💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 45 354
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Вал, Усмивката, честит празник! Balloon Birthday People Dancer
Да расте дъщеря ти щастлива и обичана! Здраве и късмет на семейството!

Ден на майката: Smiley

Sunglasses

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 16:56 от Dilemi

# 151
Керем и Хафсанур в очакване на партньорството и новият сериал! Revolving Hearts

Cupid

Керем няма търпение и активно рекламира новото партньорство  в мрежата! Gift Heart

https://www.instagram.com/p/CsOHNfUI7sd/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Веднага щом известният актьор приключи истанбулската част от рекламата, той ще започне подготовката за сериала, който ще снима за Ay Yapım. Бюрсин ще избере един от сценариите и кастингът ще започне бързо. Стана ясно, че Бюрсин ще сподели главната роля с Хафсанур Санкактутан, един от любимите актьори от последните години, в сериала, подробностите за който ще бъдат уточнени скоро. Преговорите за канала за сериала също продължават.
Очаквам с нетърпение новият сериал и партньорство, май ще се забавляваме това лято! Gift Heart
Хубава вечер! Flowers Hibiscus

# 152
Gift Heart
Еда и Кираз

Sparkling Heart

# 153
Късметлии са тези фенове които са успели да се снимат с Ханде

Башак

# 154
  • София
Испанското списание HOLA /HELLO!/също съобщава за предстоящия проект на Керем и Хафсанур:

https://twitter.com/hola/status/1657314421943795713?cxt=HHwWgoC8kfOr-_8tAAAA

"Снимките ще започнат съвсем скоро.
Керем Бюрсин се завръща на работа с нова романтична комедия
Той ще бъде придружен от актрисата Хафсанур Санкактутан ("Между света и мен")"

Игра на слънцето Grinning Слънчево пиано Nature High Brightness Nature Sun With Face Nature Sunny

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 17:49 от Dilemi

# 155
А уж нямаше да е ром.ком 😎
Испанското списание HOLA /HELLO!/също съобщава за предстоящия проект на Керем и Хафсанур:

https://twitter.com/hola/status/1657314421943795713?cxt=HHwWgoC8kfOr-_8tAAAA

"Снимките ще започнат съвсем скоро.
Керем Бюрсин се завръща на работа с нова романтична комедия
Той ще бъде придружен от актрисата Хафсанур Санкактутан ("Между света и мен")"

# 156
Колко скоро не става ясно. Satisfied Да се избира сценарий, екип, каст тепърва, отиде за септември. SatisfiedТя и "Необичайната история" беше уж скоро, но Керем пусна първата снимка още през септември. Много се забави сякаш, още повече за проект, който е създаден от него и той има най-голям интерес да се движат нещата напред. Може би просто избърза и обяви много рано без нещата да са придвижени към сет. По-добре да ни изненада, че така да обявява "скоро" проекти и изненади не върви. Satisfied

Загубиха тази набрана инерция от "Почукай на вратата ми" и сега ще ми бъде интересно как ще тръгнат и двамата с проектите. Колко голям ще бъде отливът от тях, защото го има вече покрай раздялата и липсата им на екран.

# 157
Здравейте, момичета,
Аз новината на Бирсен не я разбрах. Оставям без коментар половината от написаното, касаещо рекламата на Турските авиолинии, което няма никаква връзка със заглавието.
Та от втората половина останах с впечатлението, че единственото ясно е коя ще е партньорката на Керем. Той тепърва ще избира сценарий. Ами кой гарантира, че избрания сценарий ще се хареса на вече избраната партньорка? 🤨 Останалата част от актьорския състав тепърва ще се избира, то май и режисьор няма. И Керем предпочита да снима през лятото. Може би следващото лято. 🙄
За мен в написаното новина няма, само повод да се спомене името на Керем Бюрсин.🤷‍♀️

# 158
Сними, няма новина наистина. Hands Plus1 Гюнфер се сети, че представлява Керем и му е мениджър. Satisfied

Sparkling Heart

Красавица Flowers Hibiscus

# 159
  • София
Предполагам, че Ханде гласува.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 18:53 от БлагаВест

# 160
И Ханде е пуснала стори за днешния празник Wink

Gift Heart

# 161
  • София
Миси 

"Липсваш ми много.
Мама с аромат на пудра."

Мама Айлин много млада и много хубава.

# 162
Здравейте, момичета,
Аз новината на Бирсен не я разбрах. Оставям без коментар половината от написаното, касаещо рекламата на Турските авиолинии, което няма никаква връзка със заглавието.
Та от втората половина останах с впечатлението, че единственото ясно е коя ще е партньорката на Керем. Той тепърва ще избира сценарий. Ами кой гарантира, че избрания сценарий ще се хареса на вече избраната партньорка? 🤨 Останалата част от актьорския състав тепърва ще се избира, то май и режисьор няма. И Керем предпочита да снима през лятото. Може би следващото лято. 🙄
За мен в написаното новина няма, само повод да се спомене името на Керем Бюрсин.🤷‍♀️

Абсолютно, нищо ново не каза, но е пуснала нова статия, затова я споделих. Да й направя и аз малко рейтинг. Joy  И аз не го разбрах това как така са му избрали партньорка без сценарий. People Eyes Може би не е одобрен крайният вариант на сценария, но все ще има нещо. Нали актьорите се избират според ролята, която ще играят...

Слънце, и според мен избърза с обявяването на  "Необичайна история". Нещо се стопираха там нещата за момента. Може би заради здравословните му проблеми. Ще се реализира със сигурност, но може би за догодина вече.

# 163
Нова снимка на Ханде

Днес само мъже ли са се снимали с Ханде в секцията за гласуване? Не видях поне една жена да се е снимала с нея за разнообразие 🤣

# 164
От испанския фенклуб:
"Хората ни помолиха за снимката без текст и Керем любезно я сподели."

Общи условия

Активация на акаунт