Отговори
# 120

Дайте да си организираме едно групово пътуване до Турция. Гледайте ги испанките какво правят.
Аз скоро открих и едно момиче /май е рускинче/ в Инстаграм mm.dizi. Тя обикаля и се снима с всички известни турски актьори, поне инста й е пълен със снимки.
Та аз съм "за" да си спретнем едно пътуване до Истанбул с чартер от Пловдив.
То и Керем гледайте го на снимката, вика си "Къде по дяволите се запиляха тези красавици от България, че ме карат да ги чакам сам тука в тоя басейн?" Broken Heart

И аз съм "За"....полет ли ще е, екскурзия с автобус или каквото е там, но да има свободно време за обиколки по сетовете. Може би ще е добре да разберем кога ще снимат в Истанбул. Някъде през септември ще е ок за един тур....

# 121
Само аз ли мисля че ще видим пореден реал... 🌹😎🔥

# 122
  • София
Диди, надушваш гаджърлък на Керем с Хафса ли? Dizzy Face

# 123

Макс 2 месеца давам за да го видим другите ги разбрах от раз сладурите ми
Ама малко грозно ще стане при Кире че с който играе го опрашва ама съдба то такъв гюзелим не се изпуща.. При това натурали фъстък

# 124
  • София
Тц, тц, тц. Аз ще се радвам! Нека се взимат младите, какво им е? Млади, красиви, свободни. Ако има ашк, да се взимат!

# 125
Да се вземат бе, що да не се вземат. Като разпалят един огън иди ги удържи. Той Керо да не е монах 😀

Ама Диди как го измисли натурали фъстък опрашва ги 🤣🤣🤣

# 126
  • София
Ханде фенките ще избодат очите на милата Хафса, а колко хубави думички и пожелания ще отнесе наш Керо, не ми се мисли… А за мен е важно купонът да тече. Керем отдавна не е афиширал връзка, време му е. Липсва ми влюбеният-загубен Керем. Heart Eyes

# 127
А за мен е важно купонът да тече. Керем отдавна не е афиширал връзка, време му е. Липсва ми влюбеният-загубен Керем. Heart Eyes

Да се вземат бе, що да не се вземат. Като разпалят един огън иди ги удържи. Той Керо да не е монах 😀

Лято е, горещо е, Керемчо е силен, здрав, готин до припадане, секси до изгаряне....Хафса е млада, секси, модерна и активна млада жена. Трябва някой от двамата да е сляп, болен и нефелен, за да не се награбят яко. Пък една такава лятна любов носи много вълнения, хубави спомени и горещи приключения. Ако отношенията се развият за повече от няколко месеца, значи така е било писано. Никой не знае накъде ще го отведе живота.

Някои от най-добрите спомени са създадени само по джапанки...Heart Eyes

# 128
  • In the light side of the Moon!

Макс 2 месеца давам за да го видим другите ги разбрах от раз сладурите ми
Ама малко грозно ще стане при Кире че с който играе го опрашва ама съдба то такъв гюзелим не се изпуща.. При това натурали фъстък

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ох...умрях....

# 129
Те Ханде фенките да си гледат новият зет и да се грижат за него 😚 в същото време Хафса си живее на макс 💃и не й пука за хейтърите

Скоро и селфи обещават 😉
Някои от най-добрите спомени са създадени само по джапанки...Heart Eyes

Абсолютно вярно 😀

# 130
Момичета, включвайте ме и мен в групата за Бодрум, Палма де Майорка или където и да е при Керем😋

Диди, смях се от сърце с опрашването и фъстъка😂😂😂

Ханде фенките ще избодат очите на милата Хафса, а колко хубави думички и пожелания ще отнесе наш Керо, не ми се мисли… А за мен е важно купонът да тече. Керем отдавна не е афиширал връзка, време му е. Липсва ми влюбеният-загубен Керем. Heart Eyes
Бърборанка, той Керем е в грешка по подразбиране за някои. Няма значение дали прави или не прави нещо. Затова поне шоуто да продължава и купонът да е на макс🤘

Хахах, някои фенове в социалните мрежи вече наистина ги шипват в реала, други го правят, за да дразнят трети, а аз съм от четвъртата група - от мен шипинг само за Атейля, за които PR-ът вече започна😅 Като ще видя накъде духа вятърът и може в един момент да прескоча на кораба ХафКер😜

Извън шегата, аз не очаквам нещо повече от приятелство в реала. Хафса изглежда на една честота с Керем и си мисля, че двамата ще се разбират чудесно, но дотам. Знаем за приятелствата му и закачките с Бурджу, Ясемин, Елчин, Нил… (сигурно има и други) Мисля, че с Хафса ще бъде точно така, но знае ли се🤔 Ако се получи нов реал, няма да бъда недоволна. Нека само младите да са щастливи. Но мнението ми е, че Керо ще бъде много внимателен в това отношение. Дето се казва “Парен каша духа”😉

Завършвам с харесан от Керем цитат в Туитър❤
“Разбирането на тази епоха за любовта е много фалшиво.
Всеки бърза да докосне тялото, без да докосне душата...”
Аз съм си самодостатъчен, Кинсун

# 131
Как да не се запали човек, ама ще видим. Laughing

И закачки...

Коментарът на Керем Бюрсин под снимките на Хафсанур Санджактутан, направени по време на почивката й в Италия, се обсъжда активно в социалните мрежи. Керем тъжно написа: „Ние работим тук, мила Хафса, а ти си разваляш кожата там“. Хафса отговори на това: "Може би, скъпи Керем, нека да не изпитваме ревност."

# 132
Джули, корабът ще е ХаКер 😂 така ще ни хакнат, че няма да разберем откъде ни е дошло. 😜

Иначе хубаво си я лайква, вчера, днес, утре ... коментарчета, туитър, инстаграм.
Хафсаджим и Керемджим  🤫

15 дни до началото...

Упс, Хандето е на сватбата на Еда Едже... с Хакан, но не в Кан 😀

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 20:25 от Miraland

# 133
Мире👍 ХаКер харесва ми 😅

Великолепни гледки от Али Билгин и Бодрум, който явно ще бъде Майорка в първи епизод 😉

Керем и постерите на сериалите, в които е участвал.

# 134

Общи условия

Активация на акаунт