Любители на котки - Тема 183

• 30 428
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
  • Ямбол
Значи да не сменям храна, освен ако не започне да качва килограми.
Те е доста активна и много обичаме да си играем Grinning
Даже мъжът ми онзи ден ми вика "много слаба ми се вижда", а тя си хапва добре, даже  си хапва нещата на 2-3 пъти.
Вече ходи напред назад, изглежда доста объркана.
Да я пусна ли при нас или да я оставя в стаята сама?
Притеснявам се да не стане проблем ако се качва по диваните и нагоре-надолу, а пък в същото време не ми се иска да я оставям сама.

# 406
Ще се опита да се качи и може да се нарани.
Трябва да я пазиш.
Милото то, не знае къде се намира...

# 407
Аз бих я взела, ще се чувства по-спокойна при мен. И без това е преживяла силен стрес, а сега стои сама.

# 408
Вариант е да стои с нея в стаята.
Важното е да минат първите дни и да не се нарани.

Още се смеем.

# 409
Aetera, можеш да я пуснеш да обикаля като започне да премига. Преди това е опасно. Ще прави опити да се качва и ще пада, за това по-добре да е затворена в транспортна чанта докато не започне да премига и не се съвземе. Ще се удря в транспортната чанта в опити да се изправи. Като спре да се удря е безопасно да я пуснеш.

# 410
и за колко време излизат от упойка след кастрация, има ли разлика при мъжки и при женски

# 411
  • Ямбол
Такаа, ъпдейт за случващото се до сега Simple Smile
Вече обикаля и се жалва, милата. Не можа да си намери място за да се отпусне и да поспи.Опита свита, но тъкмо се отпусне и явно я боли.
За това я сложих легнала на една страна на възглавничка и в момента изглежда доста по-доволна Simple Smile)

# 412
Ето й една двойничка да я радва Simple Smile
Тази лежи ма една страна от … дебелина Simple Smile

# 413
  • Ямбол
Чудя се да и преместя ли катерушката в другата стая, че да не се изкуши да се катери.

# 414
Ако още не може да скача на диван/легло, да не прави опити за катерушка.

# 415
  • София
Като кастрирахме Кити седях до късно през нощта с нея, за да не й давам да се катери, след това я сложих в кутията й. На другия ден предимно спа.

# 416
На моята Кити бях ограничила достъп до катерушка и хамачето.
Постлах и на земята меки и топли завивки, а около леглото бях наредила възглавници, за да се чувства ро-комфортно при скачане. 
Тя първите няколко дни си ги проспа на земята, не се е правила на смела да катери и бяга.

# 417
Няма как да не го споделя....JoyJoyJoy

# 418
# 419
Здравейте момичета!

Преди 2 дни си взехме момиченце на 3 месеца, беше дворно коте. Минахме веднага през ветеринар, направиха първото вътрешно обезпаразитяване със спринцовка, на следващия ден дадох вътрешно и за външни паразити. И след 2 седмици ни викат отново за 2ра доза вътрешно обезпаразитяване. И ще правим и схема за ваксинирани.

Снощи се пръв път се изака и открих червейче, мисля че е глист. (за пръв път ми се случва и много се притесних). На прегледа вет ми каза, че е много вероятно да изкара.
След което снощи 3 часа съм чистила у дома щателно, притесних се доста.

Извинявам се за глупавия въпрос, на някоя от вас случвало ли се е да намери глисти, опасни ли са за хората? Вие как процедирате в такива ситуации?
Също, още не смея да я изкъпя, вет каза да почакам, обтрих я само с влажна кърпа и подсуших. Какво бихте ме посъветвали относно хигиената? Гледам някакви сухи шампоани, но честно казано не смея да не й навредя нещо...

Благодаря ви 🤗💐

Общи условия

Активация на акаунт