Отговори
# 315
Одри, аз след това казах на сестра ми само. Тя също е минавала през това - 2 биохимични и един задържан аборт, между тях си има и здраво детенце. За момента тя и ММ ми стигат като подкрепа в реалния живот, но като се върнем отново към опитите след няколко месеца ще преценя дали и психически съм готова и ако не, то вероятно ще се обърна и към терапевт/психолог.

Съжалявам, ако си се почувствала, че във форума не ти обръщаме внимание. Аз по себе си усещам, че повече внимание отделям на момичетата, които са текущо в процедури, и на по-новите, на които мога да съм полезна. Като че ли от вас, които вече сте минали поне веднъж по пътя към детенце, очакваме, че сте силни и самодостатъчни и повече изискваме, отколкото даваме. Ще се постарая да се поправя и се надявам да не се чувстваш все едно омаломажаваме чувствата ти. Heart

# 316
Привет дами, имам питане относно Витекс. Тези от Вас, които са пили коя марка бихте препоръчали или каква дозировка? Смятам да си поръчам, но се чудя кое да бъде.

# 317
АА, много си мила, благодаря ти, че мислиш за всяка една от нас! ❤

Одри, от теб също всички получаваме толкова подкрепа, съвети и положителна енергия. Абе, изобщо всички сте топ, така се радвам, че ви намерих, сила сте да знаете. ❤

А иначе покрай мен притесненията продължават. Мислех, че след като чуем сърчице ще се успокоя, ама не .. филма продължава. Реших на своя глава да пусна едни кръвни, защото репродуктивните не се сещат да пуснат такива и съм втрещена от резултатите. Вярно, че пия една торба лекарства и бия по 2 инжекции на ден, но има показатели, които са в пъти над или под нормите. Най притеснява д-димера, който е прекалено висок за седмицата, в която съм и явно аспирин протекта не върши работа и имам някакво кръвосъсирване.. дано не навреди на ембриона, докато отида на преглед, но съм в тих ужас..

# 318
  • Замък сред облаците
Хоуп, ти в СтЗ ли беше? Може да направиш онлайн консултация през Хийли с Кондева или през другото приложение (Мацето да го каже) с Тончев.

# 319
В Надежда съм при д-р Стаменов. В събота ми е часа и тръпна до тогава…

# 320
  • София
Одри, съжалявам ако си се почувствала така. Аз гледам да отговоря на този, на които ще съм в помощ. Може би понякога и пропускам, но знам, че всяка една, която е тук не пише просто за да търка клавиатурата... Вярвам,че борбата на всяка една ще бъде с щастлив край! Между другото 2019 при поредният преглед при една АГ и нейният въпрос на всяка цена ли трябва да стане ММ ми каза, аа не ... ако стане... мдам, ама накрая той беше този който даде зор за инвитрото....И ако тогава не го беше казал щахме да си спестим време...понякога като вляза в такива размисли много се ядосвам...

# 321
  • София
В Надежда съм при д-р Стаменов. В събота ми е часа и тръпна до тогава…

Мани го Стаменов, пускай среща с хематолог през Хийли както е писала АА, Стаменов не обръща внимание на тези неща

Одри как да не те мислим,мислим те! Аз много :*. Ама пиша често от телефона телеграфно да отговоря нещо и пропускаме. Sparkling Heart

# 322
Ей, аз не съм се обидила на никой. Иначе на приятели като тръгна да разказвам даже не ми внимават много - не е като преди Simple Smile

Дайте и да питам, за какво се пие Коензим Q10, че нещо напоследък ми се набива на очи.

# 323
  • София
На мен АГ-то ми каза да го пия за подобряване качеството на яйцеклетките.

# 324
Ей, аз не съм се обидила на никой. Иначе на приятели като тръгна да разказвам даже не ми внимават много - не е като преди Simple Smile

Дайте и да питам, за какво се пие Коензим Q10, че нещо напоследък ми се набива на очи.

Одри,с теб сме заедно в борбата за 2ро дете❤
 Аз рядко пиша,основно ако искам съвет или знам нещо,с което мога да съм полезна. Чета ви иначе всеки ден редовно☺

За подобряване качеството на яйцеклетките,но за да има ползва се взима 2х200мг на два приема. Най-добрата формула е Убиквинол. В аптеките в СФ цената за 30 капсули по 200мг е 87лв.

# 325
Нали ви се разписах по-рано с Ц, отивам сега до едното място и няма капка кръв, буквално. Имам някакво бяло течение 🤦🏻 не ми се е случвало досега, случвало ли ви се е?

Относно Коензим Q10 знам, че подобрява качеството и броя на яйцеклетките, дава енергия, антиоксидант е и е полезен за сърцето

# 326
  • София
На мен АГ-то ми каза да го пия за подобряване качеството на яйцеклетките.

и при мен за същото Grinning едно от 7те бурканчета на рафта е Grinning

# 327
Шантал, Чери на коя марка пиете?

# 328
Шантал, Чери на коя марка пиете?
И аз започнах да го пия на марка Vitamix

# 329
  • София
Качвам в скрито всичко, което пия, май и Жаки ме пита преди няколко дена, пък аз се отнесох тогава.
Някой са за допиване и почване на други.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт