Отговори
# 300
"Никога не преследвайте любов, обич или внимание. Ако не е дадено безплатно от друг човек, не си струва да го притежавате."

# 301
  • In the light side of the Moon!
Привет Flowers Hibiscus
Еее, ама много са хубави двамата, весели, слънчеви, големи са сладури .... и как хубаво се забавляват... много ми харесват .. пу, пу....

И аз много искам да гледам Ефлатун, дано някога излезе и за широката публика.
Момичета, много благодаря за всички новини, сторита, снимки...аз идвам на готово и чета с удоволствие Wink Kissing Face

очаквам с нетърпение и аз новото епизодче.
Дамата, която се появи на вратата във откъса, сигурно е закъснялата бавачка Sweat Smile

# 302
Отборът

Якуп
Основателят на екипа за измами. Лейля е важна за него, но за собствените си интереси той може да продаде дори и нея. И грижата му за Лейля е заради неговите интереси. Устата му говори много добре, той манипулира хората. Никога не признава грешките си. Скъперник е.

Мерием
Тя е член на отбора измамници. Обикновено играе по-голямата сестра на Лейля. Подхожда към Лейля със същото чувство и в реалния живот, тя е нейната най-добра приятелка. Има силна интуиция. Когато прави нещо тайно, се издава с лапсуси.

Онур
Баткото в отбора. Справедлив, със собственическо чувство, състрадателен. Якуп му вярва много. Отговаря за сигурността, винаги е нащрек. Само в любовта очите му са слепи. Той е влюбен в Лейля от години, но не е успял да ѝ признае.

Баръш
Малкият непослушен брат в екипа. Има страст към скоростта, шофира много добре. Социалните медии са негова работа. Той е сладък квартален скитник. Има мания за марката. С марковите дрехи и пилеене на пари се чувства значим.

# 303
Приятно гледане!

# 304
Приятна вечер с усмивката на Керем Б.

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 305
Добре дошли на новодошлите и приятни минути в темата! Flowers Hibiscus Мерси и за всичко споделено. Kiss

Нареждам се да гледам, приятно гледане и от мен. Ще споделя и линкът за озвучката на руски, щом я пуснат.

# 306
Как си помислих, че няма да има резюме 🤦♀😀

Докато епизодът започне…

Режисьорката Бесте Султан има рожден ден 🥳

Керем няма да бъде в Мадрид на 19 юли, остава за друг път 😒

Приятно гледане и от мен!

# 307

Приятно гледане и от мен Heart Eyes Аз съм на горния линк....вече 37 минути преговор на първи епизод, но аз седя и си чакам втори...

# 308
Ето руската озвучка - https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456253277%2F74773a11cebe … pl_wall_-46308288, но още не е започнала, защото върви озетът.

Добър старт на сериала на Shahid - на 6-о място сред всички сериала на платформата.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 21:29 от ·٠•Snejka•٠·

# 309
Много наситен епизод...

Шефът може ли да продължи да се съблича 😂

Леля Фю я изгониха от фирмата 🤭

# 310
Eх, Мире, то тогава напливът от нови служители щеше да нарасне. Още повече, че им каза, че могат да идват на работа, когато си искат, да работят откъдето си искат. Който не му харесват новите правила, може да напусне, защото това е неговото виждане. Преди това подписа документите, че поема фирмата и опекунството над децата. Подразни Ългаз, че ще сменя мебелите, ще продава старите вещи и тя му каза, че иска той да е мъртъв, вместо баща им. Станаха от масата, защото новите мебели вече били поръчани. Малката обаче все с тях. Големите като станат и тя с тях, голям сладур.

Атеш искаше Лейля да му каже истината, след като истинската бавачка дойде, тя му призна, че не е бавачка, но само му каза, че е принудена да бяга и попаднала на колата, Илтер сбъркал, че е бавачката и т.н. Бяга, щото искали да я омъжат насила. Позволи и да остане, но да не го лъже повече. Фю подкупи да и донасят какво прави Атеш. Това е по-важното май.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 22:34 от ·٠•Snejka•٠·

# 311
Хубава къщичка си построи Атеш в двора. Берит да не се е скрила там...

Лейла му обеща да не го лъже... Още една лъжа

# 312
Децата са скрили Берит, тя пък изчезна наистина, но я намериха, наблизо беше. Но не разбрах много защо го направиха - за да прогонят Атеш ли... Атеш каза на Лейля, че е време да си ходи.

Абе, тоя, измаменият зет, забеляза ли мошеникът? Много забавни са семейството, внасят свежа нотка.

# 313
Фрагманът 3 епизод

Атеш не обича костюмите

# 314
Снежи, и на мен са ми забавни младоженеца и семейството му. Забеляза Якуп, но нали беше пиян. Но разказа на родителите си.
Ългаз и Айдос го направили, за да помогнат на Фю, която каза на Ългаз, че ако искат да изгонят Атеш, трябва първо да се отърват от Лейля.

Да добавя към това, което ти си писала.
Фю не разбра откъде ѝ дойде. “Ако си се възстановила от шока, ела в стаята ми” 😂😂
В началото Умут каза на Ългаз, че Атеш не иска тях, а фирмата.
А Атеш каза на децата, че и той не е искал да идва и че не им е батко, а настойник.
Майката на децата се казва Мюге.
Биге е влюбена в Атеш.
Бил е палаво дете, а баща му е  обичал реда.
Изпратили са го в пансион, за да го дисциплинират. Не можели да се справят с него.
Умут не обича децата, преструвал се е за да получи фирмата.
Лейля лъже с такава лекота, че останах с отворена уста. Изпечена лъжкиня!
Олеее, във фрагмана цялата банда се нанася в имението. 😬

Общи условия

Активация на акаунт