Отговори
# 705
  • София
Включвам се със ъпдейт. След получаване на заповедта от ЦАР през април, започнахме стимулация май месец.
Скоро ми беше пункцията, имаме замразени бластоцисти. Innocent
Трансфер ще има на следващ цикъл, защото прогестерона беше над 1, а и док каза, че трябва да ми се възстанови организма. В дните преди пункция се чувствах като яйцеварка. А сега го карам много лежерно. Гледам да не се вглъбявам и си намерих хоби. Grinning
Успех на всички! Heart Exl

# 706
  • София
Ех, Салсера, много съжалявам Sad

Маце, ти как си?

# 707
Благодаря, момичета! Стискам зъби и дано следващия път да ни се получи или въобще някога. Пускали сме придобита тромбофилия (имунологични) и лупус. Единствено от лупуса има едно на горна граница, което често се счита лабораторна грешка. Д-р Тончев ме пита дали съм била болна като съм го пускала, защото вируси и инфекции се отразявали и наистина бях болна, защото два дни по-късно ме хвана вирус и имах зъб с гранулом за вадене. А и ЦРП ми беше повишено по време на изсл-то. Та каза да го повторя като съм напълно здрава, но според него нямало проблем. То аз напълно здрава не знам какво е. Все нещо си влача, имам и синузит. Казах на д-р Сенкова, не обърна внимание. Освен пак ще пусна, ама като се изчистя.

# 708
Салсера, силно гуш. Много съжалявам. Абсолютно си права. Наистина няма значение точно кога ще забременеем. Важното е края да е с живо и здраво бебе в ръце.
Пожелавам ти го в най-скоро време.
Надежда, много път си извървяла. Дано скоро направиш и последната крачка и тя да е успешна. Стискам ти палци.
Момичета, не пиша, защото няма за какво. Менструацията си дойде по часовник, но вече не се и надявам на нищо.
Имам проблеми на работа, а и синът ми е в един инатест период. Мъча се да махна и памперса му и не ми се говори...
Стискам ви палци.

# 709
Салсера, знам,че каквото и да кажа ще е тежко,но ти пожелавам скоро да се сдобиеш не с едно а с цели две здрави бебоци и да ни ръсиш прашец
Чета ви,но не мога да помогна с нищо освен с молитви, затова се моля всяка една скоро да види две черти а после да гушка пухкав бебок

# 710
Salsera, съжалявам. Heart Стискам палци следващият път да е вашият.

# 711
Да правилно си чула, но се прави имунологична илогична биопсия, след това изследване на определени НК клетки след консултация с имунолог. Всъщност Салсера помисли и за този вариант да се консултираш, от др Калчев съм чувала, че щом има често биохимични бременности е хубаво да се направи това изследване. При мен е точно това проблема, липса на имплантация и аборт.
Съжалявам! Не знам какво да ти напиша друго! Дано скоро всичко се оправи! Да сте здрави и да сбъденете мечтата си!
А имунологията как е? Чувала съм, че от нея може да не се задържа.....

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 13:20 от Минзухар.12

# 712
  • София
Salsera, съжалявам за развоя на нещата. Аз след СА диртектно казах на д-р Сенкова, че искам да пуснем всичко възможно, като изследвания, за да знам, че съм направила каквото мога и да се избегне втора загуба. Та дадох малко зор, че не бях сигурна дали още след първия СА ще ми назначат някакви изследвания. Още чакам кариотипа, преди месец го пуснах, всеки момент трябва да излезе, но е пускан в Синево. Иначе от тромбофилиите ми излязоха някакви неща и каза, че при + тест съм на инжекции. Та мисълта ми е, че трябва да си побутваме и ние. Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 713
Salsera съжалявам! Стискам палци за следващия опит! ❤️

# 714
Момичета, привет! Мина моята цветна снимка при д-р Билчев в Щерев. Заболя ме за кратко, но нищо непоносимо. Резултатът-две запушени тръби. Sad Моля дайте съвети, отпушват ли се с лапаро или направо се прибягва към инвитро? Аз съм още в ступор от резултатът! Всякакви съвети и лични случаи ще са ми от полза!

# 715
Здравейте, аз съм във филма че има липса на овулация при мен. В петък на ехограф се видя фоликул 16,5мм х14,1 гинеколога каза че неделя - понеделник би трябвало да е овулацията, но като гледам базалната  ми температура не се е повишила до 37… та чисто се вкарах във филма че нещо не е както трябва.От февруари месец съм с  I watch часовник, та там се споменава,  ако спим с часовника, измерва баналната температура и може да каже кога сме в овулация- не че му вярвам на 100%,. Но някак си се и стреснах, тъй като показах моята графика от телефона от миналият месец на генеколожката и тя каза че не е видяла покачване..
Salsera - много съжалявам 🥹

# 716
Вариант да пуснеш прогестерон в неделя или понеделник? Дори и да не са точно 7 дена (а шест или осем) след предполагаемата овулация, по стойностите би могло да се прецени дали е имало или не овулация.
Здравейте, аз съм във филма че има липса на овулация при мен. В петък на ехограф се видя фоликул 16,5мм х14,1 гинеколога каза че неделя - понеделник би трябвало да е овулацията, но като гледам базалната  ми температура не се е повишила до 37… та чисто се вкарах във филма че нещо не е както трябва.От февруари месец съм с  I watch часовник, та там се споменава,  ако спим с часовника, измерва баналната температура и може да каже кога сме в овулация- не че му вярвам на 100%,. Но някак си се и стреснах, тъй като показах моята графика от телефона от миналият месец на генеколожката и тя каза че не е видяла покачване..

# 717
Вариант да пуснеш прогестерон в неделя или понеделник? Дори и да не са точно 7 дена (а шест или осем) след предполагаемата овулация, по стойностите би могло да се прецени дали е имало или не овулация.
Здравейте, аз съм във филма че има липса на овулация при мен. В петък на ехограф се видя фоликул 16,5мм х14,1 гинеколога каза че неделя - понеделник би трябвало да е овулацията, но като гледам базалната  ми температура не се е повишила до 37… та чисто се вкарах във филма че нещо не е както трябва.От февруари месец съм с  I watch часовник, та там се споменава,  ако спим с часовника, измерва баналната температура и може да каже кога сме в овулация- не че му вярвам на 100%,. Но някак си се и стреснах, тъй като показах моята графика от телефона от миналият месец на генеколожката и тя каза че не е видяла покачване..
Освен да направя така, благодаря много за съвета 🙏
Просто лекарка много ме стресна, веднага предложи спермограма и яйчников резерв, а реално ние имаме само един опит …
Извинявайте ако съм досадна 😟

# 718
Най-добре иди пак утре, другиден и ще се види пукнал ли се е фоликула.

# 719
Да отида пак на ехограф ли? Или да пусна прогестерон?

Най-добре иди пак утре, другиден и ще се види пукнал ли се е фоликула.

Общи условия

Активация на акаунт