Любители на котки - Тема 183

• 30 402
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • София
bubalesa, честито! Дано Пиги и Буки се спогодят, че и ти да си спокойна! Hug Буки още ли е игрив и буен? Не улегна ли малко? Ако не я закача за "мечешки" игри, Пиги сигурно няма така да се страхува.

Дейзи продължава да се страхува от бебето. Simple Smile Ако спи, може да се приближи и дори да легне на 1-2 метра от него. Но като цяло предпочита да е в друга стая. Simple Smile И нито веднъж не е легнала в легълцето или в кошчето му. Само веднъж се беше настанила долу върху багажника на количката. Simple Smile Интересно какво ще стане, когато бебето започне да щъка насам-натам? Той и сега ѝ се радва като я види, а си представям какво ще е, като я докопа. Joy

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 20:30 от Таня67

# 286
По повод на писанията да бебета и котки къде изчезна Барби?

# 287
Братовчед ми и жена му ни идваха на гости с двете деца, едното е бебе на 3 месеца. Мама отиде да сменя памперса и Блеко влезе в количката на инспекция, като междувременно облиза биберона. Joy

И аз се чудя къде забегна Барби. Аз я следвам в Инстаграм. Там гледам снимки на бебе и котета. Grinning

И Ноеми не се е включвала от много време. И Джаста я няма.

# 288
Топче спеше с малката от първият й ден вкъщи. Чистеше я, тя го тормозеше като поотрасна, но се обичаха.
Ушатото не мисля , че ще иде да легне. Любопитен е, но и много страхлив. Ще видим. Дано се спогодят. Те сега се карат за него, не знам като станат 3-ри.Joy

# 289
Bubalesaaaa, Hug Каква приятна изненада! Честито за коремчетооо! Grinning Hug People Baby Animal Kissing Cat

Скрит текст:
Здравейте, този път се включвам с по-специфичен въпрос. Една от кварталните котки, за които полагам грижи отново роди края на март (аз живеех със заблудата, че януари още ще тротуват, но нали се оказа сравнително топъл месец и любовният сезон изпревари намеренията ми за кастрация). От миналогодишното котило оцеля само едно което, което любезни съседи осиновиха. Сеха обмислям да направя същото, виждайки как писанката извежда навън само едно, т.е. вероятно тново само едно е оцеляла. Според вас рано ли е коте да бъде отделено от майка си в осмата седмица? Хем се притеснявам да не му се случи нещо, защото тя започна да го извежда от миналата седмица, хем не знам дали не е твърде рано и за нея, а и за него да се разделят. Тя идва всеки ден и се храни на перваза на прозореца ми, т.е. може и да го надуши след време и как "съжигелстват" по този начин се чудя. В същото време съществува и рискът майката да забременее отново докато изчаквам ...
Няма нужда да го отделяш. Можеш и така да я кастрираш. Ще продължи да си го кърми. Иначе, 2-месечно зависи от характера му, дали е рано да се отдели от майка си, но и физиологично - дали има зъби, дали се храни самостоятелно вече...   Майката още не го е научила на всичко. Просто действай с майката преди да забременее отново. И един друг вариант - ако не си сигурна, можеш да я изчакаш да се разгони и да забременее и веднага след това да я заведеш за кастрация. По принцип имаш до един месец от забременяване да я кастрираш, ако знаеш кога точно е забременяла.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 20:54 от amy_nka

# 290
  • Велико Търново
Много ви благодаря, момичета ❤️ Ще имаме доста бебешки попълнения тази година в темата! Само да е живот и здраве всичко да е наред ❤️

Иве, ние имаме всичко на всичко две стаи, така че те и двамата ще бъдат там преди появата на бебето. (още ми е странно да го казвам, все едно не се случва на мен 😚) Пиги тук е привилегирована-апартаментът тук е по-голям и понеже е добричка има достъп до всички стаи.

Танче, Буки все още е така игрив, да. Не се спира и за минута, освен когато спи или реши да се оттегли да си почива 😁 Иначе са само глупости- все едно имаш дете, което се казва Буки, не там!!!

# 291
  • София
bubalesa, честито. Многодетна ще си Heart

Мария, пробвай иглолистни пелети. Купувам на чувал от Топливо. На мен като цяло ми миришат на дървесина. Аз обичам да ми мирише на дърво. Е като напълнят тоалетната миризмата на дърво изобщо не се усеща Joy

Когато се роди сина ми Хари беше на 5г. Имаше редки моменти, в които е бил или лежал до бебето. Трябваха му години, за да приеме бебето за свой човек. Злопаметен. Това бебе му отне майката за цели 9 дена. Даже беше отслабнал. И пак на тегло беше 2 пъти по-тежък от сина ми Joy На дължина бяха еднакви Joy

# 292
  • Бургас
Това коте Моли го няма вече.
Стара котка беше, някой я е видял изхвърлена в казаните.
И си мисля... от старост ли умря или гадината, който е ударил моята Мони, е успял да види сметката на Моли...

# 293
  • Варна
Bubalesa, честита ти радост! Само така радостна и щастлива да си! Подозирам, че Пиги най много ще обича бебето и ще го пази. Страхливите котки стават най-добри майки според мен Simple Smile

Добавям: ето как Бобо реши следобедната си дрямка:

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 15:05 от NoProblems

# 294
# 295
  • Варна
Много е смешен как му говори и му се кара. Ама и гаргата нахална, не се дава и тя намила Simple Smile много се смях, добре че сподели, Spring Blossom

# 296
  • Крайбрежен район
Много интересен разговор водят. Котаче даже докарва гарванския. JoyJoyJoy

# 297
Случайно да сте се сблъсквали с плешиви участъци по вашата котка? На единия заден крак има плешиво, ближе го постоянно. Какво може да е? На пръв поглед няма зачервено, ударено, струпеи.

# 298
  • София
Мария, много съжалявам за Моли! Sad

# 299
Много съжалявам и аз.....Cry

Общи условия

Активация на акаунт