтекста на казаното, всяка мимика, гримаса или усмивка на Ханде Ерчел! Много сходно с моите мисли и виждания са написали постовете си БлагаВест, Поли, Слънцето (постове #440, 458, 484, 462, 489, 492)! Наистина ли е жизненоважно за всяка една от вас дали нашата любимка Ханде Ерчел в момента в който е направена съответната снимка изглежда усмихната или тъжна; дали в последните седмици изглежда слаба или дебела; прекалено разголени или целомъдрени са тоалетите ѝ на представянето на марката Magnum в Кан; говори ли перфектно английски или не ..... И тук ще цитирам Слънцето с нейния превод от пост #484: "Ханде Ерчел го направи отново. Актрисата направи революция в социалните мрежи благодарение на присъствието си на фестивала в Кан. И именно това, протагонистката на Love is in the air не остави никого безразличен със стайлинга си на реномираното събитие. Нещо, с което сме свикнали, тъй като всеки път, когато присъства на събитие, тя заслепява с елегантността си и в Кан нямаше да е по-малко." Heart

Не е ли това най-важното, когато си фен? Да отбележиш съществените, важните за твоята любимка събития, да се радваш и да съпреживяваш, без да изпадаш в дилетански разсъждения за стила ѝ, визията ѝ, качеството на тоалетите ѝ (за които всяка от нас знае, че не са избор на Ханде Ерчел, която да е отворила гардероба си и според моментното си настроение просто е грабнала първата рокля!), а са резултат от добре и дълго обмислена програма/проект и благодарение на огромната армия от моделиери, дизайнери, коафьори, гримьори и т.н., които получават огромни заплати именно за тази цел, да бъде всеки участник на правилното място, с правилното поведение, с правилния тоалет! Къде, ако не в Кан, кога, ако не по време на такова престижно и уважавано мероприятие като Кинофестивала ще бъде впрегната на 100% цялата организационна мощ! Та това е едно от най-популярните събития в шоу бизнеса в света, събитие с традиции от далечната 1939 година! На събитие в рамките на Кинофестивалът в Кан реда и дисциплината са повече от железни! Затова, колкото и да ни се иска, нямаме правото да критикуваме точно това рекламно участие  на Ханде Ерчел, особено след като стана пределно ясно, че тоалетите ѝ са избрани и подарени от организаторите! За мен това участие в мероприятие от такъв мащаб и такава популярност е огромна стъпка в положителен смисъл в кариерата на Ханде Ерчел, възможност за още по-голяма известност и защо не за нови, интересни проекти, което аз искрено ѝ пожелавам! Не трябва да бъде умаловажавано това нейно участие, както се опитват да направят някои нейни недоброжелатели или "върли" фенове на Керем Бюрсин Gift Heart

Млада, талантлива, красива, възхитителна, усмихната, успешна, удивителна, просто Ханде Ерчел в Кан, 2023:

И като цитирам тук Поли: "Колкото повече я обиждат, толкова повече я харесвам!", бих искала и да допълня, не само повече я харесвам, но и още повече ѝ се възхищавам! Purple Heart

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature Moon

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 23:10 от nrgmama

# 496
nrgmama Hug

Нова снимка с Ханде

Да бъдем незрящи, ни принуждава да приемаме света от очите на другите и трябва да кажа, че опростява много нашето затруднение да се разбираме взаимно. Когато моята жена ми описва залеза, някой проблем, даден човек, аз виждам не толкова този залез, този проблем, този човек... а отношението й към тези неща и това не ги прави по-малко обективни. В резултат аз виждам нещата с очите на другия. И може би това е най-добрата дефиниция на любовта.
Проверка по име, Алесандро д'Авеня

# 497
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 498
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Когато човек вярва в себе си, не се опитва да убеждава другите. Когато е доволен от себе си, не се нуждае от одобрението на другите. Когато човек се приема, целият свят го приема. Лао Дзъ

Поздравления за Георги Господинов, спечелил престижната награда "Букър"! Books

Лек ден ви желая! Satisfied

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 08:51 от Dilemi

# 499
Добро утро момичета!
Един прекрасен ден ви пожелавам.

# 500
  • София
"Човешките същества са неконформисти по природа. Необходима е доза гений и много смелост, за да тръгнеш в обратната посока. Дали е минала по червения килим или не, какво ви интересува? Дали е била инфлуенсър или не, какво ви интересува? Ако тя е представлявала марка сладолед, когато смятате, че е трябвало да отиде за нещо друго, какво ви интересува? Тя напусна Турция, тя пристигна в Кан, тя беше знаменитостта на мястото, тя привличаше погледи, извиваше вратове, за да я погледнат, тя беше тенденция. Това място отвори много врати за нея, много хора се интересуваха от нея, а вие притеснявате ли се за килима, снимките или сладоледа? Не искахте ли да я видите? Е, видяхте я, научете се да й се наслаждавате! Тя не е тук, за да ви успокоява, вие не сте тук, за да я критикувате, а за да я подкрепяте и да й се наслаждавате. Не критикувайте, не съдете, това е нейният живот, не вашият и тя не е длъжна да отговаря на вашите очаквания. Радвайте се на малките неща, защото може би един ден ще погледнете назад и ще разберете, че те са били големите неща."

# 501
Здравейте Animal Bee

Нови снимки с Ханде, споделени от профила на фризьора-гримьор.

# 502
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Ханде с фенка Satisfied
Шегувам се, Урваши Раутела - индийска актриса.

https://www.instagram.com/p/CsqOmeFIdZ4/
https://www.imdb.com/name/nm5856898/

# 503
Нови на Ханде

# 504

С риск да си навлека гнева на някои хора тук... Гледам, гледам и се чудя... Защо се стремят да обличат Ханде като "лека жена"?! То разбирам провокативност, но... все повече се убеждавам, че колкото по-изчанчено е нещо, толкова за по-модерно и за по-налагащо се над масовата аудитория се приема... Не останаха ли други начини, с които да се провокира зрителят?! Слаба креативност, смятам... Ама... явно аз не разбирам от тези неща...

# 505
Оставям някои от тазгодишните тоалети, които ми се появиха на прима виста в Туитър. Вие сами преценете къде да поставите Ханде. Повече по темата няма да се обаждам и не е задължително всички да харесваме тоалетите й. Не сме се събрали, за да сме на едно мнение. Satisfied Мъри, тук гняв се надявам, че няма да има. По-леко да се преминава през нещата е най-добре.
Към езиците слагам и тоалетите, те да са й проблема на Ханде. Satisfied

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 15:16 от midnight__sun

# 506
Ами показаните от Миднайт тоалети само подчертават мнението на Мъри. Не я приемам тази мода, пък нека съм консерва. За Ханде не е без значение какво и как представя, защото не живее и работи в Америка, а в Турция.
Защо рекламите за Атасай бяха вълнуващи, приказни и интересни без моделката да е по сутиен? И как безвкусицата на останалите трябва да оправдае същото от артиста, който харесваме.
Работата, разбира се не определя какъв човек си, но създава имидж и те позиционира в рамки, които после трудно надскачаш.
Възмущавате се, че няма отклик от Сабанджъ. Ами няма и да има - на такава концепция. Семейството са с бизнес от висока категория и имат публичен образ, който поддържат и към който се придържат.
Относно владеенето на езици съм съгласна с вас. Не е задължително условие и не е критерий за интелект. Все пак и най-простия англичанин говори английски. Но това е любим аргумент, когато трябва да се оплюе някоя изпъкнала над масовката жена. За мъже не съм чула да се коментира.

# 507
Прекрасна

# 508
Здравейте, момичета,
Когато оценяваме тоалетите на Ханде, за да сме коректни, трябва да отчетем къде и при какви условия се е облякла по този начин. Все пак тя не се е появила с този тоалет на улиците на Истанбул или на сватбата на най-добрата си приятелка.
От програмата на фестивала: 22 май: Вечер на Magnum на плажа Magnum, с участието на турската икона Hande Erçel, обещава една незабравима вечер под звездите.
Стилистите на Ханде са се съобразили с темата на вечерта. За плажно парти под звездите облеклото на Ханде си е съвсем на място, даже и по-разголена да беше пак щеше да коректно. Със сигурност аз в малдините си съм се обличала доста по оскъдно на плажни партита.  😅

А отношението към модата щи я коментирам така

През 20-те и 30-те години на миналия век са ги наричали бански, сега ги наричаме рокли.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт