💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 45 364
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Хм, щом режисьорът на "Присъда" ще е режисьор и на този  проект това значи ли , че снимките на проекта ще са само 2-3 месеца през лятото? Защото от есента "Присъда" е с 3ти сезон? 🤔
Ако е за дигитална платформа се вместват във времето.

Ех това име Лейля, много популярно значи. Joy Пак ще има колажи, сравнения, аман...

# 181
И според мненията в Туитър ще си е ром. ком..

# 182
  • София
Ех това име Лейля, много популярно значи. Joy Пак ще има колажи, сравнения, аман...

Ако не е шега, наистина името ще стане повод за мнооого и най-различни сравнения -  Ханде - Лейля, новата партньорка на Керем също Лейля! Stuck Out Tongue Closed Eyes Btw Името Лейла (Leili) има арабски корени, в превод означава "тъмнина", "нощ"

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 22:54 от Dilemi

# 183
Ха ха става много интересно! А групата вчера се питахте дали ще се снима сериала! Gift Heart
Керем Бюрсин е мениджмънт, стратегия и реклама. Това е завършил и добре го прилага! Sparkling Heart

Хубава вечер! Flowers Hibiscus

# 184
Очертава се забавен сезон. 😀

П.С. може ли да качвате снимки в момента, в темата, не ми се прикачват нещо и не знам дали проблемът е при мен или във форума

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 19:56 от tina-latina

# 185
  • София
Очертава се забавен сезон. 😀

П.С. може ли да качвате снимки в момента, в темата, не ми се прикачват нещо и не знам дали проблемът е при мен или във форума

И при мен е същото, проблемът не е при нас! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 186
Здравейте! Flowers Hibiscus

На мен ми е много нагласена работата. Голямо съвпадение с имената, няма що. Animal Monkey Face Може би ще го променят до началото, но и да остане не е проблем. Да сравнява, който иска. Satisfied
Нали от Актуела казаха, че няма да е ромком. Може би ще започнат лятото да снимат и те два, три епизода и да стартират чак септември. Много сходства им намирам в проектите и особено при новините за този на Керем, непосредствено след нещо пуснато за Ханде. Май в един сезон ще ги сложат, да не е в един ден нали. Satisfied Определено на Бурак шизофренията, звучи по-интересно от упорития наследник. Огуз, да го сменят на Хакан, и е по-звучно името, а и там си е богата история с възможности за развитие. Satisfied
Мисля, че ще ги пуснат по Шоу ТВ, продуцентската му компания е подписала с тях. Знаят те, но си мълчат и пускат някакви новини периодично. Не знам какъв стратег е Керем или около него какви такива има, но едва ли някой вече се впечатлява толкова. Миналата година беше друго, сега малко се уравновеси везната между патроните.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 20:05 от midnight__sun

# 187
Дилеми, благодаря за бързата реакция ⚘
Помислих, че имам вирус в системата 😎

# 188
Слънце, Бирсен е "гърмян заек" и още в първата и новина каза главното. Сериалът е ясен, даже и името се завъртя, сюжетът - също, ром.-ком ще е. То и оттам тръгна проблемът. Повечето фенки на Керем не го искат в такъв жанр и започна един хейт. Няколко часа по-късно Бирсен и хората около Керем започнаха да увъртат, че нямало да е романтична комедия, друго щяло да е ..., обаче феновете са намерили стари изказвания на Хафсанур Санкактутан, която е казала, че това лято има подписан проект и ще се снима в ром.-ком. Няколко седмици по-късно се разбра, че партньор ще е Керем.  Явно всичко се знае, но не им хареса реакцията на феновете и сега се играе един ПР ... да заблуждават "зайците" Stuck Out Tongue Winking Eye
Инфо:

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 20:20 от mi_si

# 189
Миси, то пък остава накрая да е ромком след като са обявили, че няма да е. Satisfied На мен не ми пречи де. Но големи пишман стратегии тогава, пишман мениджъри на три континента и пишман фенки, щом ако е ромком би ги отказало. Satisfied

# 190
И аз нямам нищо против да е ром.-ком. Малко разтоварване лятото няма да е зле. Керем сам си е виновен, за да угоди на всички, си вкарва автогол, като се правиш на интересен , така се получава ... Stuck Out Tongue Winking Eye. Те хората са го казали - "Каквото Човек сам си направи - никой друг не може да му го направи!"
Нашият Оги този сезон Stuck Out Tongue Winking Eye
Миси, то пък остава накрая да е ромком след като са обявили, че няма да е. Satisfied На мен не ми пречи де. Но големи пишман стратегии тогава, пишман мениджъри на три континента и пишман фенки, щом ако е ромком би ги отказало. Satisfied

# 191
Тина,
Скрит текст:
при мен по чудо работи всичко, но може да ползвате за целта сайта "прикачи.ком", качвате снимките и после избирате "Пълен ББ код" и само поставяте в коментар. Много реклами има обаче, понеже сайтът е безплатен и някои антивирусни програми може да полудеят. Grinning

За проекта:
Не мисля, че ще е романтична комедия, нали го отрекоха на 100%. Просто цялата тази информация, че ще се снима лятото навява на тази мисъл, но не е задължително. Повечето сериали  за платформи се снимат точно лятото. Не се настройвам за нищо, каквото направят - ще гледам задължително първа серия, а пък нататък ако ми хареса. И за Ханде също. Blush

# 192
След първата новина на Бирсен се завъртя това ... Sunglasses

.. името на сериала с Керем
Не, че нещо, ама после да няма изненадани Stuck Out Tongue Winking Eye ...

# 193
Аз също не мога да качвам снимки, има проблем.

Страхотен режисьор са избрали Али Билгин - 42 години, режисирал емблематични сериали.
https://tvseriali.bg/storage/app/uploads/public/60f/fd0/cbc/60ff … 764a770223798.jpg
 „Малки убийства“, „Черна птица“, „Искрите на отмъщението“, „Кварталът на богатите“, „Момичето с червения шал“, „Островна приказка“, „Обади се на агента ми“, „Присъда".
Турският режисьор Али Билгин завършва специалността „Кино и телевизия“ в измирския Еге Университет и след дипломирането си започва своята кариера като актьор. Успява да се наложи от помощник режисьор до един от най добрите режисьори в момента.
Али Билгин е женен за актрисата  Дефне Каялар от 2014-а година, имат син.
 През 2015 г получава наградата "Златна пеперуда" за сериала "Кварталът на богатите".
https://pbs.twimg.com/media/FwL9CG-WYAwbCuK?format=jpg&name=small
Керем и Али! Revolving Hearts
Очаквам добра продукция.Sparkling Heart

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 20:50 от didi54

# 194
Дано оправят по- бързо проблема, много е неприятно.
Направих снимка на изявление на Хафса, където казва, че новият и проект за лятото ще е ром.ком., обаче не мога да го кача.
Май наистина ще е летен сериал, неангажиращ

Общи условия

Активация на акаунт